- 11 Eylül 2009
- 320
- 165
- 133
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #8.441
kızlar merhaba..
bu diyeti nerdeyse 1 aydır yapmak ıstıodm ama bi türlu baslayamamıstm..ama dun ani bi karar vererek buqn başladm :) 6 küçük patates haşladım onları kucuk kucuk dograyıp limon ve karabiber ekerek yiyorm..masa başında çalıştıqm için spor akşama kalıcak..şimdi yeşıl çayımıda içicem..bakalım 5 qunun sonunda ne olucak..ooff ınşallah 5 kilo veririm..
kizlar bende dun uyumadan once patateslerimi hasladim biber. Kirmizi toz biber ve limon ekledim..
İyyyy tuzsuz hic guzel degilllll. Ama olsun.. Uzun lafin kisasi bende basladim bugun..
Et ve yumurta yemiyorum ben o gunlerde baska bisey dusunmem lazim..
Fikirleri olanlar varmi?
kolay gelsin umarim verirsin kilolari ama 5 kilo biraz zor ben harfiyen uydugum halde diyete 2-3 kilo vere bildim ama yinede 2-3 kiloda iyi bence 2 hafta arka arka yaptim suan hala dikat ediyorum arada bi yogurt günü falan yapiyorum :) bi kac gün sonra yine tekrarlamak istiyorum
kizlar bende dun uyumadan once patateslerimi hasladim biber. Kirmizi toz biber ve limon ekledim..
İyyyy tuzsuz hic guzel degilllll. Ama olsun.. Uzun lafin kisasi bende basladim bugun..
Et ve yumurta yemiyorum ben o gunlerde baska bisey dusunmem lazim..
Fikirleri olanlar varmi?
ah cnm aynen.. Yogurt yerim bende.. Nezaman tartilacaksiniz.. Normalde ben her sabah tartiorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?