5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar ben de katılabilir miyim?
Çok merak ettim muhakkak deneyeceğim. Bugün artık tatlıyla başladım güne, ama yarından itibaren uygulayabilirim.
Şuanki kilom tam olarak 68. Hedefim de 58. Boyum 172 cm. Eskiden çok çok zayıftım, 45 kilo kadar kilo almak için uğraşırdım. Bundan seneler önce hormon tedavisi gördüm (regl olmama problemim vardı 4-5 ayda bir oluyordum, şimdi sağlığım çok iyi, hiçbir problemim yok) bu tedavi süresince 2 sene içinde 23 kilo aldım. Sonrasında da hiç diyet yapmadım ve dolayısıyla oturdu bu kilo bende.. Ama kilo alırkenki değişimlerimden biliyorum 58-60 kilo arasında çok çok güzel olmuştu vücudum. Şimdi de hedefim o kiloya inmek.
Sizce bu diyetin bana da faydası olur mu?

kızlar bgn benim son günüm!
hem de çok az yedim 5 gün boyunca..
göbeğim baya indi ama 5 kilo verememişimdirmafoldumben
57yle başladım bakalım kaç oldum çok heycanlıyımeyvahedigeldismile

çok merak ettim canım ben de 57 kiloyum bugun başladım ,merakla bekliyorum kaç kilo verdiğini öğrenmek için

bence diyet yaparak da çok hızlı kilo verirsin canım. şok diyet yapma daha yolun başındayken. kilo vermen duraklarsa yaparsın.

ben de 73e takıldım kaldım. şok diyet yapmak istiyorum ama açlık çekmek ve halsizlik yaşamak istemiyorum. benim küçük bebeğim var ve enerjik olmam lazım. bu diyeti yapanlar aç kaldı mı ve halsiz düştü mü bunu öğrenmek istiyorum.

ay ben var ya kaç gündür çikolata aş eriyorum. biraz daha kilo veriyim bi gün çikolata diyeti yapıcam. sabahtan akşama kadar çikolata yiycem aklinialirimsmile

canım seninle aynı kilodayım ve hedefimiz de aynı bu mükemmel :))) ama benin boyum 166 maalesef yani ben daha kiloluyum ben bikaç güne başlayabileceğim ancak ama haberleşelim canım..

ay ben var ya kaç gündür çikolata aş eriyorum. biraz daha kilo veriyim bi gün çikolata diyeti yapıcam. sabahtan akşama kadar çikolata yiycem aklinialirimsmile

ne güzel bir diyetmiş bu böyle

kulağıma o kadar hoş geldiki

sabahtan akşama kadar çikolata yemekcokacimcoookcokacimcoook

ne güzel bir diyetmiş bu böyle

kulağıma o kadar hoş geldiki

sabahtan akşama kadar çikolata yemekcokacimcoookcokacimcoook

demi ya :) su ve bitki çayı serbest. başka bişey yemiyosun sadece beyaz, sütlü, bitter, kakaolu her türlü çikolata serbest aklinialirimsmile

canım seninle aynı kilodayım ve hedefimiz de aynı bu mükemmel :))) ama benin boyum 166 maalesef yani ben daha kiloluyum ben bikaç güne başlayabileceğim ancak ama haberleşelim canım..

Ollleeey haberleşelim canım haberleşelim. Yol arkadaşı buldum ne güzel. Beni şevke getirecel birşeyler olmalı zaten yoksa öyle büyük bir takıntım yok, 2 günde bırakabilirim ondan korkuyorum. Ama bu şekilde, arkadaşımdan geri kalmayayım, aman işte bozarsam ayıp olur diye gaza geleceğimi düşünüyorum oh oh ne güzellllkaydirigubbakcemile2

selam kızlar ben dun 5 tane patates yedım....bugunde 1 salatalık 1 domates daha duruyorum aclıkta hıssetmıyorum...dun tartıldım 79 du yarın tartılacm bakalım kac olmusm....durmak yok...zayıflamak lazım kızlar...

evet canım bu çok önemli birbirimize destek oluruz..umudumuzu kaybettiğimiz anda yardımcı oluruz..ben 1 hafta diyet ve spordan sonra sadece 200 gr verebilmiştim ( ama diyet denemelerim çok oldu daha önce ve 59 kilo iken birden 68 e yükselip diyete başlayınca vücut direndi..kilo vermiyor ama ben de ona inat direniyorum dikkat ediyorum işteeeeeeeeopuyorumnanaktan

kolay gelsin canım gayet iyi gidiyorsun..bakalım 5 gün sonunda kaç olacaksın..ben de sizi merakla takip ediyorum misafirim gider gitmez başlamayı düşünüyorum

ay kızlar yağsız tuzsuz bi taze fasılya yimeği yaptım, haşlama gibi ne o öyle töbe yarebbimm, yedim ama napcan..bugünkü kaçamak sütlü orta şekerli türk kayfesi...daha çikilata neyn aşırmadım dolaptan..

süper bir azim örneği canım aşırma sakın çikolataları bırak dolapta kalsın :)))

allahim biraz daha bakarsam ekrani yiyecem nasil canim cekti oooooohh ne guzel olur simdi lop lop yutmak damaginda eritmek(kizlar hayal kurmak kilo aldirmaz dimi:) )

aldırmaz canım aldırmaz :))))))) aaaaah ahhhhhh benim de canım nasıl çekti nasıl anlatamam ben çikolataya çok düşkünüm

çok merak ettim canım ben de 57 kiloyum bugun başladım ,merakla bekliyorum kaç kilo verdiğini öğrenmek için

yarın sabah tartılcam sabrediyorumyerimseniben
ama daha devam etmem heralde başka bi diyete geçerim çünkü midem bulanıyo hep aynı şeyi yemekten ben de yememeyi tercih ediyorum, sonra tansiyondan mı ne bilmiyorum sürekli gözlerim kararıyo, hatta bikere hiç gelmycek sandm görüntükafamçokkarıştı
umarım değer herşeye boshayallersmile

benim kadar duskun olan varmidir aceba gece tatli uykumdan uyandir niye uyandirdin demem kalkar yerim afiyetle.blackandwhite sen kac gundur yapiyorsun bu diyrti kilo verdinmi?

benim kadar duskun olan varmidir aceba gece tatli uykumdan uyandir niye uyandirdin demem kalkar yerim afiyetle.blackandwhite sen kac gundur yapiyorsun bu diyrti kilo verdinmi?

canım ben 9 gündür diyet ve spor yapıyorum ama 7.gün tatrıldığımda sadece 200 gr girmişti ( çok moralim bozuk bu yüzden bu diyete başlamak istiyorum ama şuanda yatılı misafirim var o gitmeden başlayamıyorum..herhlade 1 yada 2 güne kadar kesin başlarım..çünkü vücudumun şok bir diyete ihtiyacı var..benim boyum 166 kilom 3 ay önce 59 idi şimdi tam 68 kiloyum ( ama ben hep kilolu biri idim tam 59 a düşüp 6-7 ay korumuştum ki artık kilo almam herhalde deyip abur cubura başlayınca tabiri caiz ise balon gibi şiştim ( çok moralim bozuldu hemen diyet ve spora başladım ama şimdi de vücut direniyor kilo veremiyorum..KK yı takip edip burada sizlerle yazışırak kendimi daha iyi hissediyorum yoksa kafayı yiyeceğim hiç kilo gitmiyor yeni diyete başlamama rağmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…