5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

slm kızlar bugun basladım 79 kıloyal hedefım....65 ıns gıder....ben ebas agrısı yaptı sızlerdede yaptımı?

hahayyy sularda kesildi mi barialsanaalsanasmile
3.5 kilo verdim. hafta sonu azck kaçırdım. hli hazırda verilmiş 2.5 kilom hala var:))) selülitlerim benim özellikle kolay kolayu gitmez vücudum çok yatkın. ve bol su içmek lazım. ben pek beceremiyorum şu su işini..

wavycim hosgeldin kiz ozlemisim seni aradim valla.tamam tuzsus yiyorum suan ilk patatesimi yiyorum karabiberli fena degil.
mende ösledim. ama cadı kızlarım varya jetin motorunu bozmuşlar gelemedim bir türlüzemuszemus bende karabiberi basmıştım içine bide hep ısıtıp yemiştim ben. sıcakken daha bir çekilir olmuştu..

bende bugun basladim tati gunu cumami c.tesimi?
tatil bugün başladıysan cuma -cmt. tartı günü benim için her günnnnn:))
kıs varya sen benim ömrümü yersin poatatesleri yemezsinkaydirigubbakcemile3. sen hala başlamadın mı. lmaz:lmaz:kaydirigubbakcemile3
tansiyonunmu düştü tadını mı beienmedin ha süle bna cısss iğneci geldi,:)))) canım şaka bir yana tabiki tansiyonun düştüyse dengele .sonuçta sağlık en baita. ama yağ ve tuz yok bu diette bol su ve kurallara uyarak kilo veriliyor. ben kaçamak yaptım azcuk bide suyu çok içenmedim 3.5 kilo verdim. eminim sizde verirsiniz.

tost kaşarlımı olcak kepek ekmeğinden dimi? aslında ben bunu yapabilirim gibi geliyo ama çok su var yaa ben max 2 lt su içebiliyorum sevmiyorum çok su içmeyiiii :kedi:
çift kaşarlı yiyelim biz
slm kızlar bugun basladım 79 kıloyal hedefım....65 ıns gıder....ben ebas agrısı yaptı sızlerdede yaptımı?

hoş geldiiiiinn.. ilk başta bünye aptallaşıyor özgecim düşün hamini gırtlak yerken önünde iki patates. o yüzden hafif baş ağrısı oluyor ma geçiyor..

özgem canım 3.5 gitti 1 ini geri aldım( ama 2.5 kilom gitti gelmemek üzere. birde giden sanki 10 kilo gibi görünüyor.
TEPKİSELİMMM biliyonmu ben foto çekemedim(( çok üzgünüm çok bu nedenle...
haftaya elma dietine geçeceğim. annem memelekete gidiyor. önüme düzenli yemek gelmez:)) kızlarda fırsat vermez zaten. öğünlerimi elma ile rahatlıkla geçiririm.. hadi bu hafta düzenli yapında haftaya hep beraber elma dietine geçelşm yaa:))

listede yazılanların dışına çıkmamakta fayda var canım 5 gün idare etceez artıkın sonunda zayıf olmak var değer benceee

doğru söyluyorsun kilo vermek var işin ucunda riske atmamak lazım 5 kilo ne demek sempatiksalakcinni bugun 500 kaloriyi aşmamaya çalıştım yarın başlıyorum akşam da yürüyüş yapıcam hadi hepimize kolay gele olumunekankayizsmile

4-5 ayda , ama bir hafta yapıp bir hafta ara veriyordu onunki6 gündü 6. günde süt ve süt ürünleri günü vardı .. ilk ay çok kilo verdi sonra kilo verme hızı yavaşladı tabi

peki arkadaşım baban bu diyeti bıraktıktan sonra geri aldımı acaba merak ettim ben birkaç ay önce yapmıştım 2,5 kiloverdim bırakır bırakmaz geri aldım hemde hemen acaba başka bırakıpalan oldumu

peki arkadaşım baban bu diyeti bıraktıktan sonra geri aldımı acaba merak ettim ben birkaç ay önce yapmıştım 2,5 kiloverdim bırakır bırakmaz geri aldım hemde hemen acaba başka bırakıpalan oldumu

5 kilo falan aldı sonra o da diyetle ilgisi yoktur zaten bazen işin ucunu kaçırıyor ,sonra az yiyerek onu da verdi ama uzun vadede
..kolesterol sorunu olduğu için çok dikkat etmesi gerekiyor zaten.

yaaaa sular gitmediii ama aksilikler hep geldimi üst üste geliyooor :gitme: sende hep beni dövüyosun forumda :gitme: ohh iyi iyi canım yaaa benim bacaklarda azcık var onların gitmesi lazım!!!! su işini bende beceremiyorum sevmiyorum su içmeyi napim :kedi:
kız valla yicem patteslerimi yedim ben ama anlattım sana o gün işteeeeee kaydirigubbakcemile3 başlicam pattes yollaaa işteeeee :gitme: çift kaşarlı dimi canım aynen aynen boşver diyeti gel bize yapıp yiyelim ne varsa amaaaaan kaydirigubbakcemile3

tamam canım elma diyetine başlayalım bari benim tam 30 günüm var bana 30 gün içinde 5 kilo en az 3-4 kilo verdirrrr valla yaaa

hahayyy kıs kıyamam ben sana. olumunekankayizsmileseni himayeme alıyom benden başkası seni dövemezzguclubacismile

ay canım çekti valla bilmiyorumkismile
tamam canım elma diyetine başlayalım bari benim tam 30 günüm var bana 30 gün içinde 5 kilo en az 3-4 kilo verdirrrr valla yaaa

kıs bana takılsan verdircemde sen benide yoldan çıkarıyon gel tost yiyelim falanlmaz:lmaz:

canım bak bu gün patates yemediysen bile dikkat et az ye.
yarın normal listeye devam et. 3-5 değil 2 kilo verirsin az mı yani dimi ama..kaydirigubbakcemile5

:2: dövmesinler :sinifsinif: valla canım bak bugün sana ne yedim söyliyim miiiiii yarım salatalık yedim kucuk bi domates kibrit kutusu tabiri beyaz peynir yedim yumurta yedim bir dilimde kepek ekmek yedim yanında çaylaaa kahvaltım buydu zaten geç kalktımmm 1.5 saat önce de karpus yedim böyle küçük bi tas şimdi de çorba içicem canımmmmm az yiyorum yani fazla yemiyorum ekmeği çıkardım hayatımdan dikkat ediyorum su içmeye çalışcammmm ahaha yok yok yoldan cıkarmıyorum senii beeen verdir bana kiloları valla yaaa ooofff kemerimide totoma takıyım selülitler için kaydirigubbakcemile3

çok güzel canım. süppersinnn. ekmek can düşmanmız benim hayatıma bir girdi kendi gibi fosur fosur yaptı beni( normalde ben kahvaltı dışında ekmek yemezdim. kasti yaptığım bişey değildi gerek duymazdım ve hep formum yerindeydi.. ama ne olduysa emzirdiktren sonra gece acıkmaları ve süt yapar yemen lazım diyip yarım ekmekleri götürmeye başladığımda oldu hayatıma bir girdi böyle oldum işte(

ben inanıyorum gidecek kilolar. tak totona kemerini titret acuk. bende kızlar birazdan uyanı. azcuk dinleneyim. öptüm hepinizi.
merusaa kuzum senide öpüyomm..

aa bu arada hepimiz birbirimize söz verelim ve her gün en az 10 mekik çekelim. sonra artar zatren. ve b uraya yazalım ki motive olalım. benm çekiyom şimdi. :))

selam kızlar bende bu diyete başlamak istiyorum benide kabul edermisiniz aranıza

hoş geldin canım. kabul etmek ne demek aramızdasın bileolumunekankayizsmile

ben mekiğimi çektim ve uznıcam azcul. tabi laptop yanımda gözümü ayırabilirsemaklinialirimsmile

hoş geldin canım. kabul etmek ne demek aramızdasın bileolumunekankayizsmile

ben mekiğimi çektim ve uznıcam azcul. tabi laptop yanımda gözümü ayırabilirsemaklinialirimsmile

saol cnm senin sayende geldim buraya bakalım yarın sabah başlıyorum patates ile.sen zorlandın mı diyeti yaparken?çok açlık çektin mi?bide mesela patates ne kadar yedin yada diğer sebzelerden felan kg olarak?

bugun benim sebze gunumde ama cok yorucu bir gun gecirdigim icin karpuz yedim. Karpuz yiyince meyve gunu yaptim bugunu insallah birsey olmaz. meyve gununude sebze gunu yaparim.

Ayrica iki gundur 7 km yuruyoruum kan ter icinde kaliyorum insallah zayiflarim

Bu arada meruse hollandanin neresindensn?

patates günüm akşam çayın yanında yediğim 2 küçük bisküvi kaçamağıyla bitti Allaha şükürCADIARZU

soğan kabak ve dmatesle yemek yaptım şu an pişiyor yarın sabah yemek için

birde domates ve salatalık yemeyi düşünüyorum yarınki menüm bunlar

biraz zor oluyo ama dayanıcam artık bayanssulusmile

iyi geceler hepinize kızlar öpüyorumzemuszemusolumunekankayizsmile

arnheme yakin bi yerdeyim ya sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…