- Konu Sahibi incilideniz
-
- #9.081
benim bu gün patates günümdü zor geçiyor ya artık patates görmek istemiyorum yarın da sebze günüm ne yesem ki acaba :18:
sebze günüm çok güzel gidiyor bakalım yarın et günü nasıl olacak düşünemiyorum haşlama tavuk nasıl yiyeceğim
Canım sebze günümdeyim ben bugün çok zor geçti diyebilirim.
Ya kızlar yarın ben et günümde sakatat yesem ( yani ciğer ) ne olur.Ben pek sevmiyorum eti ve tavuğuda
Canım sebze günümdeyim ben bugün çok zor geçti diyebilirim.
Ya kızlar yarın ben et günümde sakatat yesem ( yani ciğer ) ne olur.Ben pek sevmiyorum eti ve tavuğuda
sebze günündeyimm))))öglen ogluma makarna yedirirkenn resmenn agzımınn suyu aktıı ıspanak yapmıştımm:))baktımm niyetii bozucamm işe verdimm kendimii koltuklarıı sildiimm aralarda boll su içtimmm:)))ve akşam olduu koca tencere yagsız tuzsuzz ıspanakkk duruor daha:))doymam diye bide 3 demet alıp yapmıştımmsizee tavsiyemm ya ev işi yapınn yada kendinizi sokaga atınn:)))))))zaman geçirinn:))kaçamak yok 2. hafta 2 gündeyimm bakalımm 5.günün sonunda nekadar vericemm:))
vuhuuu hadı azımlı gacı senııııbnmde sebze gunum pırasa yıyorum bendeee bol lımonlu gayet memnunum valla
merhaba kizlar, ya ben bu hafta baslayip birakmistimama insllh haftaya tekrar baslamayi düsünüyorum patatesleride körilerim sade hiiiccc gitmiyor yaaaa sebze günündede salata yapicam ama bir sorum olucak salataya yogurt katabilirmiyim:26: 2 3 gündür eve gelince salata yapiyorum göbek salata, salatalik, kirmizi turp, brokoli, misir ve roka atiyorum, ne varsa o an sirke tuz ve yogurt cooook süper oluyoooorrrr sebze günündede böyle yapsam tuz atmadan olurmu acep:26:
benim bu gün patates günümdü zor geçiyor ya artık patates görmek istemiyorum yarın da sebze günüm ne yesem ki acaba :18:
yogurt olmı cnm cok cok üzgünüm
:84::84::84: neyse artik yogurtsuz yerim bende insllh bi o güne geleyimdecanim kahve iciliyor serbest onu biliyorum da sütlü de iciliyormu bu diyette:26: sütlü benim karnimi biraz olsun doyuruyor cünkü okulda iciyorum karnim ac olup canim bisey istemedigi zaman hani olur ya öyle anlar
sen hele bı gelde gecırırsın ınss :13: ama cnm olmiikiii snde hep olmıycak syler ıstıyınn son gune kadar sut ve urunlerı yukkkk üsgünüm
insllh canimpoffff bir hafta idare edcem artikin:85: aman 5 gün icmesemde bir yerim sismez heral canim senin 2.haftanmi 3.mü???
merhaba toffycim:80: bende p.tesi baslamistim patatesle fakat biraktim migrenim tutmustubende patatesi cok severim fakat tuzsuz hic ama hic gitmiyor basta yiyorsun fazla fark etmiyor fakat yedikce:84: ama sabir canim haftada bir gün sadece
ne güzel sebze gününü atlatmışsınızGünaydın hanımlar
ben bugün 3.günüm yani et günüm 2 günde 1 kg verdim ama arada kaçamak yaptım biliyorum listeye uymam lazım ama olmuyor.Bugün et günü güzel geçer inşallah meyva gününden çok korkuyorum.
ne güzel sebze gününü atlatmışsınız( benim bugün sebze günüm salata yaptım ama tuzsuz hiç yiyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?