5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

kayınvalidemler gelıyor yatılı kalacaklar.diyetı bıraktım o yüzden ama bu dıyetı yoksa yedıklerıme yıne dıkkat edıyorum.şimdi demesınler bu nasıl iş falan dıye en iiisi onlar gıdınce baslayıp hıc bırakmamak.pazar gıderler heralde...pazartesıyı beklıyelım bakalım...:44:

kızlar bende yenı basladım 71.2 kg. ile amam tuzsuz yemek zok zor ya sanki saman yiyorum (( birde bunların sırası onemlımı ılla patates gununun pesıne sebzemı olmalı

kızlar bende yenı basladım 71.2 kg. ile amam tuzsuz yemek zok zor ya sanki saman yiyorum (( birde bunların sırası onemlımı ılla patates gununun pesıne sebzemı olmalı

canım günleri karıştırabilirsin sorun olmaz.yeterki diete devam et :)
17.05.2011 - 70.3 kg
18.05.2011 - 69.3 kg
19.05.2011 - 68.5 kg

birde aynı gün hem tavuk hem kırmızı et yıyebılıyormuyuz yoksa sadece bırını tercıh etmek zorundamıyız

canım sabah ne yediysen bütün gün onu yiyorsun.hem beyaz hem kırmıızı et yiyebilirsin.yağsız tavuk et jambon.balık vs de yiyebiliyorsun

patates ve yoğurt gününüde atlattım.patates gününde 7 tane patates yedim ama zorladı ne yalan söyliyim yoğurt günü daha doyurucuydu. yarın süt günü nasıl dayanıcam bilmiyorum. bu arada başlangıç kilom 71.9 bugün sabah 69.8 çıktım.regl oldum şişkinliğimde var.pazar sabah kaç çıkıcam çok merak ediyorum.cmtesi gününede sebze günü ekledim.diğer diet yapan kızlarrr nerdeee

canım patatesi bol pol biber yada limonlu filanda yiyebilirdin.bide artık yaz geldi.az tuz ekleyebilirsin bence sorun olmaz.tansiyon sorunu yaşamayalım sonra.sebze gününde de az tuz kullanabilirsin.dediğim gibi en azından dieti bırakmayalım :76:

vitaminle ilgili bir sorun olmaz.bende supradyn kullanıyorum.düşük kalorili dietlerde vitamin kullanmak mecburi zaten şekercim.için rahat olsun bu konuda

canım pztesi bekliyoruz o zaman :) vazgeçme,üşenme, erteleme

evet sıralama önemli arkadaşlar ilk sayfada var nasıl yapılacağı ben uymanıza tavsiye ederim bir de tuz kesinlikle yok

bende insAllah yarin basliyacagim .. kilom 73 hedefim 60 kilo

herkese bol sans..

sanada bol şans

Bugün başladım.Çok rahat bir diyet Baya tokum.Baharat serbest dediği için tuzu fazla kaçırdım :2: ama tuz yokmuş.Diğer öğünlere dökmeyeceğim artık.

Merhaba,
Ben 3 yıllık evliyim.Evlenirken 64 kiloydum.Şuan 86 kilodayım Boyum 1.65 27 yaşındayım.Benim çok acil kilo vermem gerekiyor. Hamile kalmak istiyorum.86 kiloyum Geçen sene biber hapı kullanmıştım.73 kilo ile başlamıştım 1 ayda 65 e düştüm hastanelik oldum ve bıraktım.6 ay içinde 85 oldum.Hamile kalmak istiyorum kilolu hamile kalmaktan çok korkuyorum.Bende acilen diyet yapıp kilo vermek istiyorum.Diyet listesini nerden temin edebilirim?Ayrıca kilo çizelgesi yapmak istiyorum nasıl yapacağımı bilmiyorum.

diet listesi 1. sayfada var canım.inş güzel kilo verir bebeğine kavuşursun

bugün süt günü ama ben yopurtta ekledim.sadece süt ile yapmak baya bir zormuş başlangıç kilom 71.9 du bu sabah 69.3 çıktım.4 günde 2.6 kilo verdim yarında sebze günü yapıcam.bakalım pazar sabah kaç çıkıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…