- Konu Sahibi incilideniz
-
- #10.181
teşekkür ederim canım,ama ben diyet yapınca çok başım ağrıyo yaselam canım kolay gelsin.sebze gününde başarılarrr
teşekkür ederim canım,ama ben diyet yapınca çok başım ağrıyo yadaha 1. gündeyim yaza 5 kilo versem çok iyi olacak patateste insan pek aç kalmıyo ama diğer günler biraz zor olacak gibi. sabredicem vermem lazım 5 kilo kadar
canım diet yaparken baş ağrısı çekiyorsan genelde bunun sebebi susuz kalmandan kaynaklanıyor.bol su içersen baş ağrın kalmaz emin ol :) biraz zorlanıcaz ama napalım yaz geldi kilo vermek mecburi oldu artık.bu dietle ile kilo verip korumak lazım.[/QUO
tamam canım daha çok su içeyim madem, inş. baş ağrım geçer,az önce markete gittim midem bulandı ya patates yemektenbide sıcağa çıkınca Allah noluyo dedim
sabretcem az daha sıkayım dişimi yaza formda girmek lazımilk gün zor olur her zaman
bugün süt günü ama ben yopurtta ekledim.sadece süt ile yapmak baya bir zormuşbaşlangıç kilom 71.9 du bu sabah 69.3 çıktım.4 günde 2.6 kilo verdim yarında sebze günü yapıcam.bakalım pazar sabah kaç çıkıcam
sinirimden ağlıycam çok çirkin kilom var yapıştı gitmiyo neyapsam başlıyorum diyete gitmiyor üzülüyorum bırakıyorum önceden böyle olmazdı hemen verirdim şimdi tekrar sizlerden hevese geldim ama bu diyeti bulamadım ya yardım edin bende başlamak istiyorum
arkadaşlar gerçekten veriyorsunuz dimi bende diyet,syene gittim ve 8 kiloyu 2 ayda verdim ama 1 hafta sonra tatile çıkıyoruz ve 3 kilo kadar daha vermek istiyorum ve bu diyetle zorlanıyormusunuz;kilo veren arkadaşlar sınırlı sayıdaki diyetimi yaptınız lütfen cavep verirseniz seviirimmm
canım gel sende bizimle beraber başla hadiBen bugün sebze günündeyim Okuduğuma göre kilo veren çok olmuş bu diyetle.Biraz irade hooop gitsin kilolar
Canım aynı gün başladık.Kilo gitti mi sende de ? Ben 1 kilo verdim
teşekkür ederim canım,ama ben diyet yapınca çok başım ağrıyo yadaha 1. gündeyim yaza 5 kilo versem çok iyi olacak patateste insan pek aç kalmıyo ama diğer günler biraz zor olacak gibi. sabredicem vermem lazım 5 kilo kadar
canım bolca su unutma :) bide mden suyuda tüketki vücutta mineral eksikliği olmasıncanım diet yaparken baş ağrısı çekiyorsan genelde bunun sebebi susuz kalmandan kaynaklanıyor.bol su içersen baş ağrın kalmaz emin ol :) biraz zorlanıcaz ama napalım yaz geldi kilo vermek mecburi oldu artık.bu dietle ile kilo verip korumak lazım.[/QUO
tamam canım daha çok su içeyim madem, inş. baş ağrım geçer,az önce markete gittim midem bulandı ya patates yemektenbide sıcağa çıkınca Allah noluyo dedim
sabretcem az daha sıkayım dişimi yaza formda girmek lazımilk gün zor olur her zaman
17.05.2011 - 70.3 kg
18.05.2011 - 69.3 kg
19.05.2011 - 68.5 kg
20.05.2011 - 68.0 kg
yani 3 günde 2.3 kg.
ama 3 günlük bir ara vericem.
bana göre fazlaca tek yönlü bir diyet, çok uzun süre yapmak iyi olmayabilir. aslında dayanmak çok sorun değil ama ek gıdalar vermekle birlikte hala emziriyorum. çekincem daha çok süt kalitemin çok etkilenmesi ihtimali.
bu 3 günlük arada da az ama çeşitli besin gruplerindan tüketeceğim. kilo almayacağımı umuyorum zira hala az yiyorum. p.tesi hala 68 kiloda olmayı umuyorum.
tebrik ederim ne güzel klo vermişsin.canım bebeğini emziriyorsan bu diette biraz dikkatli olman lazım.yani ben anne değilim amabesleneme süt kalitesini direk etkilyene bişey. ben bundan önce 2 kez bu dieti yaptım ve kilo almadım geri.çok çok abartı yemezsen kilo almazsın.en fazla 700-800 gr lık bir artış oluyor.minik bebeğinide allah bağışlasın
Birde kızlar günlerde değişiklik yapabilir miyiz ?
arkadaşlar gerçekten veriyorsunuz dimi bende diyet,syene gittim ve 8 kiloyu 2 ayda verdim ama 1 hafta sonra tatile çıkıyoruz ve 3 kilo kadar daha vermek istiyorum ve bu diyetle zorlanıyormusunuz;kilo veren arkadaşlar sınırlı sayıdaki diyetimi yaptınız lütfen cavep verirseniz seviirimmm
ohaaa süpermişbende yapıcam
senide bekleriz şeker :86:kızar gerçekten etkili bir diyetmi benimde ihtiyacım var ama .. =/
bende pzt başlıyayım bari 65 kiloyum 55 olana dek devam ..
yoğurt veya süt günü dışında yapılabilir görünüyor
sinirimden ağlıycam çok çirkin kilom var yapıştı gitmiyo neyapsam başlıyorum diyete gitmiyor üzülüyorum bırakıyorum önceden böyle olmazdı hemen verirdim şimdi tekrar sizlerden hevese geldim ama bu diyeti bulamadım ya yardım edin bende başlamak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?