5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar bu diyeti yaparken spor yapıyormusunuz...bugün yeni başladım..patatesi tuzsuz yiyemediğimden dolayı zorlaya zorlaya anca 2. patatesi yiyorum şu an..haliyle spor yapmaya da enerjim yok spor yapmassam kilo veremezmişim gibi geliyor...

esmer 54 hanım bende vermek ıstıyorumda

ben 59 la başladım bu diyete 2 kilo yu önceden vermiştim 2 kiloyu 2 ayda anca verdim bu diyetlede 59 dan 55,90 gram a indim tabi yarın belli olcak 5 günlük diyetimin sonucu yarın sabahda sanırım veririm 700 grm felan 55 olurum 4 kilo verdim ben bu diyetle diyebilrim yani cnm 5 günde 4 kilo buyuk bişey bence

cnm kilon fazlaysa verirsin rahatlıkla benim ilom fazla olmadıgındna çok az veriyorum ve arkadaslar sporda yapıyorlar yapmazsanda verebilirsin ben yapamıyorum mesela sadece günde 50 mekik başka da bşi yapamıyorum bol bol su iç ılık su daha iyi

Kızlar sebze günüm çok kötü geçiyor sebzeyi sevmediğim için hiç yiyesim gelmiyor.Şimdide sanki midem ağrımaya başladı.Offf ya nasıl vereceğim ben bu kiloları

Kızlar sebze günüm çok kötü geçiyor sebzeyi sevmediğim için hiç yiyesim gelmiyor.Şimdide sanki midem ağrımaya başladı.Offf ya nasıl vereceğim ben bu kiloları

benimde en kötü günüm sebzeydi severim ama benide salata mahvetti birdaha salatalık domates göbek felan karıstırmadan yiğcem en iyisi öle insanın miğdesi bulanmaz ınş günün geçer rahatlarsın inş cnm üzüldüm adına

kilo 61 167boyundayım,çok fazla değil ama bu diyetin öncesinde zaten başka bir diyetle 2.5 kilo verdiğim için 5 günde 5 kilo gibi bir hayalim yok( 3 kilo verebilsem benim için büyük bir başarı olucak... bir de yarın sebze günü..salata yemeyi düşünüyorum..yağ,tuz ekleyemiyoruz haliyle...ama tat versin diye nar ekşisi koyabilir miyim acaba..gerçi büyük ihtimalle yasak diyeceksiniz de benimkisi bir umut işte(( haşlanmış sebzeden nefret ediyorum çünkü((

hmm bilmiyorum cnm nar ekşisini ama heralde oda yasaktır çünkü sadece baharat serbest yasak olmasa yazardı bu arada 3 kilo verirsin tatlım ama listeyi harfi harfine yapmak şartıyla

kızlar hepinize tavsiyem aç maç kalmayın kalori malori hesbinida unutun gitsin zaten hepimiz bize verdikleri o günlük kalori miktarından az yiyoruz.. bn diyet listelerindekini yesem bes katım oludum... size tavsiyem çorba dır salatadır.. yapın çeşit çeşit çorbanızı...bn öyle yapıyorum..acıktıkça çorba yiyorum hem vitaminim eksik kalmıyor...regl dönemi hariç çok gzel aç kalmadan kilo verdim ...o dönemde vuvu ödem topladığı içinde tartılmıyorum moralimi bozmamak için.. çok güzel kilo verdim aten üç külo fazlaydın verdim gitti 2 hafta oldu .... bu arada kızlar mısır püskülü ve kiraz sapı çok şişseniz hemen zayıflamanızmı gerekio demleyin bi bardak ödeminizi alsın.. nezman gece yemeğe çıkcak olsam yaparım bi beden inceyim duyrulur

hii inş onlarda gider

AMİN YARABBİİ ... inş cnm bnm az kaldım zatı bu haftayı bıtırsem bıde haftayada yapsam yiter heralde yaww sonra blkı bu dıyete yıne uygun kalırım ama az az tuz yağ eklerım kılomu korumaya alırım sonrda finish...

inşalalh cnm yaa bende haftaya yapıcam sonrada dikkat etcem D:

sebze günüm çok güzel gidiyor bakalım yarın et günü nasıl olacak düşünemiyorum haşlama tavuk nasıl yiyeceğim

benim bu gün patates günümdü zor geçiyor ya artık patates görmek istemiyorum yarın da sebze günüm ne yesem ki acaba :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…