- Konu Sahibi incilideniz
- #7.101
annen dilerim en yakın zamanda gelir ve başlarsın sende :))
yarın geliyooooooooooorrrrrrrrr :)) yaşasın benim de az kaldı artık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
annen dilerim en yakın zamanda gelir ve başlarsın sende :))
amaç 50 bakalım ne olacak umarım annen kısa zamanda gelir. bizim evde diyet hakim şuaralar hepimiz aynı diyeti uyguluyoruz daha kolay oluyor vermesi... zemuszemus
umarım ablacım:) eski kotlarımı giymek istiyorummmmm başarcaz birliktekaydirigubbakcemile5
5 kilo olmayabilir cnm ama 2-3 kilo rahat gider uyarsan tümüyle..Bende bugun basladim 6 gun sonr izine gidiyorum. insallah 5 kilo olmasada 2-3 kilo veririm
5 kilo olmayabilir cnm ama 2-3 kilo rahat gider uyarsan tümüyle..
merhba arkadaşlar..bende geldim yarın başlayacağım ilk meyveyle başlasam olurmuuuu
kızlarrr ben geldiimm yokmu kimsee.....
bugün son günüm yumurta günüm ama ben yumurtayııı sevmem o yüzdenn yoğurt yiyiyoruummm
az önce tartıldım 1 kilo daha gitmişşş, ama görünce o kadar sevindimkiiii:)))))
aslında bu dieti yapanlara göree heralde en az kilo veren bnmdirrr ama bu 1 kilooo bileee beniii inanılmazz mutluu ettii:))))
bundan sonra elma dieti yaparım diodum ama belkiii yine bu dietle devam ederiiimmm:)))))
hiray bakalım ne kadar vereceğiz...bende 1 defa yapmıştım 3.5 vermiştim sene 2001
selam kızlar ,bende bugün patateslerimi haşladım yemeye başladım bakalım,kilom 66 hedefim 57 inşallah verebilirim...