- Konu Sahibi incilideniz
-
- #9.861
Kızlar diyetim bittimaalesef 1,5 kilo ile kapattım ama incelmem oldu sanki 1,5 kilo dan fazlaa:)midemi küçülttü en azından size başarılar kızlar ben artık kalori sayımı ile devam edeceğim:))
darısı başımıza yarın son gün
aynen cnm darısı bizim başımızasen kaç kg verdin cnm
canım dün ben normal yedim ya bugün hemen çıkmışım 57 olmuşum
58.3 ile başlamıştım 1.3 gitmiş oluyo toplm şu ana kadar
bitene kadar 2 kg olur o cnmbenımde 1.7 gttı ama bugun bende kaçamaklar yaptım
amin canım benım inşallah herkes gönlündeki kilocukları veriri :) bunye alışıyor bi sure sonra yememeğe ve kılonuz gitmiyor ,darısı başımıza yarın son gün
amin canım benım inşallah herkes gönlündeki kilocukları veriri :) bunye alışıyor bi sure sonra yememeğe ve kılonuz gitmiyor ,
Kızlar diyetim bittimaalesef 1,5 kilo ile kapattım ama incelmem oldu sanki 1,5 kilo dan fazlaa:)midemi küçülttü en azından size başarılar kızlar ben artık kalori sayımı ile devam edeceğim:))
kızlar ben süzüle süzüle süzüldüm bu diyette
bugün itibari ile verdiğim toplam kilo 2.2
dün bozmasa idim daha güzel olacaktı ama olsun
bugün son gün
bugün yuumurtlıcam yani
hepimize kolay gelsin
arkadaslar merhaba bugun bende bu dıyete basladım
daha onceden de bu dıyetı uygulamıstım 4 gun yapmıstım regl donemıme denk geldı ve bırakmıstım 3 kılo vermıstım o zaman bakalım sımdı ne kadar verecegım
ıs yerınde oldugum ıcın carsamba basladım zor gunler evde gecsın ıstedım
bır de yanımda patates tasımadım bırde soguk yıyemıyorum patates haslamasını bende
hazır patates puresı aldım yag koymadan sadece sıcak su koyarak ısyerınde oyle yıyecegım bır problem olmaz herhalde degıl mı??
Sormak istediğim şu: bu diyete ne kadar devam edilebileceği? Kolay gelsin azmine hayran oldum
tuz ve yağ yoksa sorun yok canım
inşallah iyi kilo verirsin
tesekkurler canım ınsallah sadece uzerıne pul bıber nane falan atacagım onlar yasak degıl bıldıgım kadarıyla ?
günaydın kızlar dün çok yoğundum nete giremedim ve yazamadım.dün karma rejim yaptım.yoğurt günümdü ama meyve de yedim.bugün son gün meyve günüm.bakalım yarın sabah ne olacak.ilk gün 700 gr. gitmişti.sonra tartılmadım.yarın sabah güzel bir kilo ile karşılaşmayı umuyorum ve bu diyete birlikte başladığımız yol arkadaşlarım içinde aynı şeyleri diliyorum.çook çile çektik çooooooooooooooook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?