- Konu Sahibi incilideniz
-
- #8.421
arkadaslar bayagı bı sayfa okudum bu dıyetı adam gıbı yapıpta kılo veren yok:S en ii dıyetın haftada 3.5 kılo varya bence onu yapalım hem daha saglıklı.ben sımdı gıdıp ılk kahvaltımı edıyorum bıraz gec oldu ama olsun...
selam kızla:)) ben de yarın başlıycam bu diyete... boyum 165 kilom 66 ...beni görenler 55-56 kilosundur diyo ama değilim:S kas oranım daha fazla oldğu için göstermiyorum kilomu.. ama tartıda da sağlıklı kilomda olmak istiyorum... sporcuyum 1 senedir idman yapamadğım için kiloları aldım ... acaba bu diyet işe yarıyomu ... bilgilendirirseniz çok sevinirim...
kilo ve boyumuz ayni sayilir bende 168 boy suan 67kilo bu diyetle 3kilo verdim
bu ikinci turum umarim ikinci turun sonunda 65 kilo olurum bence bi hafta dene ben diyer diyetler kadar zor bulmuyor hergün deyisiklik oluyor spor yapmanda cok güzel daha cok kilo verirsin ben malesef pek zaman ayiramiyorum spora....
iyi kilo vermeler
bitirenler bi listebini yazsa olmazmı.yani ne yemiş.merak ediyorum.bende lerakım var aslında.yani bir çeşitmi yenecek günde.yani sebze gününde sadece bi çeşitmi yoksa iki çeşit sebçede olurmu.yani ne bileyim meyve gününde mesela ben elma.portakal yiyebilirmiyim.yok illa ikisinden birimi olacak..bunu bi yazsanız çok sevinirim.bende pazartesi başlayacagımda...
çok tşekkürler.sanırım tek tip olacak gibi evet.benimde kafamda biraz oluştu ama dayanabilicekmişim diyorum sonra.çok acıkırmıyımki.ya mide çok kızınırsa.
ben yogutla geçiremem sanarım bende yumurta çok severim valla.haşlayıp haşlayıp yiyebilrim:)
tavuk çok severim.o günüde daha rahat olun benim için.
bende sebzelerden havuç yapabilirim.ama aklımda marol.dereotu.havuç karıştırıp limon ıkıp salata yapmaktı.olurmuki..
meyvede elma partakal yersen yeter diyordum.
patateste bende haşlarım ama yogunluk böyle kuru fırında kızartmaktı.bakalım pazartesi düünüyorum.sonucu yazarsan sevinirm.bekliyorum ..
Yarin sabah tartilmak istiyorum sonra yazarim kac kilo gitmis
senin ikinci gün nasil gecti?
merhabalarr..
bu diyet çok ilgimi cekti.bende edebilirmiyimkinee:26:.bi soru sorsam.nasıl zormu.yani başınız dönüyormu yada mideniz bulanıyırmu aynı şeyi yemekten..aslında kafama yatır gibi ama ben çok açlığa dayanamıyorum.yani başım döner midem bulanır.ellerim ayaklarım titrer.yapabilirmiyimki.sonuçta hiç fena değil.beş kiloo..çok iyi olur valla.geri alınırmıki ..hımm çok sordumm biliyomm .ama merak ediyorum.mesela haftaya başlayabilirim.sizlerin deneyimizinize ihtiyacım var sanırımm
evet ben 3 gün yaptım 4. günümde baş dönmem başladı ve bıraktım her keste aynı etki olmayabilir tabi arkadaşlar
3 gün yaptım 4.gün sabah tartıldığımda 2.2 kilo vermiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?