- Konu Sahibi incilideniz
-
- #9.001
hadi bakalım rast gele heheh
meyve günüm berbat geçiyor
spor yok
2 velet ortalığı yıkıyorlar
2 film aldım ikiside açmadı
saat daha 3 ya
açımmmmmmm:84:
meyve yemeğe hayııııraynen canım benimde berbat geçiyo
simitttttt tkızlar ya bişi dicem benim mide çok fena yemek görmek istemiyorummmmmm :18::18::18:
1 hafta daha yapıp bırakıcam ben zaten 3 kilom kaldı gidişat kötü yoksa geçen sene bu kadar zolanmamıştım
kahvaltıda 1 simit yedim öğlen yemeğide bi yulaflı bisküvi o kadarr:85:
Kızlar slm hepinize,sevgicim sen uygulamanın biraz dışına mı çıkıyosun yoksa farklı bi durummu var.Ben bugün et günümdeyim ama dün çok kötü oldum ya gece dayanamadım,bozmak zorunda kaldım daha doğrusu birazcık dışına çıktım diyeyim,öyle aman aman bişey yemedim ama yinede suçluyorum kendimi.Bugün aynen devam.Geçen hafta regl olmama ragmen bu kadar zorlanmamıstım ben yaOff kış kış kilolar kış kışşş artııık:84:
esmer meyve günün nası geçiyo beni sanki biraz zorlamaya başladı.yiyorum ama doymuyorum gibi
Pardon canım ya simit fln görüncee ayy,serbest günündesiiin kusura bakma açlıktan olsa gerek anca anladımBiliyorum ya maşallah sana valla çok güzel vermişsin kilolarını,ben de vericem inşallah zaten şurda gitmesi gereken bi 3-4 kilom kaldı.Bir de canım sen sürekli mi yaptın ara verdin mi hiç?
şu regl dönem benim canımı sıktıyakilomu görünce moralim bozuldu püfff doktorlar o dönemde 1 kilo fazla göründüğünü diyorlar acaba dogrumu hiç denedinizmi uff ya çok azimliydim sevinçle hoplaya zıplaya yapıyordum diyeti şimdi hiç keyfim yok keyfim kaçtı püff
evet cnm 1kılo fln fazla gorunuo o dönmde vucut su toplarmıs sn keyfını kacırma sakın
evet hemde nasılHic sinir bozucu bir diyete benzemiyor gercekten ise yariyormu ?????
günü yarım ananas 3 elma ile kapadım ve sonuç 600 grm vermişim
1.gün 700
2.gün 700
3.gün 500
4.gün 600
5.gün hadi bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?