- Konu Sahibi incilideniz
-
- #8.961
canım bir gün boyunca tek meyve değil değilmi tatlım elma armut ve portakal 3 nüde yiyebiliyoruz değilmi sen kaç kilo verdin kaçıncı günün canım
kız sen meyve kaç tane yiyorsunben valla baya sapıtarak doldurdum getirdim ofise ama kaç adet meyve yiyorsun ortalama
kilonu yaz ekleyeyim canımarkadaşlar ben de bu diyete tekrar başlamayı düşünyorum katılmak isteyen isimleri listeye mi yazıyorsunuz eğer yazıyorsanız benim ismimi de yazar mısnız c.tesi günü başlamayı düşünyorum olur değil mi
günaydın arkadaşlar biraz önce tartıldım.dünde 1 kilo gitmiş.yanii 3 günde 3 kilo :) çok mutluyum. bugün meyva günüme yarım portakal yarım elma ve bir kivi yiyerek başladım.ve çok güzel doydum
kilonu yaz ekleyeyim canım
tebrik ediyorum cnm 1 kilo he ya ben dün vermedim sanırım ya çok az verdimhalam gelmiş bu sabah ya ondna şişkinlik var yada ben dün 500 grm verdim ve dün hareket yaptıgım halde böle inş halamdan dolayıdır
Günaydın hanımlar bende bugün patatese başladım bakalım hayırlısı akşama tartılsammı acaba verirmiyim kilo ?
teşekkürler canım.sen hiç üzülme 500 gr verdim diye.keşke senin kilonda olsam 250 gr vermeyede razıyım
merve1989=85.5
fleure= 65
prenkess=68.6.....................66.5.....2.1 gr vermiş
nili= 83
juliaaa40= 56.3
giz3mm=65
cicilibicili=68
esmer54=59
sevgi= 64.1
canavar= 80.5
derya_julia=73.8
banu48=57
yazdelisi=72
rabia1984=84
tofyy=56
nigar50=67
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?