- Konu Sahibi incilideniz
-
- #10.581
arkadaşlar ben de pazartesi başlayanlardanım. 69.2 ile başlamıştım şu anda 66 yım. bence gayet iyi. tabii kaçamaklar olmasaydı daha iyi olurdu ama neyse . bende haftasonunu az yiyerek geçireceğim ve pazartesi yeniden başlayacağım. herkese kolaylıklar.
masallah canim bende pazartesi basliycam beraber basliyalimmi baska yapacak olanlar varsa cizelge yapalim beraber ben biraz zorlanicam ilk haftam oldugu icin[/QUO
bende salı başladım 2,5 kilo verdim ve pazartesi tekrar başlayacağım . çok zorlanmazsın kararlı olmak yetiyor.
masallah canim bende pazartesi basliycam beraber basliyalimmi baska yapacak olanlar varsa cizelge yapalim beraber ben biraz zorlanicam ilk haftam oldugu icin[/QUO
bende salı başladım 2,5 kilo verdim ve pazartesi tekrar başlayacağım . çok zorlanmazsın kararlı olmak yetiyor.
ay insallah canim bende 55e ulassam yeter pazartesi hemen gelsede baslasak
Gaselle ve yyaasemin pazartesi hep beraber başlayalım. ilk başlarda biraz zorlanılıyor ama kilo verildikçe insanın motivasyonu artıyor. kaç aydır sürekli diyete başladım bozdum başladım bozdum. artık bunu istemiyorum.
ay insallah canlarim ben 60 kiloydum biraz artmisim 62geldim gecen morelim bozuldu resmen sizin kilolar kac diyet bittikten sonra yazinda pazartesi baslamadan bilelim kilolarimizi
olur bence motive oluruz beraber baslayincaarkadaşlar bugün ve yarın hala diyete devam edip pazartesi yeniden başlayacaklar da var. isterseniz pazar günü ya da pazartesi sabah bildirelim kilolarımızı ve çizelgeyi o zaman hazırlayalım olmaz mı?
ki bende bunlardan biriyim.yarın bitiyor pazar mola vereceğim pazartesi tekrar başlayacağım.
ben başladığımda 77,9 kiloydum şimdi 75,4 kiloyum bundan 3 sen önce 59 kiloydumpazartesi başlayalım beraberce
pazartesi bende başlıyorum tekrar bu güne kadar 2 kilo gitmiş bakalım 60 ı görürüm gibi geliyor bu hafta sonuna kadar
ama bu gün ne yürüyüş yapabildim ne pilates :2: hava kötü bebek uyandı derken kaldım ama bişide yemedim2 dilim etimek kaçamak yaptım
başka yok kaçamak
akşama yürüyüşü uzun tutsam dengelerim herhalde inşşşşşallah
ay bebekle hicbirsey mumkun degil oturdugum yerde kaliyorum ne spor ne yuruyuz ya su pilatesi nasil yapiyorsun pcdenmi izliyorsun benim tek yapa bildigim tempolu dans oluyor okadar mekikte yasaak sezeryanimdan 6ay gecmesi lazimmis
neee 6 ay yasakmıymışhiçte bile
ben hastahaneden eve geldim 2 gün sonra zararlı dediler korsemi taktım
bebeğim 2 aylıkeknde hafif hafif mekik başladım şimdi 3 aylık bebek 2 haftadır arabaya koyuyorum 15 dk yürüyorum sonra belediyenin aletlerinde 15 dk yapıyorum memkikte var orda sonra tekrar eve 15 dk yürüyorum. ebru şallıya yetişiyorum sabah zaten yolda bebek uyuyor pilateste yapabiliyorum :82:
ben 58 le hamile kaldım 83 le doğuma girdim76 ile doğumdan çıktım ilk 1 ay kendiliğinden 68 e düştüm
22 nisanda 68 ile diyete başladım
16 mayısta 64.4 tüm o zaman başladım yürüyüşede
şuan 62.5 bu diyetle tabi yürüyüşte var 55 olmaya çalışıyorumm
neee 6 ay yasakmıymışhiçte bile
ben hastahaneden eve geldim 2 gün sonra zararlı dediler korsemi taktım
bebeğim 2 aylıkeknde hafif hafif mekik başladım şimdi 3 aylık bebek 2 haftadır arabaya koyuyorum 15 dk yürüyorum sonra belediyenin aletlerinde 15 dk yapıyorum memkikte var orda sonra tekrar eve 15 dk yürüyorum. ebru şallıya yetişiyorum sabah zaten yolda bebek uyuyor pilateste yapabiliyorum :82:
ben 58 le hamile kaldım 83 le doğuma girdim76 ile doğumdan çıktım ilk 1 ay kendiliğinden 68 e düştüm
22 nisanda 68 ile diyete başladım
16 mayısta 64.4 tüm o zaman başladım yürüyüşede
şuan 62.5 bu diyetle tabi yürüyüşte var 55 olmaya çalışıyorumm
maşallahgönülden tebrik ederim seni çok azimlisin böyle de devam edersen kesinlikle verirsin arkadaşım.
bende 57 le hamıle kaldım 69la doguma gırdım 64le cıktım ılk zamanlarda kosturmaktan 60a ındım yıne 62ye cıkmısım sendemı sezeryan oldun? burasi kotu biryer ya heryer isyeri bankalar filan cadde arabalar vizir vizir park desen taa asagida kaliyor bebelerde ikiz olunca ikisini birden indiremiyorum asagiya mekik isini doktor sitesinden okudum ama 2gundur 3sonrada 5 kere yaptim zaten o doktorlar yuzunden korsede dakamadim zarar diyeartik su diyetle birseyler yapicaz eslerimizde bir olaya karismasa super olucak abur cuburu kaldiricam ortadan oda yemesin yiyesim geliyor yoksa ben ilk gun patates ikinci gun brokolihavuc filan haslayip yemek istiyorum 3.gun tavuk haslarim 4.gun yumurta 5.gun salata Insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?