5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

canım beraber yapmıştık dıyeti.ozaman 2,5 vermiştin diye hatırlıyorum . tekrar mı yaptın.benım kotuydu.1,5 verdım hop dıye aldım gerı.

canm kaç kilosun sen verdiklerini geri almadın mı peki:26:
şu an 62 kiloyum 10 gün oldu biteli kilo almadım ama(yediklerime çok dikkat ediyorum)

canım beraber yapmıştık dıyeti.ozaman 2,5 vermiştin diye hatırlıyorum . tekrar mı yaptın.benım kotuydu.1,5 verdım hop dıye aldım gerı.
hayır canım ilk yaptığımda 4 kilo vermiştim ikinci yaptığımda ise 3.5 kilo vermiştim sadece ilk yaptıktan sonra yarım kilo almıştım.2 kilo falan fazlalığım var onuda bir şekilde veririm diye düşünüyorum

umarım verırsın canım.ben napacam bılmem.kalorı hesaplıyorum.ama pek veremıyorum.bebekte var oyuzden ağır dıyette yapamıyorum.egzersızde cok az.gunde 300 ip atlıyorum oda yeter mı bılmem.hıc yoktan ıyı en azından.sende akıl ver bana canım.

ha bu arada kızlar ballı elme sirkeli su içiyorum onunda büyük faydası var en azından almıyorum.

selam kızlar bende daha önce dıyetı yapmıştım ve faydasınıda gördüm yarın burda haftasonu olduğu için cumartesı gunu tekrar başlamayı düşünuyorum 5 kılo fazlam var umarım faydasını görürüm bu seferde...

bende bu diyeti yapmak istiyorum bi kaç sorum olacak tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi
1 et gününde sabah et yemek zor olmuyor mu
2 meyve gününde sadece meyveyle çok aç kalmazmıyız
3 ilk gün patatesi sınırsız yiyebilirsiniz yazıyo diğer günler yediklerimizde sınırsız mı
yardımcı olursanız çok sevinirim 5 kg fazlam var verebilirsem süper olacak

canım et yemek zor olmuyo 2 kere yaptım bu diyeti ben 1.yi 3 gün devam ettirebildim yarıda bıraktım 2.2 kilo verdim

2.yi de et gününde kaçamak yaptım diğer günler uydum 2.5 kilo verdim
ben sebze gününde çok zorlandım canım ıspanak haşladım tuzsuz çok kötü idi
diğer günler kolaydı her şey serbest ama tıka basa dayemeni önermem kolay gelsin

selam kızlar dun başlayamadım dıyete misafırlıkdeydım bugunde misafırım gelıcek ben yınede 2 gunluk dıyete başladım. bu dıyetede sanırım hafta içi başlayacagım.55kıloyum hedefım 50 olmak

Bu hafta bende bu diyete baslayacagim.pazartesi evde yokum.sali gunu basliyorum.buraya yazacagim baslangic kilomu.umarim ayni gun benimle baslayanlar olur motive olmak icin

Bu hafta bende bu diyete baslayacagim.pazartesi evde yokum.sali gunu basliyorum.buraya yazacagim baslangic kilomu.umarim ayni gun benimle baslayanlar olur motive olmak icin

arkadasım ben suan 2 gunde 3 kılo dıyetını yaıyorum. bende salı gunu bu dıyete başlayacagım şuan 55 kıloyum salıya ise malum bakalım verebılecekmıyım....

merhaba arkadaşlar bende bu diyete başlamak istiyorum.yarın allah izin verirse başlayacagım yarın başlayacak arkadaşlar varsa beraber başlayalım birbirimize destek olmak amaclı.ben 61 kiloydum gecen ay az yiyerek 4 kilo verdim şuan 57 yim hedefim 53 olmak önümüzdeki ay memlekete gidecegim dügünlerimiz var ve ben düzgün fizikle gitmek istiyorum benim basen ve göbek bölgem var onlardan kurtulmak istiyorum.

merhaba canım bende kilo vermek istiyorum 1 ayda nasıl kilo verdin ben veremiyorum benimde göbek ve basen var nesıl vercez bilgin varmı ?

merhaba canım bende kilo vermek istiyorum 1 ayda nasıl kilo verdin ben veremiyorum benimde göbek ve basen var nesıl vercez bilgin varmı ?

ben mart ayında 4 kilo verdim az yiyerek hatfada 3 gün platese gidiyorum ve sabah ve akşam sirkeli ballı ılık su içtim canım bu ay hiçbirşey yapmadım.yarın inşl bu diyeti yapacagım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…