5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

meyve günüm berbat geçiyor
spor yok
2 velet ortalığı yıkıyorlar
2 film aldım ikiside açmadı
saat daha 3 ya
açımmmmmmm:84:

kızlar ya bişi dicem benim mide çok fena yemek görmek istemiyorummmmmm :18::18::18:

1 hafta daha yapıp bırakıcam ben zaten 3 kilom kaldı gidişat kötü yoksa geçen sene bu kadar zolanmamıştım
kahvaltıda 1 simit yedim öğlen yemeğide bi yulaflı bisküvi o kadarr:85:

simitttttt t

karar verdim yarın patateslerimle birlikte diyete başlıyorum..tuz olmadığından benim için hayli zor olucak...elma diyetiyle 2.5 kilo vermiştim bakalım bu diyette nasıl olucak:) bu diyete yumurta yiyemediğim için başlayamamıştım ama onun yerinede yoğurt seçeneğinin olduğunu gördüm 5 gün boyunca sporda yapıcam,arkadaşım uyguladığında 1.5 kilo verdiğini söylemişti 5 günde:) umarım bende başarırım:))

Kızlar slm hepinize,sevgicim sen uygulamanın biraz dışına mı çıkıyosun yoksa farklı bi durummu var.Ben bugün et günümdeyim ama dün çok kötü oldum ya gece dayanamadım,bozmak zorunda kaldım daha doğrusu birazcık dışına çıktım diyeyim,öyle aman aman bişey yemedim ama yinede suçluyorum kendimi.Bugün aynen devam.Geçen hafta regl olmama ragmen bu kadar zorlanmamıstım ben yaOff kış kış kilolar kış kışşş artııık:84:

hayır tatlım bu diyette en deneyimliniz benim çok kilo verdim çünkü bu diyetle kesinlikle dışına çıkmıyorum hatta bazen abartıp yemiyorum bile patates gününde tek patatesle sebzede 2 salatalıkla geçirdiğim günler biliyorum dışına çıkmıyorum sporumda var bu diyetle verdiğim kilolar 20 yi açtı ilk başladım hafta 5 kilo vermiştim ama o zaman 88 kiloydum şimdi 63 kiloyum ve 700- 800 gram gidiyor sadece uygulama aynı sadece bazal metobolizma hızı kiloya göre olduğu için e kiloda diğer zamanlardan az ondan yani

Pardon canım ya simit fln görüncee ayy,serbest günündesiiin kusura bakma açlıktan olsa gerek anca anladım Biliyorum ya maşallah sana valla çok güzel vermişsin kilolarını,ben de vericem inşallah zaten şurda gitmesi gereken bi 3-4 kilom kaldı.Bir de canım sen sürekli mi yaptın ara verdin mi hiç?

şu regl dönem benim canımı sıktıya kilomu görünce moralim bozuldu püfff doktorlar o dönemde 1 kilo fazla göründüğünü diyorlar acaba dogrumu hiç denedinizmi uff ya çok azimliydim sevinçle hoplaya zıplaya yapıyordum diyeti şimdi hiç keyfim yok keyfim kaçtı püff

evet serbest günümdeyim canım ben yiyemedim hiçbişey yemekten tiksinmeye başladım yani onu anlatmak istemiştim açlık dokunmuş bayaa

çok ara verdim canım 2007 de 88le başladım 76ya indim
2010(geçen yıl nisanda) da 76.5 başladım 67 indim
şimdide bu nisan ayı yaklaştı diye 67 ile başladım şimdi 63üm canım

evet cnm 1kılo fln fazla gorunuo o dönmde vucut su toplarmıs sn keyfını kacırma sakın

günü yarım ananas 3 elma ile kapadım ve sonuç 600 grm vermişim
1.gün 700
2.gün 700
3.gün 500
4.gün 600
5.gün hadi bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…