5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar,bu diyeti sırasına göre uygulamayıpta başarılı olan var mı???meyve gününü 2. güne aldım sorun olmaz umarım..bazı günlerin yerlerini değiştirmeyi düşünüyorum

evett bugün tartıldım sadece 1 kilo vermişim...ancak ben aslında daha fazla olduğunu düşünüyorum..yarın regl olmam gerekiyor ve vücudum su topladı muhtemelen...en doğru sonucu 2. 5 günlük denememde alacağımı düşünüyorum..

kızlar bende baslıycam ama sebze derken nasıl pısmemıs cıg sebzemı yıcez yada salatadan mı bahsedılıo

selam kızla:)) ben de yarın başlıycam bu diyete... boyum 165 kilom 66 ...beni görenler 55-56 kilosundur diyo ama değilim:S kas oranım daha fazla oldğu için göstermiyorum kilomu.. ama tartıda da sağlıklı kilomda olmak istiyorum... sporcuyum 1 senedir idman yapamadğım için kiloları aldım ... acaba bu diyet işe yarıyomu ... bilgilendirirseniz çok sevinirim...

arkadaslar bayagı bı sayfa okudum bu dıyetı adam gıbı yapıpta kılo veren yok:S en ii dıyetın haftada 3.5 kılo varya bence onu yapalım hem daha saglıklı.ben sımdı gıdıp ılk kahvaltımı edıyorum bıraz gec oldu ama olsun...

evet bende biraz okudum.max im 3 kilo.ama oda iyi.haftada 2,5 - 3 kilo vermek harika.tabi kas ve su değisle.ah ahh..
o nasıl bidiyet bahsettigin...yapabiliriz..

Son düzenleme:

kilo ve boyumuz ayni sayilir bende 168 boy suan 67kilo bu diyetle 3kilo verdim
bu ikinci turum umarim ikinci turun sonunda 65 kilo olurum bence bi hafta dene ben diyer diyetler kadar zor bulmuyor hergün deyisiklik oluyor spor yapmanda cok güzel daha cok kilo verirsin ben malesef pek zaman ayiramiyorum spora....
iyi kilo vermeler

çook teşekkür ederim :) ben de başlıyım ozaman :) hergün düzenli mekik çekmeni tavsiye ederim vakit ayırabilirsen.. birde ip atlar gibi 50 şerden 3 set halinde ip atlar gibi yap azda olsa daha faydalı olur ..hergün 10 arttırablirsin.. kolay gelsin sana da... inşallah istediğin kiloya en kısa zamanda ulaşırsın :)

selamlar kızlar.. bende başladım diyete.
yarın üçüncü günüm. bu gün pırasa yaptım .soğanı kavurup havuç ve pırasayı ekleyip kısık ateşte azcık su ekleyip pişirdim. severdim pırasayı ama bu günden sonra yiyemicem galiba artık. arada havuç yedim bi kaç tane.

beşi bir yerde çayınıda kullanıyorum diyetle birlikte.

57 kiloyla başladım , boyum 158..

2,5 ay sonra düğünüm var niyetim 50 olmak.

5 günün sonunda ne kadar verdiğimi yazacağım mutlaka

bitirenler bi listebini yazsa olmazmı.yani ne yemiş.merak ediyorum.bende lerakım var aslında.yani bir çeşitmi yenecek günde.yani sebze gününde sadece bi çeşitmi yoksa iki çeşit sebçede olurmu.yani ne bileyim meyve gününde mesela ben elma.portakal yiyebilirmiyim.yok illa ikisinden birimi olacak..bunu bi yazsanız çok sevinirim.bende pazartesi başlayacagımda...

ben yazayim bu hafta yediklerimi
benim bugün 4. günümdü (bitti sayilir sükür :) )

Birinci gün Patates günü: Patates hasladim 7-8tane ama kücüklerdi aksam haslamadan biktigim icin dogradim yagsiz tavada baharatladim daha lezzetliydi haslamadan

Ikinci gün Sebze günü: ben pek sebze sevmiyorum oyüzden sadece Havuc yedim burdada biraz deyisiklik olsun diye havuc salatasi yaptim (miktari 4-5 havuc)

Ücüncü gün et günü: yagsiz kirmizi et yedim tavada yagsiz yaptim bi domates dogradim icine ama cok kuru olmasin diye (dogrumu yaptim bilmiyorum)

Dörtüncü gün Meyve günü: Ben 4 Elma ve 1 mandalin yedim sanirim istedigin kadar yenile biliniyor meyve gününde

ve yarin benim Besinci günüm yarin Yogurt günü yapmayi düsünüyorum kut yugurtlardan yiyecegim simdiden sabirsizlikla bekliyorum

çok tşekkürler.sanırım tek tip olacak gibi evet.benimde kafamda biraz oluştu ama dayanabilicekmişim diyorum sonra.çok acıkırmıyımki.ya mide çok kızınırsa.
ben yogutla geçiremem sanarım bende yumurta çok severim valla.haşlayıp haşlayıp yiyebilrim:)
tavuk çok severim.o günüde daha rahat olun benim için.
bende sebzelerden havuç yapabilirim.ama aklımda marol.dereotu.havuç karıştırıp limon ıkıp salata yapmaktı.olurmuki..
meyvede elma partakal yersen yeter diyordum.
patateste bende haşlarım ama yogunluk böyle kuru fırında kızartmaktı.bakalım pazartesi düünüyorum.sonucu yazarsan sevinirm.bekliyorum ..

Yarin sabah tartilmak istiyorum sonra yazarim kac kilo gitmis

senin ikinci gün nasil gecti?

Yarin sabah tartilmak istiyorum sonra yazarim kac kilo gitmis

senin ikinci gün nasil gecti?

hadi bakalımmmm....inşallah güzel bi sonuç elde edersin.ben pazartesi başlayacgım diyete.çünkü hafta sonuna denk gelsin istemiyorum malum eşim evde.beraber bi kahvaltı ediyoruz ondanda mahrum olmayayım:)))
pazartesi başlayacagım.bide şu karbonhidrat diyeti ilgimi çekti.bunu bitirip onuda denemeyi düşünoyorum..önce bi şunu haledelimdee...
benim liste doğrumu.yani tek tip değilde gün içinde yani meyvelerden bir iki çeşit.sebzelenden bir iki çeşit yiyebiyiromuyuz.yok illa bi tane seçenekmi olcak.ben bunu tam bilemidm.

evet ben 3 gün yaptım 4. günümde baş dönmem başladı ve bıraktım her keste aynı etki olmayabilir tabi arkadaşlar
3 gün yaptım 4.gün sabah tartıldığımda 2.2 kilo vermiştim

evet ben 3 gün yaptım 4. günümde baş dönmem başladı ve bıraktım her keste aynı etki olmayabilir tabi arkadaşlar
3 gün yaptım 4.gün sabah tartıldığımda 2.2 kilo vermiştim

tabi ne bulursam yedim sonra başım dönüyo diyo sağlığım için

geri aldım şimdi sağlıklı zayıflıyorum her şeyden yiyorum

bunu da bir deniyelim bari
şimdiden patatesi haşladım bakalım ne olucak 5 günün sonunda
lahana ile 3 günde 1.5 kg filan gitti.
onun haricinden 3+3 en saglıklı beslenme şekli ama benim bünyemde 3+3 kilomu korumaya yarıyor bakalım bununla ne olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…