5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

kızlarr buqn 3. qünum yani et qünüm.. 2 qündür etrafmdakilerin tüm çabalarına raqmen bozmadm diyetimi..

baybkecm ama sen ne quzel 1 qünde 1 kilo wermıssn bende henuz tık yok..bırdn qider inşallah
yinede pes etmek yok..tüm qün çalıştıqım için aksam qittiqimde ilk önce wucudumu kabak lifiyle keseledm sora soquk su tutum iice kızardı wucudm..hemen kurulanıp barbara bort kremını surdm..korse gıydm uzerınede terleme esortmanı başladm spor yapmaya..çok degil 20 dk ama olsun..qun qün arttırırm..sabır sabır diyerek werices tüm fazlalıkları

kızlar bende başlamak istiyorum bu diyete ama günde kaç tane patates yumurta yicez sayısı varmı..yiyenler kaç tane yiyosunuz..

kızlar buqn benm et qünum bende burger aldm yagsız tavada kızarttm yedm..ama tek onla doymayacaqım için her burgerde yarm galeta yedm..arada galeta yemekte sorun olmaz dimi.. :18:

ilk günü bitirmiş bulunuyorum!!!..yarın sebze günü,şimdiden sebzeleri haşladım..okulda gözlerden ırak biyerlerde yiyeceğim

Veeee 2.ci günümü bitirdim dün..
bugün 3.cu güne basladim.. vejetaryan oldugum icin et yerin yogurt yiyecem tüm gün

1. gün 1 kilo verdim
2.gün 0.5 gram verdim
3.gün ...
4.gün...
5.gün...

:92:

evet kesin odur canim... bol yesil cay ve su ic canim? bence birden verirsin sen

İnşallah dediqin gibi olur canım..buqun meyve qunum hiç bozmadn dewam edicem inşallah..şimdi de yeşil çayımı iceym..bakalım neler olucak :26: ayrıca tartılmıcam sürekli tartılınca moralım bozuluo,,eşime tartıyı saklamasını söledm sakladı o da hemen c.tesi cıkartıcak ozaman tartılıcam

İnsallah verirsin cnm. Bi bakarsin 5 kilo vermissin..
Benimde esin askerde son 8 gunu kaldi.. Farkli karsina cikacamm insallah

İnsallah verirsin cnm. Bi bakarsin 5 kilo vermissin..
Benimde esin askerde son 8 gunu kaldi.. Farkli karsina cikacamm insallah

Ayy canım Allah kawuştursun..benm eşim daha askerlık yapmadı 5 ay yapıcak ama erteledıkce ertelio..kaç kilosn sen smdı cnm..kaç kılyla basladn..

destek destek destekkkk noooluuurrrr çok acıktm az önce 3 kaşık yemek yedim oofff ama dewam yok kesnlıkle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…