- 5 Ekim 2009
- 150
- 0
- 96
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #9.101
sonuçlarımı söylüyorum 5 günde tam 5 kilo gitti.bazı günler daha çok yedim bazı günler daha az yedim.ama nasıl odluysa hergün düzenli bir şekilde bir kilo gitti.83 ile başladım şu an 78 .haftaya ara vermeyi düşünüyorum .ondan sonraki hafta tekrar deniycem.hepinize kolay gelsin
(şu ana kadar hiçbir diyet maceramda böyle hızlı kilo vermemiştim)
sonuçlarımı söylüyorum 5 günde tam 5 kilo gitti.bazı günler daha çok yedim bazı günler daha az yedim.ama nasıl odluysa hergün düzenli bir şekilde bir kilo gitti.83 ile başladım şu an 78 .haftaya ara vermeyi düşünüyorum .ondan sonraki hafta tekrar deniycem.hepinize kolay gelsin
(şu ana kadar hiçbir diyet maceramda böyle hızlı kilo vermemiştim)
kas su yag kardeşimm hepsini kaybedince ince gözüküosun işte:))arkadaşım 53 kilo ve dogumdansonra verdiii yemedii bile hiçbişi sabah akşam yiyoduu o yag verdide biz sumu veriyoruzz???su fazlam varsa o gitsinn:))ben diyetisyene gittigimde ogün protein yogunluklu beslendiysem kas fazlam çıkıodu ogun az su içtiysem sufazlam çıkıodu...ayrıca diyetisyenim kendii verdi bana şok diyet 1 haftada 4 kilo vermiştim 3 kilosu yagdı...devam etmedimm o başka bi mesele tabe:))devammm arkadaşlar kulaklarınızı tıkayın vedevam edin sonuçta aç kalmıoruz acıktıkça yiyin bol su için :)su yerine yag gitsinn:))
bütün dyetlerde dikkat etmessen geri alıyosun btek bunda değil :)
5 kilo vereceğim diye öyle heyecan yaptımki dünkü patetes ve bugünkü sebzeden haz alarak mutlu olarak yiyorum
canım benm 5 kilo veremesende 3 kilo verirsin . 5 veremesende üzülme. çok kilolular 5 kilo fln verebliyo
olsun ben 3 de razıyım tatlım 65 bile olsam çok mutlu olacağım benim tek korkum sağlık açısından sıkıntı vermesinde çünkü bir ilaç kullanmıştım hastanede gözümü açtım
kas su yag kardeşimm hepsini kaybedince ince gözüküosun işte:))arkadaşım 53 kilo ve dogumdansonra verdiii yemedii bile hiçbişi sabah akşam yiyoduu o yag verdide biz sumu veriyoruzz???su fazlam varsa o gitsinn:))ben diyetisyene gittigimde ogün protein yogunluklu beslendiysem kas fazlam çıkıodu ogun az su içtiysem sufazlam çıkıodu...ayrıca diyetisyenim kendii verdi bana şok diyet 1 haftada 4 kilo vermiştim 3 kilosu yagdı...devam etmedimm o başka bi mesele tabe:))devammm arkadaşlar kulaklarınızı tıkayın vedevam edin sonuçta aç kalmıoruz acıktıkça yiyin bol su için :)su yerine yag gitsinn:))
Ben dün akşam bıraktım,ya ölçüyorum ölçüyorum aynıyım puff,sinirim bozuldu o bozulunca ben de diyeti bozdum.Ama kızlar valla maşallah size,burdaki msjları okuyunca bi istek geliyo,sürekli bu sayfada mı kalsam Bu hafta iyi değildi benim diyet için.Pazartesi tekrar başlıcam inşallah
hay azına saglık bebegım yha kımseyı zorlamıoruz yapmak ıstmeyen yapmasın yapanlarda zaten bunu dusunerek basladı ayrıca yag gıtmıosa bnm gecen snekı yagların nerde kasların hala duruoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?