- Konu Sahibi incilideniz
-
- #9.961
günaydın kızlar çok mutluyum 64.300 le başladığım diyette 60.800 olmuşum çok mutluyum ideal kiloma ulaşmama çok az kaldı ama bayağı bir incelme oldu sabah işyerinde günümüz vardı inanırmısınız midem o kadar küçülmüş ki 1 küçük dilim böreği zor yedim çok mutlu oldum inşallh herkes dilediği kiloya ulaşabilir.
kızlar sanırım bu diyetle en fazla 3 kg falan veriliyor ben 5 kilo veren hiç okumadım zaten verilmez ben 2.250 kg verdim dikkat etmeme rağmen 250 gramı da aldım eğer 1 kg daha alırsam bu diyetin bir anlamı kalmayacak
nigar50 seni çok çok tebrik ediyorum..darısı benim başıma bende yarın tartılcam.ama vücudumda baya hafiflik hissediyorum..bünyede alıştı bu beslenmeye birazcak yatcak zaman halsizleşiyorum o kadar.eskisinden daha az uyuyorum ve hiç uykum gelmiyor demekki çok yemek vücuda ekstra bir enerji vermiyor yük getiriyor insanı hantallaştırıyor..ama haftaya tekrar yapsam mı emin değilim.sağlığımı bişey olur diye korkuyorum.
çok teşekkür ediyorum inşallah sende istediğin kiloya ulaşırsın bence 1 hafta ara ver istersen sonra başlarsın ben 2 hafta ara vermiştim bu sefer çok iyi geçti.
önce yaptığında ne kadar vermiştin?birde verdiğin kilolar geri döndü mü??bende ara vercek gibiyim çünkü halsiz kalıyorum sanki yürüyüşte yaptığım için vücut kaldırmıyor.
bencede 5 kg verilmiyor zaten verilse vüct ayakta duramaz bu halde bile bu kadar zorluyor.senin aldığı 250 gr normaldir onu alma sayma çünkü vücut 1 hafta boyunca fazlasıyla ödem atıyor
ve normale dönüncede su topluyordur.insan hergün tartılsa hergün farklı geliyr.
kızlar verdiğim 2 kilonun 1 kilosunu aldım dikkat etmeme rağmen 1 kilo için mi bu kadar eziyet çektim
kızlar verdiğim 2 kilonun 1 kilosunu aldım dikkat etmeme rağmen 1 kilo için mi bu kadar eziyet çektim
ben almadım canım 56 kiloyum bugün
ilk günler dikkat edilmesi gerekiyo demekki
bende dikkat ettim yine aldım en iyisi kendi yaptığım diyet hafta da 1.5 kg falan gdyr ama kalıcı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?