- Konu Sahibi incilideniz
-
- #10.261
az önce itibariyle kendimi streçledm sıkıca :):):):) bu sefer kararlıyımm inş gideceklerrr:):):):)ben sabah şekersiz kahve içtim 2 tane patatesi karabiber ve nane ekleyerek yedim yanındada şekersiz çay yeşilçay ve elma sirkeli suyla da destekliyeceğim ve birde sporr. bakalım kaç kilo verecem. hafta sonra düğün var elbisemi aldım fakat kocişim bunu giyemezsin dar dedi. gerçi kilo vermeseydimde girecektim amma verirsem daha güzel duracakk teytey
qiz3mm / 67.5
silagul / 71.5
hiranur / 75
sadiye77/69.2
bu arada kediliturta,hallibo,sallagitsin,joy,cornella,sizde başlayacağınızı yazmışsınız. ne kadar çok olursak bence motivasyon o kadar yüksek olur. ben cumartesi sabah tartılalım derim
ben patatesi çok severim valla benim için en kolay gün bugün olacak galiba. malesef bebeğim olduğu için spora vaktim olmuyor. ama eşim gelince ben de yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum tabi oğluşum müsade ederse
kızlar yeni yazıları görmek için sürekli sayfayı yenilemek mi gerekiyor
kızlar bende bugün başladım =)) 2 patates yedim bide bikaçtane çekirdekmasanın üstünde görünce dayanamadım napiim
ama iyi susattı bol bol su içiyorum, fakülteyede gitmedim ilk günüm diye
ben kilomu tam bilmiyorum ondan söyleyemiorum şuan ama ölçülerimi aldım..
bide nedense işe yaramıcaak gibi geliyor bana yaa
kızlar bende bugün başladım =)) 2 patates yedim bide bikaçtane çekirdekmasanın üstünde görünce dayanamadım napiim
ama iyi susattı bol bol su içiyorum, fakülteyede gitmedim ilk günüm diye
ben kilomu tam bilmiyorum ondan söyleyemiorum şuan ama ölçülerimi aldım..
bide nedense işe yaramıcaak gibi geliyor bana yaa
hiç öyle düşünme en az 1.5-2 verdiriyor :)
kızlar merhaba,
bende başlamak istiyorum ama artık bugün için çok geç.akşam eve gidince patatesleri haşlarım sizi bir gün geriden takip ederim ama hiç olmazsa sizinle beraber motive olmuş olurum.:
aslında 3 aydır diyetteyim. ama diyetisyen kontrolünde benimki 72 kg ile başladım 61 kg şuanda geçen hafta kontrole gitmedim. bu hafta gideceğim ama gidince hiç vermemiş olmak istemediğim için biraz da kendimi iyi hissetmek için başlayayım yarın da cumartesi kontrole gidince daha iyi olsun istiyorum. sizlerle daha iyi motive olurum sanırım.
ama devamlı diyet yapmak pek bana göre değilmiş onu anladımama gel gör ki hepimizin derdi aynı malesef.
öyle düşünme işte ne olursa olsun zayıflayacağız. arada küçük kaçamaklar yapıp bunu başaracağız tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?