- Konu Sahibi incilideniz
-
- #10.321
elmadan pek bişeey olmaz been meyve gününde dayanamadım bir dilim pizza yedim :)
canım nelere uydun nleri kaçırdın aydınlatsana
ayy inşAllah canım =) bu hafta 1 2 kiloda olsa sonuç alayım önümüzdeki hafta harfiyen uyucam inşş....
zaten meyve ve sebze günü süper geçicek benmm için, yumurta gününüyse hayal bile edemiyoruumonuda yağsız tavada yapmayı düşünüyorum haşlamaya dayanamam da
umarım bnde yumurtayı hiç sevmem o yüzden yogurt yedimm sdce :)
Sanmıyorum ama hani bu activia yoğurtlardan yiyebiliriz hem sindirimi düzenler.s
bende varımiradesizlik bendede hat safhada kociş yüzünden.. yeni evli oldğumuz için.. habire yerdik gece gündüz... şimdi iki öğün yiyoruz kilo almıyoruz ama vermiyoruz da ... bu diyete yarından itibaren başlıyorum inşallah... yorumlar beni baya bi dürttü .. bakalım artıkın benide yazın :)
kızlar biliyosunz ben bugün patates yerine lapa tercih ettim fakat akşama doğru çok midemi bulandırdı ve 1 kase çorba içtim.. diyetimi bozmuş gbi görmüyorum motivem bozulmasın dye.. tam gaz devam yarın sebze günüm .. herkese kolayy gelsinnn
bu arada haftaya devam edecek olan varmıı ?? yoksa 1 hafta yapmayımı planladınzz ??
bu arada sade soda ve şekersiz çay içebiliyoruz değil mi.
kızlar bnde kaçamak yaptımtansiyonum düştü normalde de zaten düşüktür hiç tuz olmadığı için vücüdüm titredi 3 zeytin yedim bir ısırık karpuz ve ince olandan bi tane sarma yedim gün boyunca şimdi benim diyetim bozulmuşmudurr.... bütün gün sreçle gezdim. 40 dk aerobik yaptım bol su ve yeşil çay içtimm :26::26::26::26::26::26::26::26:
kızlar hepiniz hoşgeldiğinz baya başlayan oldu sanırım ..
kilolarımzda yakın galiba hepimiz 60lılardayız. bende bugün 67.5 ile başladım .
ama ben patates sevmiyorum bu yüzden prinç lapası yapıyorum bugün
kediliturta sen hala buralardamısın :))))) seni tanıyorum bu sayfadan bikaçay önce yne yapmıştım bnu ama çok çok çok fazla yedim ve geri aldım ama tüm suç benim .. bu sefer çok dikkat edicem dikkat edersen alınmıyor:)
kızlar herkes hergün yazsın ne yiyip ne içtiğini naptığnı motive oluruzz:)
qiz3mm / 67.5
silagul / 71.5
hiranur / 75
sadiye77/69.2
bu arada kediliturta,hallibo,sallagitsin,joy,cornella,sizde başlayacağınızı yazmışsınız. ne kadar çok olursak bence motivasyon o kadar yüksek olur. ben cumartesi sabah tartılalım derim
ben bu gün yumurta yedim ama insan çok acıkıyor ya arada 1 tane grisini 1 tane oğlumu bebe büskivisi yedim bide tuz yaladım yoksa tansiyon o olur dimi yarın salata yemeyi düşünüyorum inş. değer bu kadar açlığa
ben bu gün yumurta yedim ama insan çok acıkıyor ya arada 1 tane grisini 1 tane oğlumu bebe büskivisi yedim bide tuz yaladım yoksa tansiyon o olur dimi yarın salata yemeyi düşünüyorum inş. değer bu kadar açlığa
canim en fazla 3 gun sonra tartida eksilmeler baslar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?