5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

bende başladım bu gün evde patates kalmadığından bu gü yumurta ile başladım bu saate kader 3 tane haşlanmış yumurta yedim başkada bir şey yok ;kilom 68.80 bu gün itibariyle ben hafta sonu tatile gidecem bakalım o zamana kadar verebileck miyim 2-3 kilocukkk hadi hepimize hayırlı olsun gitsin
kilocuklar gelsin cici elbiselerr

öyle deme tatlım beynine olumlu telkinler ver ... beynin inansın ki vücüdun da ona uysunn... neye inanırsan o olur..

ben uzandım açlıktan yedim yedim hala açtım valla
çarşıya gittim işim vardı dayanamadım 4-5 tane bisküvi yedim valla o tuttu diyebilirim acıkmadım hala bu arada çarşıya yürüyerek gittim yürüyerek geldim toplam 4-5 km felan bisküviler kalmamıştır umarım

süpersin hallibo negatif düşünmee sakın.. ben acıkmıyorum fakat biraz damak tadı arıyorum galiba amabaşaracağım inş.kendime olumlu telkinler veriyorummm....

bende yarın başlamak istiyommm ama bi türlü motive edemiyorum kendimi kıslarr:44:
10 gün öce yaptım bu diyeti şimdi yine başamak istiyom 4.400 gr verdim ama bugün hiç şevkim yokk

çok mersi şuan 3 patatesi doğradım çayda yaptım bir yandan oğlumu uyutuyorum bir yandan onları yiyorum bir yandanda master chef izliyorum:86:

çok merak ediyorum cumartesi ki kilomu inşallah sonuca ulaşırız

şuan çay içiyorum ve piskevit batırmayı çoooook isterdim

bunun için cumartesini beklemek zorunda olmak çok kötü

cezam olsun almasaydım o kadar kilo bozmıcam diyetimi bozamam

cumartesi eğer en az 3 kilo düşüş görmezssem diyete olan inancımı yitiririm bu kadar sıkı bir diyetle gitmeyen kilo dahada gitmez herhalde

valla itiraf edeyim ben de kaçamak yaptım yarım bardak nescafe içtim. diyette iken hiçbi yere gitmemek lazım evde oturacaksın yoksa kaçamak kaçınılmaz. ama bugün 1 saat yürüdüm.

arkadaşlar ya benimde kilo vermem lazım eşim 3 ay yok onu değişmiş karşılamak istiyorum fakat Allah beni iradesiz yaratmış sanıyorum bir türlü olmuor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…