5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

valla hormonları dengeliyormuş yani erkek hormonu fazla olanları dengeliyor kadınlık hormonlarıda fazla olanı dengeliyormuş ben de hormonumu bilmiyorum ama kadınların malum aylık dönemleride daha rahat geçiyormuş falan fıstık yani kandınlar için bulunmaz bitkiymiş yan etkiside yok diye içeceğim öylesine ama küçültmüyor danırım büyümek için okuduğm forumda vardı kaydirigubbakcemile3 keşkeee yaaa DD neyse görüşürüz yarın bash bashhhh

bende bugün başlıyorum kızlar hatta başladım bile:) patates yiycem şimdi tuzsuz hiç denemedim bakalım nasıl olcak bugünüm herkese kolay gelsin başarılar

Kizlar bende basliyorum yarin... hadi hayirlisi su anda 68 kiloyum dogum kilolarim halen üzerimde

canım hoş geldin aramıza. ah şu doğum kiloları. benimki malesef doğumdan sonraki kilolar daha bveter yani birlikte hakkından geleceğiz kiloların. haydi hayırlı olsun dietiniz..
Akşam patatesimi haşladım.Bugün başlıyorum diyete..
59 kiloyum 56 olsam çok süper olur
sende hoş geldin canım.. ohh ohh hadi bakalım afiyet olsun.

bende bugün başlıyorum kızlar hatta başladım bile:) patates yiycem şimdi tuzsuz hiç denemedim bakalım nasıl olcak bugünüm herkese kolay gelsin başarılar
ah canım var ya dün bende senin gibiydim. pataes tatsız tuzsuz hele şiçinde tuzu tereyağı olmadan yenirmi diyordum. ama bas karabiberi ohh misss önemli olan beyninde onun lezzetli, olduğuna inanman. ben bayıla bayıla yedim ve başka hiç bişey sürmedim azıma:))

evvet ban gelince ben güne hep 70 kiloyla başlar ve gece yatarken 72 yi görürdüm dün 70 ile başladım ve 71 ile kapasım. çook su içtim yeşil çay içtim ve bol bol patates. bu sabah 69 ile güne başladımkaydirigubbakcemile5 ve çook mutluyum. herşey beyinde arkadaşlar inanın şimdiden kendimi hafiflemiş ve incelmiş hissediyorum. ohh mis gibi bol limonlu salatamıda yedim. ohh doydum bile öğlenede salata yemeyi düşünüyorum. akşamada slata ve günü salatayla bitireceğim bugün. en korktuğum gün meyve günü meyveyle aram hiiiç yok bakalım nolcek karpuz yerim bende sulu sulu şişirir hem.

kızlar ben dün 2 litre su içtim. patates günündeki arkadaşlar bol bol su için malum patates kabız yapar ama su ile bunu engelleyebilirsiniz ben engelledim:kedi: bugün 2.5 litre içmeyi planlıyorum. sonrada 3 litrede sabitlicem. fazlasıda zarar yaz sıcağı için 3 litre yeter . eveeet benden bu kadar. sizler naptınız anlatın bakalımsempatiksalakcinni
TEPKİSELL nerdesin şekerim. yoksa uyuyon mu halaaç haydi uyannnnnnnlmaz:

Boswer canım naptın yedin mi patateslerini. nasıl gidiyor. ben birazdan yeşil çay içeceğim. sonrada salatamı yerim sanırsam.. sabah 9.30 da kahvaltı yaptımç daha doğrusu salatamı yedim hala açlık hessetmiyorum.. başarıcaz inanıyorum hep beraber vericez kiloları..

uyandım canım uyandım selaaaam patateslerim haşlanıyor şuan yicem afiyetle onları haşlansınlardaa opuyorumnanaktan ya wavy sen sebze günü ne yiceksinn bilmiyorumkismile hadi patates yumurta günü tamam da et günü tavuk yerim 2 but sebze günü neyi nasıl yicem ki yemek olarak taze fasulye olur mu??? bilmiyorumkismile sen bugün ne yiceksin canımmmmmm cokacimcoook ona göre bende onu yerim yarın bakalım nasıl olacak 5 günün sonuuu :))))

cnım ben bu topiği çok inceledim. ilk başaki listede özellikle şu belirtiliyor ne ile başladıysa onunla devam.. bu aslında sebze ile başladıysan sebze anlamıda kullanılmış. ama sabah ne yediyse onunla devam edenler ve içne ay şudaq olsa bişey olmaz demiyenler 5 kilo vermişler. bende sabah haşlanmış kabak fasulye ne bileyim herhangi bir sebze yiyemiceğim için. domates salatalıkta bir sebzedir dedim ve salata ile başladım güne ve öyle devam edeceğim. fasulye yemeği yersen şöyle yapman gerek. içine yağ tuz falan koymadan herşeyi çiğden koyup pişirmen lazım. yağ koyarsan olmaz canım..
patateslere karabier yiyebiliyorsan karabiber at ye. bide sıcakken patatesler daha bir çekilir oluyor ben hep ısıttım yedim dün..
hadi, bakalım hayırlı olsun şeker arkadaişım...

tepkisel canım sen hep bu saatlerde mi kalkıyon...n azından 5 gün erken kalksan. metebolizmayı sabah erken çalıştırsan daha hızlı kilo verirsin..

tamam domates salatalık yerim ozaman ben yarın. 5 kilo vermişlerde acaba yağdan mı gitti canım yaaa su kas falan kaybetmesek :kedi: yok yok fasuyle yemeği tuzlu yağlı aman onu yemiyim ozaman karabiber yiyorum atarım içine yerim afiyetle patates konusunda sıkıntım yok öğünlük haşlicam onları zaten canımm.
hayırlı olsun ilk patatesimi yicem şimdi sonuçlara bakarız sen benden önce biriteceksin yazarsın bana canımmm

canım listeye bakarsan herşey var. tavukları da göğüs yemeyip budundan falan yersek ordan azcuk yağ falan alırız:)) burda bir sürü diyet listesi okudum mantıklı gelen bu oldu. elma diyeti yapmaya kalktım bir ara. işte o bence kası suyu alığ götürüyor.. insanı bitkin düşürüyor. o yüzden hemen biraktım ikinci günü. ama bunda heniz bir sıkıntım yok. birde şu var drlar bile bazen böyle tek düze beslenmeli dietler vrebiliyor ki metebolizma şaşırsın. ondan sonra da dikkat edersek eminim kilolar gitmeye devam edecek.. haydi bakalım pates ye sen bende salatamı yiyim. benim kuzular uyuyorken yapıpta yiyeyim yoksa altlarını al doyur oyna derken kaynar gider benim salatam:))

Son düzenleme:

bende yarın yağsız tussuz salata yiyim havuçlu göbek marullu öyle geçiriyim günü
evet tek düze beslenme benimde aklıma ondan yattı metabolizma alışıyor şaşırınca daha çok yakar diye bakalım işteee sen de salatanı ye bende patteslerimi yiyim barriiii
bol bol su içersek su gitmez sanırım ama bakalım yiyelim sonuçları yazarsın bana ben de sana yazarım canımm :)))

tepkisel acanım ben fırsat buldukça yavrulardan uğrayacağım buraya. yazarım adım adım.. buraya yazmak daha bir motive ediyor beni. hatta inanmayacaksın diyomki dar bir elbisem var esnek kumaşlı. diyom onu giyinip foto çekiyim bir de 5 günün sonunda çekeyim. aradaki 5 farkı bulalım. hahay kafayı yedim iyice:)))
bol bol su ve günde 3*-4 tanede yeşil çay iç canım. idrara bol bol çıkar yağları atarız:)=)

tamam canım ben burdayım sen gel istediğin zaman. evet böyle toplu yapınca motive oluyorsun bana kalsa şuan makarna haşlayım ketçapla yiyordum ahaha giy giy olsun çekersin bakarız biz de yeşil çay yok evde ama su içmeye çalışırım bolbol bakalım nasıl geçicek

Ben patatesi çok severim o yüzdn bugünden korkum yok..Sabah iş yerine gelmeden iki parça patates yedim.ış yerindede açlık hissettiğim an bikaç parça atıyorum ağzıma.Öğlende yedim biraz.Sorun yok şimdilik.Yeşil çay içtim.Ama miğdem bulanıyor içerken..

ben patateslere toz biberde döküyorum birazda limon sıkıyorum ancak o şekilde yiyebiliyorum ama şu kısmı kafama takıldı toz biberde tuz oluyo mutlaka o sorun olurmu acaba?

ben patateslere toz biberde döküyorum birazda limon sıkıyorum ancak o şekilde yiyebiliyorum ama şu kısmı kafama takıldı toz biberde tuz oluyo mutlaka o sorun olurmu acaba?

canım pul biberse evet tuz oluyor ama toz ise olmuyor. bu dietin olmazsa olmaz şartı anladığım kadarı ile tuz şeker olmayacak. tuz ödem tutar belkide oyüzden yasaktır.

ay kıslar sebze gününüzde kesinlikle salata yaparım yerim demeyin. kesin sebzelerinizi haşlayın yiyin. tek salatayla olm uyor açıkçası.. keisnlikle sebze şart hem tok tutar hem zinde tutar. benim hatalarımı yapmayın. ben aralarda salatalık domates atıştırıyorum ama biraz guruldama var bugün( ama azimle devamm.. nerdeyse gün bitti ve tartı 69.5 gösteriyor bu süpper benim için:))

Boşwer canım ohh afiyet olsun canım. yeşil çayı bende pek swvmemkafamçokkarıştı biraz soğutuyom dikliyom gidiyor:) içine biraz limon sıkmakta işe yarıyor:lepi:

Tepkisel hadi afiyetler olsun sanada

ay kıslar inanıyorum başarıcaz. ohh ohh gitsin yağlar:hulya::hulya:

kızlar bu benim gözümden kaçmış. seb<ze gününde bunu uygulayabilirsiniz. ay keşke b-mende görseydim öncealsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…