5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

elbisede kesin fark göreceksin eminimmm :) ben prinç lapası yapıyorum bugün umarım veririm :)
bugün 1 saate yakın yürüdümm akşam mekik falanda çekeriiim :)

ben patatesi çok severim valla benim için en kolay gün bugün olacak galiba. malesef bebeğim olduğu için spora vaktim olmuyor. ama eşim gelince ben de yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum tabi oğluşum müsade ederse

bencede ne kadar çok olursak o kadar iyi :)
normal olanı cumartesi sabahı olan kilomuzdur çünkü cuma da diyetin bi parçası :)

ben lise okuyorum henüz ): o yüzden okulum biraz zak sabahları kesin 30 dk yürüyorum zaten bugün dönüştede yürüdüm 30 dk toplam 1 saat ederr :)))

kızlar bende bugün başladım =)) 2 patates yedim bide bikaçtane çekirdek masanın üstünde görünce dayanamadım napiim

ama iyi susattı bol bol su içiyorum, fakülteyede gitmedim ilk günüm diye
ben kilomu tam bilmiyorum ondan söyleyemiorum şuan ama ölçülerimi aldım..

bide nedense işe yaramıcaak gibi geliyor bana yaa

hiç öyle düşünme en az 1.5-2 verdiriyor :)

5 günde 5 kilo rüya gibi de o yüzden insanın inanası gelmiyor.ama ben 1-2 kiloya da razıyım

kızlar merhaba,

bende başlamak istiyorum ama artık bugün için çok geç.akşam eve gidince patatesleri haşlarım sizi bir gün geriden takip ederim ama hiç olmazsa sizinle beraber motive olmuş olurum.:

kızlar merhaba,

bende başlamak istiyorum ama artık bugün için çok geç.akşam eve gidince patatesleri haşlarım sizi bir gün geriden takip ederim ama hiç olmazsa sizinle beraber motive olmuş olurum.:

hoşgeldin canım, bencede gecikmenin hiç bi anlamı yok =))
bugün kendini motive et yarın seni aramızda görmek isteriz

aslında 3 aydır diyetteyim. ama diyetisyen kontrolünde benimki 72 kg ile başladım 61 kg şuanda geçen hafta kontrole gitmedim. bu hafta gideceğim ama gidince hiç vermemiş olmak istemediğim için biraz da kendimi iyi hissetmek için başlayayım yarın da cumartesi kontrole gidince daha iyi olsun istiyorum. sizlerle daha iyi motive olurum sanırım.

sende çok iyi vermişsin ama canım, MaşşAllah sana...

ama devamlı diyet yapmak pek bana göre değilmiş onu anladım ama gel gör ki hepimizin derdi aynı malesef.

öyle düşünme işte ne olursa olsun zayıflayacağız. arada küçük kaçamaklar yapıp bunu başaracağız tatlım.

az önce annemlere kızartma yaptım ama bir lokma bile almadım koydum tabağıma 2 tane patatesimi bir kupa da şekersiz çay yiyorum şimdi. sonrada doğru sporaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…