- Konu Sahibi incilideniz
-
- #10.161
kızlar bende yenı basladım 71.2 kg. ile amam tuzsuz yemek zok zor ya sanki saman yiyorum(( birde bunların sırası onemlımı ılla patates gununun pesıne sebzemı olmalı
17.05.2011 - 70.3 kg
18.05.2011 - 69.3 kg
19.05.2011 - 68.5 kg
birde aynı gün hem tavuk hem kırmızı et yıyebılıyormuyuz yoksa sadece bırını tercıh etmek zorundamıyız
kızlar bende yenı basladım 71.2 kg. ile amam tuzsuz yemek zok zor ya sanki saman yiyorum(( birde bunların sırası onemlımı ılla patates gununun pesıne sebzemı olmalı
Bende cuma günü başlayacağım bu diyete.5 gün bu diyet sonra 7 gün çorba diyeti.
Kilom 65 hedefim 58.
Kısaca tam 31 mayısta hedefime ulaşmış olacağım bir aksilik olmazsa.
dünü 5 yumurtayla kapattım, 3 fincan yeşil çay, 1 fincan sade ve şekersiz neskafe içtim.
sabah 1 saat kadar, akşama doğru da yarım saat kadar spor yaptım.
17.05.2011 de 70.3 kiloydum
bu sabah 69.3 çıktım.
muhtemelen bu sudan giden kilo ve 5 günden sonra anlaşılacak ne kadar kilo verdiğim.
bugün 5 porsiyon meyva var, bugün de zor. ama yarın patates, daha doyurucu.
bir de hamileliğimde kullandığım bir vitamin vardı. elevit. bu vitaninden günde 2 adet alıyorum. sanırım bir etkisi olmaz. onu da almamazlık etmek istemiyorum, çünkü gerçekten çok az bu diyette gıda alımı.
kayınvalidemler gelıyor yatılı kalacaklar.diyetı bıraktım o yüzden ama bu dıyetı yoksa yedıklerıme yıne dıkkat edıyorum.şimdi demesınler bu nasıl iş falan dıye en iiisi onlar gıdınce baslayıp hıc bırakmamak.pazar gıderler heralde...pazartesıyı beklıyelım bakalım...:44:
bende insAllah yarin basliyacagim .. kilom 73 hedefim 60 kilo
herkese bol sans..
yogurt gunu bırazcık salata eklesek olurmuki? :)))
bende insAllah yarin basliyacagim .. kilom 73 hedefim 60 kilo
herkese bol sans..
Bugün başladım.Çok rahat bir diyetBaya tokum.Baharat serbest dediği için tuzu fazla kaçırdım :2: ama tuz yokmuş.Diğer öğünlere dökmeyeceğim artık.
diet listesi 1. sayfada var canım.inş güzel kilo verir bebeğine kavuşursunMerhaba,
Ben 3 yıllık evliyim.Evlenirken 64 kiloydum.Şuan 86 kilodayımBoyum 1.65 27 yaşındayım.Benim çok acil kilo vermem gerekiyor. Hamile kalmak istiyorum.86 kiloyum Geçen sene biber hapı kullanmıştım.73 kilo ile başlamıştım 1 ayda 65 e düştüm hastanelik oldum ve bıraktım.6 ay içinde 85 oldum.Hamile kalmak istiyorum kilolu hamile kalmaktan çok korkuyorum.Bende acilen diyet yapıp kilo vermek istiyorum.Diyet listesini nerden temin edebilirim?Ayrıca kilo çizelgesi yapmak istiyorum nasıl yapacağımı bilmiyorum.
merhaba kızlar bende bugün başladım patetesle,yarın sebze alıcam bol bol :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?