- Konu Sahibi incilideniz
-
- #10.241
hoşgeldin ben ilk sayfadakini yapmıştım pekde zorlanmadım 2 kere yaptım 7 kilo verdim ve hala koruyorumarkadaşlar gerçekten veriyorsunuz dimi bende diyet,syene gittim ve 8 kiloyu 2 ayda verdim ama 1 hafta sonra tatile çıkıyoruz ve 3 kilo kadar daha vermek istiyorum ve bu diyetle zorlanıyormusunuz;kilo veren arkadaşlar sınırlı sayıdaki diyetimi yaptınız lütfen cavep verirseniz seviirimmm
sayfanın ilk başında yazıyor nasıl yapılacağı bana pek mantıklı gelmiyor diğer sınırlı diyet yinede sen bilirsinbende pzt başlıyayım bari 65 kiloyum 55 olana dek devam ..
yoğurt veya süt günü dışında yapılabilir görünüyor
sinirimden ağlıycam çok çirkin kilom var yapıştı gitmiyo neyapsam başlıyorum diyete gitmiyor üzülüyorum bırakıyorum önceden böyle olmazdı hemen verirdim şimdi tekrar sizlerden hevese geldim ama bu diyeti bulamadım ya yardım edin bende başlamak istiyorum
5 kilo veren pek yok ama 3 ila 4 kilo arasında değişiyor ekmek kesinlikle yokKızlar gerçekten 5 kilo veren var mı ay nolur söyleyin hemen yapıcam ekmek felan almıyoz dımı hıc :26::26:
dikkat edersen geri almazsın ben yapalı 2 ayı geçti hala almadım sadece yediklerime biraz dikkat ediyorum kolay gelsin yaza incecik gireceğizSaol cnm okudum bişi daha sorcambiz boyle kıloları verdık ya gerı dıyetı bıraktıgımızda daha fazlasıyla almayalım :84::84:
arkadaşlar bende başlayayımmıki sonuçlar olumlumu???
tosunpaşa gibi oldum..yarın bende başlıyım sizinle ama nasıl olcak bu iş biri anlatabilirmi
plates malesef sadece sıkılaştırıyor başkada bişeye yaramıyo arkadaşım....eğer izin çıkmıyosa sende eve bi trombolin aldır bak nasıl kilo veriyosun....bide şunu söliyim benim doğumdan kalma 15 yıllık bi göbeğim vardı,düşün o kadar eski yani... spor hocam bi hareket gösterdi abartısız göbeğim küçüldü..sende böle bi sorun varsa yazabilirim...
kızlar hepiniz hoşgeldiğinz baya başlayan oldu sanırım ..
kilolarımzda yakın galiba hepimiz 60lılardayız. bende bugün 67.5 ile başladım .
ama ben patates sevmiyorum bu yüzden prinç lapası yapıyorum bugün
kediliturta sen hala buralardamısın :))))) seni tanıyorum bu sayfadan bikaçay önce yne yapmıştım bnu ama çok çok çok fazla yedim ve geri aldım ama tüm suç benim .. bu sefer çok dikkat edicem dikkat edersen alınmıyor:)
kızlar herkes hergün yazsın ne yiyip ne içtiğini naptığnı motive oluruzz:)
haşlanmış patatesime karabiber ekledim biraz acı olmuş ağzım yandııı
evet bide patates sıcaksa daha çok yakıyorrr :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?