5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

benim bu gün patates günümdü zor geçiyor ya artık patates görmek istemiyorum yarın da sebze günüm ne yesem ki acaba :18:

Canım sebze günümdeyim ben bugün çok zor geçti diyebilirim.

Ya kızlar yarın ben et günümde sakatat yesem ( yani ciğer ) ne olur.Ben pek sevmiyorum eti ve tavuğuda

sebze günüm çok güzel gidiyor bakalım yarın et günü nasıl olacak düşünemiyorum haşlama tavuk nasıl yiyeceğim

valla en güzel günümdü et günüm cnm çok rahattım hoplayıp zıplıyordum ama sebze günüm bir felaketti ben buldugum şeyi koydum slataya o yuzdne miğdem çok kötü oldu ama haftaya domtis salatalık biber öle ayrı yiğcem

Canım sebze günümdeyim ben bugün çok zor geçti diyebilirim.

Ya kızlar yarın ben et günümde sakatat yesem ( yani ciğer ) ne olur.Ben pek sevmiyorum eti ve tavuğuda

bana kalsa deneme derim cnm çünkü mahveder ekmeksiz miğdeni tatlım yaa yine sen bilirsin ama en iyisi haşlama

sebze günündeyimm))))öglen ogluma makarna yedirirkenn resmenn agzımınn suyu aktıı ıspanak yapmıştımm:))baktımm niyetii bozucamm işe verdimm kendimii koltuklarıı sildiimm aralarda boll su içtimmm:)))ve akşam olduu koca tencere yagsız tuzsuzz ıspanakkk duruor daha:))doymam diye bide 3 demet alıp yapmıştımmsizee tavsiyemm ya ev işi yapınn yada kendinizi sokaga atınn:)))))))zaman geçirinn:))kaçamak yok 2. hafta 2 gündeyimm bakalımm 5.günün sonunda nekadar vericemm:))

vuhuuu hadı azımlı gacı senıııı bnmde sebze gunum pırasa yıyorum bendeee bol lımonlu gayet memnunum valla

merhaba kizlar, ya ben bu hafta baslayip birakmistim ama insllh haftaya tekrar baslamayi düsünüyorum patatesleride körilerim sade hiiiccc gitmiyor yaaaa sebze günündede salata yapicam ama bir sorum olucak salataya yogurt katabilirmiyim:26: 2 3 gündür eve gelince salata yapiyorum göbek salata, salatalik, kirmizi turp, brokoli, misir ve roka atiyorum, ne varsa o an sirke tuz ve yogurt cooook süper oluyoooorrrr sebze günündede böyle yapsam tuz atmadan olurmu acep:26:

yogurt olmı cnm cok cok üzgünüm

benim bu gün patates günümdü zor geçiyor ya artık patates görmek istemiyorum yarın da sebze günüm ne yesem ki acaba :18:

merhaba toffycim:80: bende p.tesi baslamistim patatesle fakat biraktim migrenim tutmustu bende patatesi cok severim fakat tuzsuz hic ama hic gitmiyor basta yiyorsun fazla fark etmiyor fakat yedikce:84: ama sabir canim haftada bir gün sadece

yogurt olmı cnm cok cok üzgünüm

:84::84::84: neyse artik yogurtsuz yerim bende insllh bi o güne geleyimde canim kahve iciliyor serbest onu biliyorum da sütlü de iciliyormu bu diyette:26: sütlü benim karnimi biraz olsun doyuruyor cünkü okulda iciyorum karnim ac olup canim bisey istemedigi zaman hani olur ya öyle anlar

sen hele bı gelde gecırırsın ınss :13: ama cnm olmiikiii snde hep olmıycak syler ıstıyınn son gune kadar sut ve urunlerı yukkkk üsgünüm

sen hele bı gelde gecırırsın ınss :13: ama cnm olmiikiii snde hep olmıycak syler ıstıyınn son gune kadar sut ve urunlerı yukkkk üsgünüm

insllh canim poffff bir hafta idare edcem artikin:85: aman 5 gün icmesemde bir yerim sismez heral canim senin 2.haftanmi 3.mü???

insllh canim poffff bir hafta idare edcem artikin:85: aman 5 gün icmesemde bir yerim sismez heral canim senin 2.haftanmi 3.mü???

3haftam 2gunum cnm ılk hafta 2 kılo verdım 2hafta 1.5 bakalım bu hafta ne olcak :26: çizelgemı bılerek deıstırmemıstım 1.5 kıloyu vermemıs gıbı gordum kendımı toplam 4 hafta yapıcam ıste haftaya sonn olcak ıns

merhaba toffycim:80: bende p.tesi baslamistim patatesle fakat biraktim migrenim tutmustu bende patatesi cok severim fakat tuzsuz hic ama hic gitmiyor basta yiyorsun fazla fark etmiyor fakat yedikce:84: ama sabir canim haftada bir gün sadece

evet cnm tuzsuz olması çok zor geliyor ya zaten öyle olmasaydı bu kadar zor geçmezdi birazda kaçamaklarım oldu ama napiyim valla patates yiyemeyince mecburen öyle oldu birazcık:18: sen bu gün hangi günündesin cnm bozma sakın sende birazcık gayret et cnm

Bu diyeti tasnif etmeyenlerdenim fakat yapanlar için başarılar diliyorum..

Bu diyetteki amaç, yağ ve tuz tüketimini sıfıra düşrerek vucutta bulunan depoları kullanmak.. Ayrıca tek tip beslenme yaparak beyine birşey yemediğiniz mesajını iletmek.. O gün içerisinde fazla alınan gıdayı artık kabul etmeyerek depolamamak.

Bu ne olursa olsun değişmez.. Et gününde et yememeniz bu diyeti bozmaz.. Bu şekilde diyetin sıralanmasının tek nedeni , vucudun her türlü katagoriden beslenerek hastalanma riskini en az indirmek..
.......

Et gününde eti asla yemeyenler için ; yeşil mercimek ve mantar,nohut veya kuru fasulye yiyebilirsiniz. Balık olarak hamsiyi tercih edebilirsiniz.. Bugunde (et yerine tahıl seçeçekseniz eğer )öğleleyin ince bir dilim tuzsuz ekmek yemeniz diyetinize zarar vermez aksine destekler.

Patates gününde patates yerine yulaf ezmesini , sıfır yağsız sütle yahut yağsız yoğurtla yiyebilirsiniz.. İçine siyah kuru kayısı doğranabilir iki tane sadece ve sabahları.

Sebze gününde karnabaharı, mantarı ve ıspanağı ,domatesi,salatalığı, marulu,tereyi ve turp ihmal etmeyin.. Bunlar hem enerji verir hemde yağ yakar.Öğlen 2-3 kaşık kaymaksız yoğurt yemelisiniz.

Yumurta gününde sabah ve akşama doğru bir yumurta yerine az miktarda yağsız ve tuzsuz peynir yemeyi ihmal etmeyin.. Peynirin üzerine 1çay kaşığı çörek otunu dövüp, çok az miktarda kırmızı biber ekleyin..

Meyve gününde meyve suyu asla içmeyin.. Eksi yeşil elma ve yer elması yemeyi ihmal etmeyin. 2 haftada bir diyete bir muz ekleyin.Yarısını sabah yarısı öğle yenilmek şartıyla.

Hafta sonlarıda , yumurta, yoğurt, sebze, bol bol tere,limon sıkılmış maydanoz ve marul, yeşil fasulye ,yeşil çay, funda çayı, melisa çayı, sütlü yağsız tatlılar yenilmelidir.

Bu diyet asla 21 günden fazla yapılmamalıdır..Mutlaka 1 hafta yeme oranını artırmadan ve yağı çok tüketmeden kesilmelidir.

Bu diyetlede aynı şekilde istenilen sonuç alınır.. Denenmiştir..

hanımlar bu şok diyetlerden uzak duralım. çok tehlikeli. 5 günde 5 kilo verlmemeli. hiç normal değil. bu acele niye? sağlığınızdan daha mı kıymetli kilo vermek. bende 15 kilo verdim ama 1 senede bir daha da almadım çünkü doktor kontrolunde düzenli bir diyet ve yeme düzenimi ayarlayarak yaptım hem de her şeyden yiyerek. gerçekten her şeyden yedim ama düzenli aralıklarda. özellikle genç kızlar lütfen dikkat edin sağlığın yerini hiçbirşey tutmaz.

Günaydın hanımlar

ben bugün 3.günüm yani et günüm 2 günde 1 kg verdim ama arada kaçamak yaptım biliyorum listeye uymam lazım ama olmuyor.Bugün et günü güzel geçer inşallah meyva gününden çok korkuyorum.

ne güzel sebze gününü atlatmışsınız( benim bugün sebze günüm salata yaptım ama tuzsuz hiç yiyemiyorum

ne güzel sebze gününü atlatmışsınız( benim bugün sebze günüm salata yaptım ama tuzsuz hiç yiyemiyorum

canm benim de bu gün geçen hafta ben de salata yapmıştım yiyememiştim o yüzden bu hafta pırasa yemeği yaptım mis gibi oldu keşke sende salata yapmasaydın çok zor geçmişti salata günüm benim inş senin öyle olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…