5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

bugun ikinci gunum bitmek uzere ama aciktiiiiiiiim icim kopurdu resmen yesillerden.benim gibi p.tesi baslayan kimler var?

ben varım canım, bugün et günüydü..geç kalktım bugün ,öğlen yağsız tuzsuz karabiber ve kimyon ile sotelediğim tavuktan yedim bir tabak...akşam da ızgara köfte yedim bi porsiyon...ama bugün yine çikolata yidim, yarın evlilik yıldönümümüz kocişim çikolata almış bana, dayanamadım aşırdım 3 tane klava:

cok sukur siteye girebildim.butun gun bakimmi varmis neymis herneyse bugun 3.gunum bitti 2 gun kilo veremeyince tartilmadim yine vermedim korkusuyla et gunu guzel gecti biraz ton baligi bi de buyuk parca haslama dana eti yedim.yarin meyve gunum asil bayram yarin yani gittim kiraz kayisi falan aldim bayilirim!3.gununde olan baska arkadaslar varmi?

olur okadarciktan bisi olmaz ben simdilik kacamaksiz goturuyorum ama tartiya cikmaya cesaretim yok.cumaya yada c.tesi tartilacam c.tesi batram gunu yerine elma yogurt gunu yapmayi dusunuyorum bakalim.

kızlar gunaydınnn. bugun sabah tartıya cıktım bırde ne goruyum 1 kılo 200 gram vermısım bugun 3. gunum benımde. cok sevındım cokkkk 57.9 oldum sımdılık. yada bekleyen 2.9 kılom varrr :)))

kızlar gunaydınnn. bugun sabah tartıya cıktım bırde ne goruyum 1 kılo 200 gram vermısım bugun 3. gunum benımde. cok sevındım cokkkk 57.9 oldum sımdılık. yada bekleyen 2.9 kılom varrr :)))

çok sevindim senin adına olumunekankayizsmile

benim malum dönemim olduğu için tartılmıyorumsempatiksalakcinni

bu gün 4. günüm ben malesef kaçamaklı yapıyorum akşamları ipin ucu kaçıyor

bugün karpuz şeftali elma var menümde özlemişim meyve yemeyihihoyyyt

sonunda erkek arkadaşın da fark etmiş işte canım çok sevindim:))) ben sana hedefe odaklan erkek arkadaşını bu konuda takma demiştim çooook sevindim senin adına çoook :hooray:

selam kızlar annem geldi yatılı misafirimiz gitti veeeeeeeee busabah annemle diyete başladıkkk :)))kaydirigubbakcemile3 patateslerimizi yiyerek başladık..ben busabah tartıldığımda 66.4 idim çoook sevindim 11 gündür falan diyet ve spor yapıyordum zaten ama ilk 1 hafta sadece 200 gr gitmişti sonra sinir olup tartılmamıştım ben de..annem de 65.0 kilo ile başladı..bakalım 5 gün sonunda kaç kilo verebileceğiz...buarada pek inandırı değil ama aynı boyda olmamıza reğmen annem benden zayıf gördüğünüz gibi !!!!!!!!!!!!!!!! ama hala benden azimli hayret ediyorum vallahiiii:kedi:

selam kizlar bugun 4.gun ama hic kilo vermis gibi hissetmiyorum kendimi gercekten harfiyen uymama ramen.bugun kayisi ve karpuz yedim.moralim bozuk motive ve destege ihtiyac var!!!!!bu gidisle omur boyu dombili kalacagim!

selam kızlar bende dün başladım diyete patates yerken çok zorlandım hiç sevmem haşlanmış patatesi midem bulana bulana yedim.
sabah 1.5 ad patates yedim ve kuzenimle evden çıktık fatihe çarşamba pazarına gittik bayağı dolandık çok açıktık tabi bayılcak gibi oldum artık bir simit alık ben ucundan yedim az bişi kendime geldim.eve gelince akşama kadar 3.5 ad daha patates yedim yani toplamda 5 ad. ama gece gene tatlı krizim tuttu.delircek gibi oluyorum çok seviyorum tatlıyı.yaz helvası vardı 2 çatal ondan yedim ve yattım.ayrıca 2.5 litre su içtim.

bugünde sebze günüm.bişi sorcam kızlar güne ne ile başlıyosak onunla deva edilmiyomu?
yoksa sabah domates salatalık yiyp öğlen ve akşam kabak havuç haşlaması yiyebilirmiyiz?

evet cnm istediğin sebzeyi tüketebilirsin yatana kadar

sonunda erkek arkadaşın da fark etmiş işte canım çok sevindim:))) ben sana hedefe odaklan erkek arkadaşını bu konuda takma demiştim çooook sevindim senin adına çoook :hooray:
senın destegınle oldu zaten canım o mesajında bir gaza geldımkı gorme benii.kım nederse desın umrumda degıl.cok tesekkurlerr hihoyyythihoyyyt

evet cnm istediğin sebzeyi tüketebilirsin yatana kadar

cevabın için çok saol cnm.sabah 2 ad domates 1 ad salatalık yedim.birazdanda kabak ve havuç haşlaması yicem.
ya kızlar bişi sorcam bu kabak ve havuç haşlamasının yanında azıcık yağsız yoğurt yesem olmaz dimi?

selam kizlar bugun 4.gun ama hic kilo vermis gibi hissetmiyorum kendimi gercekten harfiyen uymama ramen.bugun kayisi ve karpuz yedim.moralim bozuk motive ve destege ihtiyac var!!!!!bu gidisle omur boyu dombili kalacagim!

kaçkilosun canım

benimde bugün 4. gün bende aynene senin gibiyim yaaww

kaç aydır siteye üyeyim bir türlü kilo veremedim burada olamasam Allah bilir kaç kilo olurdum
yaş geçtikçe kilo vermekte zorlaşıyoo:bbo:
benim 2. doğumdan sonra oldu ne olduysa bir türlü eski formumma dönemedimÇok üzgünüm çoook

senın destegınle oldu zaten canım o mesajında bir gaza geldımkı gorme benii.kım nederse desın umrumda degıl.cok tesekkurlerr hihoyyythihoyyyt

canım benim ne demek...kendi kararlılığın ile oldu elbette ama bu dönemlerde destek gerekiyor hepimize..hedefinde başarılar canım görüşürüzopuyorumnanaktan

ömür boyu dombili kalmak falan yok canım..sakın sakın sakın moralini bozma unutma en önemlisi inanmak,motivasyon ve azim..moral bozukluğu bizi yarı yolda bırakır lütfen..belki sana öyle geliyordur vermişsindir şimdi boşuna üzülüyorsun belki de diğer diyette (elma diyeti yani) çok fazla gittiği için vücut kendini korumaya alıyordur..ben çok yaşadım bunları canım vücut duraklıyor ve o kilodan ayrılmak istemiyor..hele ki benim ilk başlamama rağmen daha önce çok kez diyet yaptığım için belki sebebi bilmiyorum ama delirecek gibi oldum ilk bir hafta hiç kilo veremedim spor da yapmama rağmen sadece 200 gr gitmişti..bu sabah vermeye başladığımı görünce çok sevindim azar azar gidiyor ama napiyim..bugün bu diyette ilk günüm annem ile birlikte başladım hiç açlık hissetmiyorum ama patatesin yanında dayanamayıp bir ince dilim peynir kaçamağım oldu..ayrıca kaçamak yapmadan devam ettim demişsin ya sen bu diyete merak ettim biz seninle sütlü nescafeden vazgeçemeyen kişileriz..ben bugün içtim onu da sen de içiyor musun kaçamaktan saymadan öyle ise gönül rahatlığı ile içeceğim de :)) kolay gelsin canımopuyorumnanaktan

kızlar şuan itibariyle diyeti bıraktım, çünkü kendimi çok kötü hissediyorum sabahtan beri...yarın sabah tartılıp yazarım ne kadar vermişim şimdiye kadar...şuan tartılırsam yanlış olur, çünkü çok su içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…