5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

ikı gunde 3 kılo dıyetı nasılkı acab???????????
arkadasım ortalama 2-3 kılo veriliyor. 700 kcal
bir dıyetısyenın sitesınden yazmışdım arka arkaya yapılmıyor yanı 4 gun bu dıyetı yapamıyorsunuz. 2 gun boyunca aşagıdakılerı yıyorsunuz çok gıbı görünsede ınsan acıkıyor..

1. GÜN

Sabah : Meyve veya meyve suyu
Öğle : 1 porsiyon sebze yemeği, 1 kase salata, 1 kase yoğurt
İkindi: 1 meyve
Akşam : 1 porsiyon et yemeği, salata, 1 ince dilim ekmek
Gece : 1 meyve

2. GÜN

Sabah : Meyve veya meyve suyu
Öğle : 1 porsiyon sebze yemeği, 1 kase salata, 1 kase yoğurt
İkindi: 1 meyve
Akşam : 1 porsiyon et yemeği, salata, 1 ince dilim ekmek
Gece : 1 meyve

butun gun bu dıyetı yapdım aksam mısafir gelmişdi onlarla bırlıkde yedım tutamadım kendımı bugun ku emeğim boşa gitdi maleseff...

arkadaşlar bu diyeti ben diyetisyene gidrken kilo vermem durduğu veya çok azaldığı zamanlarda metabolizma hızlandırmak için veriyordu bana da.ancak bunun arka arkaya uygulanması önerilmiyr.hatta diyetisyenim bile verirken çekiniyordu buna mecburum diyordu kilo verme drduğu için.ben ara sıra çok kaçırınca bu diyeti uyguluyorm ama öyle 2 günde 3 kilo falan verdirmiyor yani..1 porsiyon et yemeğinin yerine bir kibrit kutusu kadar peynir yada 1 yumurtada yenebiliyor.önemli olan gün içinde tüm besin gruplrndan almak ama meyve heriç hepsinden tek porsyon nerdeyse.kilo vermek zor iş maalesef aslında kolay ama beyine duygulara söz geçirmek lazım yoksa olmuyor.herkese kolay gelsin.

tebrık ederım ne guzel ya bende dıyete baslıcamda arastırırken sızın yorumunuzu gorunce heveslendım7kilo fazlam var cok fena gorunuyorum her goren kılo almıssın dıyor fenalık geldı bu 5gunluk dıyettenmı yaptınız.ıçerıgı nasıldı tam olarak eskıye bakaarakta gorebılırım ben bı bakınayım.

merhaba bende yarın baslıcam.sanırım sız bugun basladınız.nasıl gıdıyor?yarın ıns baslıcam cok ıstıyorum.ben 67 kıloyum

slm kızl dun başladığım dıyetı bugun burakdım sabah bı halsızlık yorgunlukla kalktım havada kötü bugun ıyıce sıkıntı basdı normal kahvaltımı yapdım aşırıya kaçmadan bakalım yarın yenıde bu bu dıyete başlamayı düşünuyorum..

merhaba bende yarın baslıcam.sanırım sız bugun basladınız.nasıl gıdıyor?yarın ıns baslıcam cok ıstıyorum.ben 67 kıloyum

valla canım nasıl diyeyim patatesi cok severim ama bugün gercekten bıktım diyebilirim.uzun süre patates yemem sanırım :) az önce 1 elma yedim karnım ac ama patates yemek istemiyorum ne yapacagım bilmiiyorum karnım acıkırsa yine 1 elma yerim sanırım.yarın domates salata yerim sanırım yada bol yeşillikli salata.

teşekkür ederim ben 2 hafta yaptım bu diyeti hala aynı kilodayım benim çok hoşuma gitti kilo aldıkça yapmayı düşünüyorum inşallah hiç almam da tavsiye ederim ilk sayfalarda var nasıl yapılacağı yinede kafana takılan olursa cevaplarım kolay gelsin

bugün sebze günümdeyim ve bol bol salata domates ve közlenmiş patlıcan biber yedim ama karnım çok ac ya off 3 gün biran önce bitsin tekrarlamam sanırım.5 günde 2 kilo versem yeter bence.ve her an bozacakmışım gibi geliyor ama direnmeye calışıyorum

bozma canm dayanmaya çalış insan bozduktan sonra pişman oluyor ben de patates günümdeyim çok acıkmadım ama halsizim biraz

kızlar bu sitede okudum,buna benzer bir diyet yazmış bir arkadaşımız.ancak diyette miktarda var sınırsız değil yani..
1.gün 5 haşlanmış yumurta
2.gün 5 porsiyon meyve
3.gün 5 haşlanmış patates
4.gün 5 kase yoğurt
5.gün 5 bardak süt.
sizce nasıl?baya iddalı bir diyete benziyor ama ben denemeye karar verdim.diğer diyetten daha etkili bir diyet olduğunu düşünüyorum,ayrıca protein günü daha fazla.tek sorun miktarının kısıtlı olması..yarın başlıyorum,benimle başlamak isteyen arkadaşlar varsa birbirimize destek oluruz

sabah 2 yumurtamı yıyom ben ınsaallah canımm ya zo olmaz sevdıgım seyler var ama ...bu sabah 58.800 cıktım 500 gr gıtmıs bı gunluk pirinç lapası dıyetıyle pek etkılı degıl demek pek fazla ödemım yokmus

kilomuzda aynıymış bende sabah 58.600 çıktım bende daha 2 yumurta yedim.yaa şu katı yumurtanın beyazını hiç sevmiyorum resmen burnumu tıkadım yerken..toplamda 6 yumurta yemeyi düşünüyorum bugün bitsin yarın meyve günümüz yani en sevdiğim gün,5 tane muz yemeyi düşünüyorum

bende gunu 6 yumurtayla kapıcamda arada kola zero içtim canım ya bı avuc leblebı 5 tane badem bırde cacık yedım zaten toplasan 700 800 kalorı anca eder bunlar bu gunu kapasam super olacak boyle yarını ıple cekıom bende elma portakal yıcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…