- Konu Sahibi incilideniz
-
- #9.841
hoşgeldin canım inşallh burda kilolarımızı hep beraber vereceğiz önce inanmak gerekiyor ben verdiysem herkes verir diye düşünüyorum.
nigar50 hoşbulduk .sen ne kadar verdin?bu diyetle mi verdin?benim vücudum çok yavaş çok şey yapmama rağmen çabuk kilo alıyorum.çok su içerim,ağır beslenmem,genelde sebze yemekleri yerim,yürüyüş bandında yürürüm ,buna rağmen hemen alırım..ama tek hatam gece atıştırmaları,bakalım artık bu sefer kararlıyım ..etrafımdaki zayıf insanlara sinir olmaktan bir hal oluyorum.psikolojim bozuldu.neyse azimle vercez inşallah.
slm kızlar
ben dün farkettim bu diyeti.bugün başladım.patatesle aram iyidir.
sabah 4 tane haşladım.yeşil çay patates gidiyoruz bakalım.
benimde vermem gereken 7 kilo var.
10 aylık bebeğim var.62 başlayıp 85 doğuma gittim.74 sona diyetle 66.5 indim.kilo vermem
durdu.kendini korumaya geçti.bu diyetle belki kırarım.mayısta ark nişanı var...acil vermem lazım...
yarn sebze günüm bende karalahana salatası yapmayı düşünüyorum.beni en çok zorlayn sanırım
meyva olucak.çünkü hiç sevmem.(yaz meyvaları hariç)
et günümdede tavuk yapmayı düşünüyorum.yumurta günüm bayram günüm olucak heralde:)))
ama elma bir süre sonra hazmı kolaylaştırma özelliği olduğu için içimizi baymazmı?
bende bu sabah bol bol yürüyüp,patatesle başladım ve çok severimmm
ama üşüyorum çok,kışın bile üşümezdim,dündende kalın üstüm,her yer kapalı..
acaba diyetlemi alakalı sizce?
hoşgeldin deniz umarım istediğin kilona inersin
kızlar ben öğle yemeğimi yiyorum elma kivi çilekgiydiklerim bol geliyor artık belim 62 cm kalçalarım 92 cm olmuş
canım tartıldın mı kaç kılo vermıssın.şimdı kaç kılosun
meyve gunu zor gececek sanıyodum ama kızlar meyve yemek ılk 2 gunden daha rahat
evet yha bugün güzel geçiyor zorlanmadım yolda yürüdüm üstelik kızlar yarın yoğurt mu yıyceksiniz yumurta mı ben kararsız kaldım
kızlar aç sayılırım.yani aç karnıma 63,1 geldım.aksam heralde 63,8 oluyodur.az kılo vermısım ama 1,5 kılo
ama elma bir süre sonra hazmı kolaylaştırma özelliği olduğu için içimizi baymazmı?
bende bu sabah bol bol yürüyüp,patatesle başladım ve çok severimmm
ama üşüyorum çok,kışın bile üşümezdim,dündende kalın üstüm,her yer kapalı..
acaba diyetlemi alakalı sizce?
kızlar ben öğle yemeğimi yiyorum elma kivi çilekgiydiklerim bol geliyor artık belim 62 cm kalçalarım 92 cm olmuş
51 kg ıle başlamıştım bu sabah tartıldım 49.250 kg çıktım
evet yha bugün güzel geçiyor zorlanmadım yolda yürüdüm üstelik kızlar yarın yoğurt mu yıyceksiniz yumurta mı ben kararsız kaldım
yumurta yıcem canım.tok tutar en azından
ama ben zaten çok düzenli yemem,yani çoğu gün akşama kadar ağzıma birşey koymadığım çok olurdu ama asla üşümezdim..görseniz kat kat giyindim,neti bile kapatıp battaniye altına girdim uykudan bile uyandım üşüdüğümden:18:elsile kesinlikle diyetle alakalı bende evde kısa kollayla gezerdim şimdi battaniyenin altında bile titriyorum sanki..vücut kendini ısıtacak yiyecek bulamıyor sanırım.
ben valla orta boylarda sabahtan beri 4 tane falan yedim..çok zorlayıpta vazgeçmek istemedim ilk günden..ama çok yürüyüp,ebru şallıyla plates bile denedim ilk defahepimiz istediğimiz kiloya ineriz inş.
patates gününde kaç patates yediniz ark.??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?