- Konu Sahibi incilideniz
-
- #10.001
kızlar topik bomboş kalmış nerelerdesiniz ben bu diyetle 2 haftada 7 kilo verdim benim çok hoşuma gitti bana avantajı midem çok küçüldü az birşeyle doyuyorum ben ara ara yaparım herhalde tabi şu an için fazla verecğim kilo yok sayılır
şu an 62 kiloyum 10 gün oldu biteli kilo almadım ama(yediklerime çok dikkat ediyorum)canm kaç kilosun sen verdiklerini geri almadın mı peki:26:
hayır canım ilk yaptığımda 4 kilo vermiştim ikinci yaptığımda ise 3.5 kilo vermiştim sadece ilk yaptıktan sonra yarım kilo almıştım.2 kilo falan fazlalığım var onuda bir şekilde veririm diye düşünüyorumcanım beraber yapmıştık dıyeti.ozaman 2,5 vermiştin diye hatırlıyorum . tekrar mı yaptın.benım kotuydu.1,5 verdım hop dıye aldım gerı.
şu an 62 kiloyum 10 gün oldu biteli kilo almadım ama(yediklerime çok dikkat ediyorum)
hayır canım ilk yaptığımda 4 kilo vermiştim ikinci yaptığımda ise 3.5 kilo vermiştim sadece ilk yaptıktan sonra yarım kilo almıştım.2 kilo falan fazlalığım var onuda bir şekilde veririm diye düşünüyorum
umarım verırsın canım.ben napacam bılmem.kalorı hesaplıyorum.ama pek veremıyorum.bebekte var oyuzden ağır dıyette yapamıyorum.egzersızde cok az.gunde 300 ip atlıyorum oda yeter mı bılmem.hıc yoktan ıyı en azından.sende akıl ver bana canım.
bende bu diyeti yapmak istiyorum bi kaç sorum olacak tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi
1 et gününde sabah et yemek zor olmuyor mu
2 meyve gününde sadece meyveyle çok aç kalmazmıyız
3 ilk gün patatesi sınırsız yiyebilirsiniz yazıyo diğer günler yediklerimizde sınırsız mı
yardımcı olursanız çok sevinirim 5 kg fazlam var verebilirsem süper olacak
diyetini bozanlari listeden silmedim, tekrar basladiginizda baslama tarihinizide ekleriz
pazartesi baslamayanlar ve listede tarihleri yazmayanlar varsa söylesinler ekleyelim tarihi
arkadaşlar bu diyete başlayacak olanlar başlangıç kilolarını bildirsinler. birde 5 gün sonraki kilolarını. biliyorum hepimizin motivasyona ihtiyacı var. birbirimize destek olalım...
Bu hafta bende bu diyete baslayacagim.pazartesi evde yokum.sali gunu basliyorum.buraya yazacagim baslangic kilomu.umarim ayni gun benimle baslayanlar olur motive olmak icin
merhaba canım bende kilo vermek istiyorum 1 ayda nasıl kilo verdin ben veremiyorum benimde göbek ve basen var nesıl vercez bilgin varmı ?
ikı gunde 3 kılo dıyetı nasılkı acab???????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?