5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

selam kızlar yine ben dün diete ara vermiştim.sabah çok az kahvaltı (mide küçülmüş artık) akşamda mükellef bir akşam yemeği (yemek adı vermeyeyim artık bugün itibari ile dietteyiz nede olsa ), yanında 1 bardak normal cola, çıkışta 2 bardak kırmızı şarap bir avuçta çerez yedim.şarapla çerezi atlayıp zıplamaktan eritmişimdir zaten sabah tartıldım 67.8 sadece 600 gr lık bir artış var.zaten tırsa tırsa tartıya çıktım 600 gr da mide dolmasındandan kaynaklanıyordur eminim :)

yımırtalarımı haşladım 67.8 ile bugünki startımı verdimmm eğer çatlamazsam pazar sabahına kadar tartılmayı düşünmüyorum.ki o konuda pek kendime güvenmiyorum.bakalım artık

YENİ BAŞLAYAN KIZLARADA KOLAY GELSİNNNN.BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜ DİET YAPARIZ.EĞER BOZARSANIZ YENİDEN BAŞLAYIN.İLK 3 GÜN SABREDER BOZMAZSANIZ DİĞER GÜNLER AÇLIK KALMIYOR BİLGİNİZE

hoşgeldin ben ilk sayfadakini yapmıştım pekde zorlanmadım 2 kere yaptım 7 kilo verdim ve hala koruyorum

bende pzt başlıyayım bari 65 kiloyum 55 olana dek devam ..
yoğurt veya süt günü dışında yapılabilir görünüyor
sayfanın ilk başında yazıyor nasıl yapılacağı bana pek mantıklı gelmiyor diğer sınırlı diyet yinede sen bilirsin

sayfanın en başında yazıyor merak etme verirsin bende hayatımda ilk defa bu diyeti yaptım ve gayet başarılı geçti şimdi herşeyi yiyorum ve kilo almıyorum yinede arada alırsam tekrarlamayı düşünüyorum kolay gelsin

Kızlar gerçekten 5 kilo veren var mı ay nolur söyleyin hemen yapıcam ekmek felan almıyoz dımı hıc :26::26:
5 kilo veren pek yok ama 3 ila 4 kilo arasında değişiyor ekmek kesinlikle yok

Saol cnm okudum bişi daha sorcam biz boyle kıloları verdık ya gerı dıyetı bıraktıgımızda daha fazlasıyla almayalım :84::84:
dikkat edersen geri almazsın ben yapalı 2 ayı geçti hala almadım sadece yediklerime biraz dikkat ediyorum kolay gelsin yaza incecik gireceğiz

arkadaşlar bende başlayayımmıki sonuçlar olumlumu???

başla başla sonuç gayet iyi benim etrafımdakiler hep yaptı hepside veri birazcık irade o kadar

tosunpaşa gibi oldum..yarın bende başlıyım sizinle ama nasıl olcak bu iş biri anlatabilirmi

sayfanın başında yazıyor nasıl yapılacağı güne ne ile başlarsan onunla devam ediyorsun tek şart bu vücut bu şekilde yağ yakıyormuş yinede sormak istediğin olursa ben buralardayım

arkadaşlar tartıldım kilom 69.2. patateslerim haşlandı. bugün itibarıyla diyete başlıyorum. ve cumatesine kadar tartılmıcam tabi dayanabilirsem. benim gibi bugün bu diyete başlayan varsa liste yapıp ne kadar kilo verdiğimizi paylaşabiliriz. belki daha kolay motive olabiliriz:90:

bende henuz bısey yemedım ama kılolar tekrar gerı dönerse dıye cesaret edemıyorum şuan doktorlar bangır bangır bagırıyorlar kahvaltı etmeyen zayıflayamaz dıye bılemıyorum ya( sabahları tahıl gevregı ıle baslayıp dıger ögunlerde bunu yapmayı dusunuyorum...

evet diyet pek sağlıklı görünmüyor ama ben bu diyeti bir süre yapıp daha sonra sağlıklı beslenerek verilen kiloları korumayı düşünüyorum. en güzeli sağlıklı beslenme fakat kilo vermekte bir o kadar yavaş oluyor. buda motivasyonu düşürüyor bence lk etapta birkaç kilo verilrse bu diyetle o motivasyonla birebir bu diyete uyulmasa da yenilenler azaltılarak sonuç elde edilebilir bilmiyorum ya .acil 1-2 kilo versem sanki daha motive olurum gibi geliyor.:26:

arkadaşlar kilo daha sağlıksız bu diyetten.. 5 gün sonuçta duruma göre devam edilir

bende bugün başladım sabah tartıldım 64.4 kiloyum sabah 40 dk sipor yaptım eve geldim pilates yaptım şimdide patateslerimi yedim rezene çayı içiyorum cumartesi mi tartılıcaz tekrar?

1.gün patates
2. gün sebze
3. gün et
4.gün meyve
5. gün yumurta
tam benim damağıma göre bir diyet ben 2 hafta yapıp ara vericem 1 hafta sonra tekrar 2 hafta yapcam ama o arada kendi diyetime devam 55 olmak istiyorum 3 ay önce doğum yaptm artık yeter bu yağları taşıdığım

bende başladım kızlar, sadecde sabah erken ilaç alabilmek için bir lokma yedim ama küçüçük sonra bol suyla ilaç içtim ama mecburdum ( neyse şimdiden sonra harfiyyen devam edicem, tartılamadım çünkü kendime bi tartı alacak kadar cesaretim yok, ben ölçülerimi aldım oradan takip edeceğim ama burada ölçüleirimi yazacak kadarda cesaretim yok

kızlar hepiniz hoşgeldiğinz baya başlayan oldu sanırım ..

kilolarımzda yakın galiba hepimiz 60lılardayız. bende bugün 67.5 ile başladım .

ama ben patates sevmiyorum bu yüzden prinç lapası yapıyorum bugün

kediliturta sen hala buralardamısın :))))) seni tanıyorum bu sayfadan bikaçay önce yne yapmıştım bnu ama çok çok çok fazla yedim ve geri aldım ama tüm suç benim .. bu sefer çok dikkat edicem dikkat edersen alınmıyor:)

kızlar herkes hergün yazsın ne yiyip ne içtiğini naptığnı motive oluruzz:)

Biri göbeğim gittimi dedi lütfen bende bıktım artık şu göbekten.

otobüste hamile diye yer bile veriyorlar.önümde resmen top gibi doğumdan kaldı.

Spor hocanın gösterdiği göbek eriten hareketi paylaşırsan çok mutlu olurum.

selam bacular

bende başladım bugün itibariyle hadi hayırlısı.

sabah 1 haşlanmış yumurtayla açtım günü.arada sirkeli su içiyorum.

45 dk. yürüdüm. 4km kadar.

ben sınırlı olan diyeti yapmayı pilanlıyorum şimdilik.

gideyimde 2. yımırtamı yiyeyim.

geriye kalıyor 3 yımırta.

liste yapan olursa bugün başlangıç kilom 71.5

hepimize başarılar bol kilo vermeler.

aranızda en kilolu benm herhalde 75 ile başladım ben. hormon hapları yüzünden çok kilo aldım inş bu diyetle kurtulacaz kilolarımızdan ayrıca ben neva bady ile dinamik sabahları ı uygulayacağım kendimi streçle sarrıp umarım daha etkili olur

bende bu saate kadar 5 tane patates yedim bol karabiber ve kırmızı biberli. bol su ve yeşil çay. bence cumartesiye kadar tartılmayalım. cumartesi sabah bakarız 5 kilo gitmiş mi. 3 te olur canım sorun değil

evet bide patates sıcaksa daha çok yakıyorrr :)))

az önce itibariyle kendimi streçledm sıkıca :):):):) bu sefer kararlıyımm inş gideceklerrr:):):):) ben sabah şekersiz kahve içtim 2 tane patatesi karabiber ve nane ekleyerek yedim yanındada şekersiz çay yeşilçay ve elma sirkeli suyla da destekliyeceğim ve birde sporr. bakalım kaç kilo verecem. hafta sonra düğün var elbisemi aldım fakat kocişim bunu giyemezsin dar dedi. gerçi kilo vermeseydimde girecektim amma verirsem daha güzel duracakk teytey

qiz3mm / 67.5
silagul / 71.5
hiranur / 75
sadiye77/69.2

bu arada kediliturta,hallibo,sallagitsin,joy,cornella,sizde başlayacağınızı yazmışsınız. ne kadar çok olursak bence motivasyon o kadar yüksek olur. ben cumartesi sabah tartılalım derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…