5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

ben 2 kez yaptim bu diyeti toplam 4 kilo gitti dogrusu ben cok memmunum normalde diyetlerle hic aram iyi deildir ama bu diyet bana iyi geldi yarin tekrar basliyorum ama biraz farkli yapmiyi düsünüyorum günlerin yerleri deyistirmeyi falan patates günü mesela yapmak istemiyorum ogünü de meyve veya yogurt günü yapa bilirim bakalim bu sefer nasil olcak

Cedric yarın birlikte başlayalım. Ben 7 kg verdim bu diyetle 5 günde ama sonra kilo vermem durdu. Bakalım bu sefer kaç vereceğim.

cedric ilk günüm bugün başlangıç kilom 81 .. 6 tane küçük boy haşlanmış patates yedim 1 bardak yeşil çay 1.5 litre su şimdide 45 dakika cardio yapacağım.

105kg dan 81 e 1 senede düştüm. boyum 165 ve 58 kilo olmak istiyorum.

kızlar merhaba..

bu diyeti nerdeyse 1 aydır yapmak ıstıodm ama bi türlu baslayamamıstm..ama dun ani bi karar vererek buqn başladm :) 6 küçük patates haşladım onları kucuk kucuk dograyıp limon ve karabiber ekerek yiyorm..masa başında çalıştıqm için spor akşama kalıcak..şimdi yeşıl çayımıda içicem..bakalım 5 qunun sonunda ne olucak..ooff ınşallah 5 kilo veririm..

kolay gelsin umarim verirsin kilolari ama 5 kilo biraz zor ben harfiyen uydugum halde diyete 2-3 kilo vere bildim ama yinede 2-3 kiloda iyi bence 2 hafta arka arka yaptim suan hala dikat ediyorum arada bi yogurt günü falan yapiyorum :) bi kac gün sonra yine tekrarlamak istiyorum

kizlar bende dun uyumadan once patateslerimi hasladim biber. Kirmizi toz biber ve limon ekledim..
İyyyy tuzsuz hic guzel degilllll. Ama olsun.. Uzun lafin kisasi bende basladim bugun..
Et ve yumurta yemiyorum ben o gunlerde baska bisey dusunmem lazim..
Fikirleri olanlar varmi?

o qünlerin yerine lapa ve yoqurt diyeti yapabilirsn die düşünüorm canm..

Olsun canım 2-3 kiloda iyidir..63 kiloym 60 olsm yine iidr..sora tekrar yapıp bi 3 kilo daha atarm inşallah :)

o qünlerin yerine lapa ve yoqurt diyeti yapabilirsn die düşünüorm canm.. :44:

sizlere kolay gelsin.sonuçları muhakka yazın emi.bende çok merak ediyorum ya.istiyorum başlamayı ama dayanabilinmiyim diyede tereddütteim.
kilo verenler verdignizi kiloyu terkar aldınızmı.kalıcı oluyormu kilolar yani..
5 gündemi 2-3 kilo verdiniz...oda süperr.

Kizlar bugun 2.ci gun.. tam 1 kilo vermisim
arti dun regl donemim basladi, o donemlerde kilo vermek zor oluyo ama vermisim
bugun havuc ve salatalik yiyecem hadi bakalimmmmmm yihaaaaaaaaaaa :118:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…