5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

elmadan pek bişeey olmaz been meyve gününde dayanamadım bir dilim pizza yedim :)

ayy inşAllah canım =) bu hafta 1 2 kiloda olsa sonuç alayım önümüzdeki hafta harfiyen uyucam inşş....

zaten meyve ve sebze günü süper geçicek benmm için, yumurta gününüyse hayal bile edemiyoruum onuda yağsız tavada yapmayı düşünüyorum haşlamaya dayanamam da

umarım bnde yumurtayı hiç sevmem o yüzden yogurt yedimm sdce :)

1-2 çubuk kraker ve yarım fincan nescafe . bu kaçamaklarla günü tamamladım. bakalım yarın neler yapacağız herkese iyi geceler. bol sebzeli günler sanırım bir müddet patates yiyemeyeceğim çooook sevmeme ragmen.

bende aynı durumdayım canım yaa =)) 10 aylık evliyiz, 13 kilo aldım ben oda göbekli oldu bizde artık eskisi gibi yemiyoruz kilo alımımız durdu ama ben vermek iistiyorum, onun içinde buradayım sende hoşgeldin canım....

eğer verirsem ben haftaya da yapmayı planlıyorum cnm

kızlar bnde kaçamak yaptım tansiyonum düştü normalde de zaten düşüktür hiç tuz olmadığı için vücüdüm titredi 3 zeytin yedim bir ısırık karpuz ve ince olandan bi tane sarma yedim gün boyunca şimdi benim diyetim bozulmuşmudurr.... bütün gün sreçle gezdim. 40 dk aerobik yaptım bol su ve yeşil çay içtimm :26::26::26::26::26::26::26::26:

kaçamak yapmayan yok gibi canım en azından bende yaptım yanii

geldim kızlar burdayım :) gizemcim evet canım daha önce birlikte yapmıştık hatırladım seni.o zamanda 4 günde 3.1 kg vermiştim.2 hafta kilo vermem durmuştu bırakmıştım.ben uzun üsre kilomu korudum.daha sonra çok çok fazla yemek yiyerek geri aldım bir kısmıını ben 2 haftaya başladım kızlar.ve ben sınırlı listeyi yapıyorum.sınırlıda porsiyonlar 5 er tane ama ben 1-2 artırdım.mesela bugün 6 yumurta yedim.dün dieti bozunca iştahım açılır sandımda korktuğum gibi olmadı şükür.bugün yine tam motivasyonla yoluma devam ediyorum.bu haftaki hedefim 2-3 kg arası :) başlangıç kilom 67.8 benide ekleyin gızlarrr

Son düzenleme:
ben bu gün yumurta yedim ama insan çok acıkıyor ya arada 1 tane grisini 1 tane oğlumu bebe büskivisi yedim bide tuz yaladım yoksa tansiyon o olur dimi yarın salata yemeyi düşünüyorum inş. değer bu kadar açlığa kiiom 68.80

Son düzenleme:

canım madem acıktın o zaman yumurta sayısını arttır.çok az tuz kullanabilirsin ben kullanıyorum.gerçi diette yok diyor am aben kullandım.yaz geldi hava sıcak bide tansiyon problemi yaşamak istemiyorum.olsun canım bişey olmaz yaa.yarın tam gaz devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…