- Konu Sahibi incilideniz
-
- #7.241
bugun ikinci gunum bitmek uzere ama aciktiiiiiiiim icim kopurdu resmen yesillerden.benim gibi p.tesi baslayan kimler var?
ben varım canım, bugün et günüydü..geç kalktım bugün ,öğlen yağsız tuzsuz karabiber ve kimyon ile sotelediğim tavuktan yedim bir tabak...akşam da ızgara köfte yedim bi porsiyon...ama bugün yine çikolata yidim, yarın evlilik yıldönümümüz kocişim çikolata almış bana, dayanamadım aşırdım 3 taneklava:
kızlar gunaydınnn. bugun sabah tartıya cıktım bırde ne goruyum 1 kılo 200 gram vermısım bugun 3. gunum benımde. cok sevındım cokkkk 57.9 oldum sımdılık. yada bekleyen 2.9 kılom varrr :)))
kızlar bugun benımde ilk gunumdu ve bı ara basım doner gıbı oldu ve yulaflı bıskuvı yedımm ohhh :)) bıseycık olmaz heralde.bugun erkek arkadasım gordu benı ve cokkk zayıflamıssın dedı cok mutlu oldum yuppyyy -tatlicadiarzu-
selam kızlar bende dün başladım diyete patates yerken çok zorlandım hiç sevmem haşlanmış patatesi midem bulana bulana yedim.
sabah 1.5 ad patates yedim ve kuzenimle evden çıktık fatihe çarşamba pazarına gittik bayağı dolandık çok açıktık tabi bayılcak gibi oldum artık bir simit alık ben ucundan yedim az bişi kendime geldim.eve gelince akşama kadar 3.5 ad daha patates yedim yani toplamda 5 ad. ama gece gene tatlı krizim tuttu.delircek gibi oluyorum çok seviyorum tatlıyı.yaz helvası vardı 2 çatal ondan yedim ve yattım.ayrıca 2.5 litre su içtim.
bugünde sebze günüm.bişi sorcam kızlar güne ne ile başlıyosak onunla deva edilmiyomu?
yoksa sabah domates salatalık yiyp öğlen ve akşam kabak havuç haşlaması yiyebilirmiyiz?
senın destegınle oldu zaten canım o mesajında bir gaza geldımkı gorme benii.kım nederse desın umrumda degıl.cok tesekkurlerr hihoyyythihoyyytsonunda erkek arkadaşın da fark etmiş işte canım çok sevindim:))) ben sana hedefe odaklan erkek arkadaşını bu konuda takma demiştim çooook sevindim senin adına çoook :hooray:
evet cnm istediğin sebzeyi tüketebilirsin yatana kadar
evet cnm istediğin sebzeyi tüketebilirsin yatana kadar
selam kizlar bugun 4.gun ama hic kilo vermis gibi hissetmiyorum kendimi gercekten harfiyen uymama ramen.bugun kayisi ve karpuz yedim.moralim bozuk motive ve destege ihtiyac var!!!!!bu gidisle omur boyu dombili kalacagim!
senın destegınle oldu zaten canım o mesajında bir gaza geldımkı gorme benii.kım nederse desın umrumda degıl.cok tesekkurlerr hihoyyythihoyyyt
selam kizlar bugun 4.gun ama hic kilo vermis gibi hissetmiyorum kendimi gercekten harfiyen uymama ramen.bugun kayisi ve karpuz yedim.moralim bozuk motive ve destege ihtiyac var!!!!!bu gidisle omur boyu dombili kalacagim!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?