5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

benimde 3.günüm bugün.dün sebze yedim akşama kadar ama kalorileri az olduğundan sebzelerin dün beni zorladı baya.kalkacak halim kalmadı yürüyüşte yapamadım.bugünde akşamdan haşladığım tavuktan yiyorum ara ara :)

bu diyetin mantığı sanırım 1 hafta içerisinde 5 besin grubandan da almak .meyve yesen bence iyi olur ama miden kaldırmayacak kadar sevmiyorsanda artık sebze yersin..mesela bende meyve gününü iple çekiyorum.bayılırım meyveye evde meyve olmasın hiç bişey yok gibi gelir.

:90::90::90::90:
evet canım inşallah iyi bi fark olur yarın

afiyet olsun canım bence meyve gününde sebze günü yapabilirsin

kahvaltıda 1 tane haşlanmış yumurta yedim diyorum off çok doydum ya karnım şişti

babamda diyoki sorma kızım yaa 1 yumurtayı yedin nasıl yedin onu diyo

canım süpersin.heleki senın kılon için süper.bılıyosun az kılosu olanlar cabuk veremıyo.sen ıyı vermıssın.benım kılom fazla olmasına ragmen okadar zor vercem gıbı.artık bırak canım cok zayıflama dıcem ama hedefın var.fadı bakalım hepımıze hayırlı olsun bu son gunumuz

umarım beşimizde süper kılo verrız.son gun yarın sabah wc ye felan gıtmeden tartılıp söylerız kıloları.

teşekkür ederim canım:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
haklısın canım son kilolar daha zor veriliyor her zaman
aşkım geldiğinde 52 olmam lazım canım hedefim şaşmıcak allahın izniyle
son 32 gün 4 kilom kaldı

inşalah hepimiz tartıda iyi rakamlar görürüz

umarım beşimizde süper kılo verrız.son gun yarın sabah wc ye felan gıtmeden tartılıp söylerız kıloları.

wc ye gitmaden mi :26::26::26::26:ben her gün wc ye giderim sabah öle tartılırım canım fark ediyo öncesi ve sonrası:26:

ben gittikten sonra tartılırım her zamanki gibi

kızlar bu sabah tartıldım bende 51 den 49'a düştüm kaldı bir kilo
light yoğurt yiyorum yumurtayı sevmedğm için yiyemiyorum son günümüz kızlar yarın da 500 gr gitse süper olur

umarım canım.ama sızle basladıgıma cok memnunum.hep beraberdık sankı yanyana yaptık gıbı.sadece 2.gun az paylasım yaptık ehhhhhhhhhh sebze zorladı azcık

light yoğurt yiyorum yumurtayı sevmedğm için yiyemiyorum son günümüz kızlar yarın da 500 gr gitse süper olur

ayyyyy ne guzel ya...darısı bıze.az kılonuz var ama airlikfeer ile senın ıkınızde kılo vermede sorun yasamadınız.canım insallah almıyız bı daha kıloları

süper valla hepimiz kaybediyoruz kiloları

inşallah geri almayız kızlarr şimdi bide onun derdi var bende:18::18::18:

umarım canım.ama sızle basladıgıma cok memnunum.hep beraberdık sankı yanyana yaptık gıbı.sadece 2.gun az paylasım yaptık ehhhhhhhhhh sebze zorladı azcık

haklısın canım ben kesin yarıda bırakırdım bu diyeti siz olmasa idiniz
sebze günü çok kötü idi benim içinde
diğer günler iyiydi ama
birlikten kuvvet doğarmış
ay başında yine yapmayı düşünüyorum eğer düşünen varsa yapmayı tekrar toplanalım

ayyyyy ne guzel ya...darısı bıze.az kılonuz var ama airlikfeer ile senın ıkınızde kılo vermede sorun yasamadınız.canım insallah almıyız bı daha kıloları

inş canım sizde istediğiniz kilolara düşersiniz bu grupla olmaktan bende çok mutluyum 2. gün sebze günü kötüydü benim için diğer iyi günler iyi geçti ama

kızlar gelecek ay yapacak olursak,bence azcık değiştirelim.yanı zaten bu yaptıgımız dıyet kalorı dıyetı gıbı oldu,nerdeyse kınse 500 kalorıyı gecmemiştir.bence az değiştirelim hepımız onu yapalım.hatta besımızde baslarsak ıyı olur.ama bunu zor yaparım ben.yada sebze gunumde yumurta yada meyve yaparım

selencım zeynada vardı dımı 5 kışi arasında noldu acep.sen ben airlikfeer,guleyo,zeyna dıye bılıyorum ben.ondan az ses cıktı

evet canım haklısın olabilir
ortalama 400 500 kalori arası bir diyet hazrlayalım ve yapalım inşallah

selencım zeynada vardı dımı 5 kışi arasında noldu acep.sen ben airlikfeer,guleyo,zeyna dıye bılıyorum ben.ondan az ses cıktı

heme buluyum o listemizi

airlikfeer 58.2
guleyo 63.1
zeyna 57.8
xxslnxx 63.2
pnrgl 64.6
selen_86 51 kilo

kızlar bu imiş listemiz:26:
4 kişi kalmışız sanırım
1 arkadaşımız öğrenci evinde kaldığı için başlayamadığını söylemişti ama hangisi hatırlamıyorum:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…