- Konu Sahibi incilideniz
-
- #10.021
arkadasım ortalama 2-3 kılo veriliyor. 700 kcalikı gunde 3 kılo dıyetı nasılkı acab???????????
arkadasım ortalama 2-3 kılo veriliyor. 700 kcal
bir dıyetısyenın sitesınden yazmışdım arka arkaya yapılmıyor yanı 4 gun bu dıyetı yapamıyorsunuz. 2 gun boyunca aşagıdakılerı yıyorsunuz çok gıbı görünsede ınsan acıkıyor..
1. GÜN
Sabah : Meyve veya meyve suyu
Öğle : 1 porsiyon sebze yemeği, 1 kase salata, 1 kase yoğurt
İkindi: 1 meyve
Akşam : 1 porsiyon et yemeği, salata, 1 ince dilim ekmek
Gece : 1 meyve
2. GÜN
Sabah : Meyve veya meyve suyu
Öğle : 1 porsiyon sebze yemeği, 1 kase salata, 1 kase yoğurt
İkindi: 1 meyve
Akşam : 1 porsiyon et yemeği, salata, 1 ince dilim ekmek
Gece : 1 meyve
butun gun bu dıyetı yapdım aksam mısafir gelmişdi onlarla bırlıkde yedım tutamadım kendımı bugun ku emeğim boşa gitdi maleseff...
kızlar topik bomboş kalmış nerelerdesiniz ben bu diyetle 2 haftada 7 kilo verdim benim çok hoşuma gitti bana avantajı midem çok küçüldü az birşeyle doyuyorum ben ara ara yaparım herhalde tabi şu an için fazla verecğim kilo yok sayılır
merhaba arkadaşlar bende bu diyete başlamak istiyorum.yarın allah izin verirse başlayacagım yarın başlayacak arkadaşlar varsa beraber başlayalım birbirimize destek olmak amaclı.ben 61 kiloydum gecen ay az yiyerek 4 kilo verdim şuan 57 yim hedefim 53 olmak önümüzdeki ay memlekete gidecegim dügünlerimiz var ve ben düzgün fizikle gitmek istiyorum benim basen ve göbek bölgem var onlardan kurtulmak istiyorum.
merhaba bende yarın baslıcam.sanırım sız bugun basladınız.nasıl gıdıyor?yarın ıns baslıcam cok ıstıyorum.ben 67 kıloyum
tebrık ederım ne guzel ya bende dıyete baslıcamda arastırırken sızın yorumunuzu gorunce heveslendım7kilo fazlam var cok fena gorunuyorum her goren kılo almıssın dıyor fenalık geldı bu 5gunluk dıyettenmı yaptınız.ıçerıgı nasıldı tam olarak eskıye bakaarakta gorebılırım ben bı bakınayım.
bugün sebze günümdeyim ve bol bol salata domates ve közlenmiş patlıcan biber yedim ama karnım çok ac ya off 3 gün biran önce bitsin tekrarlamam sanırım.5 günde 2 kilo versem yeter bence.ve her an bozacakmışım gibi geliyor ama direnmeye calışıyorum
almıra canım pekı bu dıyetın 6.7.gunlerı nasıl ??????kac kılo verdırıyorkı???????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?