- Konu Sahibi incilideniz
-
- #9.061
ben grm ları gormuom galıba kılo ıle derdımmgrcı 100 gr varımıs hadı cnm ıns yaw bı ben kaldım ne metebolızmaymıs yavasladıkca yavaslıoo
esmer 54 hanım bende vermek ıstıyorumda
kızlar bu diyeti yaparken spor yapıyormusunuz...bugün yeni başladım..patatesi tuzsuz yiyemediğimden dolayı zorlaya zorlaya anca 2. patatesi yiyorum şu an..haliyle spor yapmaya da enerjim yokspor yapmassam kilo veremezmişim gibi geliyor...
Kızlar sebze günüm çok kötü geçiyor sebzeyi sevmediğim için hiç yiyesim gelmiyor.Şimdide sanki midem ağrımaya başladı.Offf ya nasıl vereceğim ben bu kiloları
cnm kilon fazlaysa verirsin rahatlıkla benim ilom fazla olmadıgındna çok az veriyorum ve arkadaslar sporda yapıyorlar yapmazsanda verebilirsin ben yapamıyorum mesela sadece günde 50 mekik başka da bşi yapamıyorum bol bol su iç ılık su daha iyi
hmm bilmiyorum cnm nar ekşisini ama heralde oda yasaktır çünkü sadece baharat serbest yasak olmasa yazardıkilo 61 167boyundayım,çok fazla değil ama bu diyetin öncesinde zaten başka bir diyetle 2.5 kilo verdiğim için 5 günde 5 kilo gibi bir hayalim yok( 3 kilo verebilsem benim için büyük bir başarı olucak... bir de yarın sebze günü..salata yemeyi düşünüyorum..yağ,tuz ekleyemiyoruz haliyle...ama tat versin diye nar ekşisi koyabilir miyim acaba..gerçi büyük ihtimalle yasak diyeceksiniz de benimkisi bir umut işte (( haşlanmış sebzeden nefret ediyorum çünkü ((
inş sende vercen tatlım inşallahha gayret kurtulcaz
inş kuzum benım su bacak sorunum olmasa gayet ii olcaktı ammaaaa malummm
hayırdır cnm bacakta ne problem var ?
kalın kalın kalınnnbaskada sorunu yok zatı buda en buyuk sorun
hii inş onlarda gider
AMİN YARABBİİ ... inş cnm bnm az kaldım zatı bu haftayı bıtırsem bıde haftayada yapsam yiter heralde yaww sonra blkı bu dıyete yıne uygun kalırım ama az az tuz yağ eklerım kılomu korumaya alırım sonrda finish...
inşalalh cnm yaa bende haftaya yapıcam sonrada dikkat etcem D:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?