- Konu Sahibi incilideniz
-
- #9.881
slm kızlar
dün ptts günümdüü.zor geçti.sabah aç karna tartıldım.700 gr vermişim.
bugün 2 borcam salata yaptım.narekşisi ve limon kattım sadece.
ark meyve yerine tekrar salata yesem olurmu?.meyva midem kaldırmıyor.
günaydın kızlar dün çok yoğundum nete giremedim ve yazamadım.dün karma rejim yaptım.yoğurt günümdü ama meyve de yedim.bugün son gün meyve günüm.bakalım yarın sabah ne olacak.ilk gün 700 gr. gitmişti.sonra tartılmadım.yarın sabah güzel bir kilo ile karşılaşmayı umuyorum ve bu diyete birlikte başladığımız yol arkadaşlarım içinde aynı şeyleri diliyorum.çook çile çektik çooooooooooooooook
slm kızlar
dün ptts günümdüü.zor geçti.sabah aç karna tartıldım.700 gr vermişim.
bugün 2 borcam salata yaptım.narekşisi ve limon kattım sadece.
ark meyve yerine tekrar salata yesem olurmu?.meyva midem kaldırmıyor.
kızlar ben süzüle süzüle süzüldüm bu diyette
bugün itibari ile verdiğim toplam kilo 2.2
dün bozmasa idim daha güzel olacaktı ama olsun
bugün son gün
bugün yuumurtlıcam yani
hepimize kolay gelsin
günaydın kızlar dün çok yoğundum nete giremedim ve yazamadım.dün karma rejim yaptım.yoğurt günümdü ama meyve de yedim.bugün son gün meyve günüm.bakalım yarın sabah ne olacak.ilk gün 700 gr. gitmişti.sonra tartılmadım.yarın sabah güzel bir kilo ile karşılaşmayı umuyorum ve bu diyete birlikte başladığımız yol arkadaşlarım içinde aynı şeyleri diliyorum.çook çile çektik çooooooooooooooook
canım süpersin.heleki senın kılon için süper.bılıyosun az kılosu olanlar cabuk veremıyo.sen ıyı vermıssın.benım kılom fazla olmasına ragmen okadar zor vercem gıbı.artık bırak canım cok zayıflama dıcem ama hedefın var.fadı bakalım hepımıze hayırlı olsun bu son gunumuz
günaydın canım bugün meyve günüm sabah 1 elma 1 portakal yedim gün boyu ikisiyle devam ediyorum bayağı bir incelme var son 2 gün herkese kolay gelsin
umarım beşimizde süper kılo verrız.son gun yarın sabah wc ye felan gıtmeden tartılıp söylerız kıloları.
teşekkür ederim canım:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
haklısın canım son kilolar daha zor veriliyor her zaman
aşkım geldiğinde 52 olmam lazım canım hedefim şaşmıcak allahın izniyle
son 32 gün 4 kilom kaldı
inşalah hepimiz tartıda iyi rakamlar görürüz
wc ye gitmaden mi :26::26::26::26:ben her gün wc ye giderim sabah öle tartılırım canım fark ediyo öncesi ve sonrası:26:
ben gittikten sonra tartılırım her zamanki gibi
kızlar bu sabah tartıldım bende 51 den 49'a düştüm kaldı bir kilo
light yoğurt yiyorum yumurtayı sevmedğm için yiyemiyorum son günümüz kızlar yarın da 500 gr gitse süper olur
kızlar bu sabah tartıldım bende 51 den 49'a düştüm kaldı bir kilo
light yoğurt yiyorum yumurtayı sevmedğm için yiyemiyorum son günümüz kızlar yarın da 500 gr gitse süper olur
umarım canım.ama sızle basladıgıma cok memnunum.hep beraberdık sankı yanyana yaptık gıbı.sadece 2.gun az paylasım yaptık ehhhhhhhhhh sebze zorladı azcık
ayyyyy ne guzel ya...darısı bıze.az kılonuz var ama airlikfeer ile senın ıkınızde kılo vermede sorun yasamadınız.canım insallah almıyız bı daha kıloları
canım yanlış yazmışım.wc ye gıderek dıcektım:18:
kızlar gelecek ay yapacak olursak,bence azcık değiştirelim.yanı zaten bu yaptıgımız dıyet kalorı dıyetı gıbı oldu,nerdeyse kınse 500 kalorıyı gecmemiştir.bence az değiştirelim hepımız onu yapalım.hatta besımızde baslarsak ıyı olur.ama bunu zor yaparım ben.yada sebze gunumde yumurta yada meyve yaparım
selencım zeynada vardı dımı 5 kışi arasında noldu acep.sen ben airlikfeer,guleyo,zeyna dıye bılıyorum ben.ondan az ses cıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?