5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

sekerhamuru günaydın,

evet bu sabah tartıldım. başlangıç kilom 62,6 bugün sabah 60,5 kg geldim ve çok mutlu oldum. darısı herkesin başına ama daha iki günümüz var. umarım bu iki günde de hiç olmazsa bir kilo daha vermiş olurum şekerim. ben pazar tek gün ara verip pazartesi tekrar başlayacağım kesinlikle. en az bir tur daha yapmak istiyorum.

senin nasıl gidiyor şekerim bu günün ?

Koccaman tebrikler sanaaaaaaaaaaaaaaaa bravoooooooooooooo

Bugün gayet iyiyim. Sabah 1 portakal ve 1 elma yedim zorla sanırım midem bayağı küçülmüş

Aynen ben de senin gibi yapacağım. Pazar serbest, pzts tekrar

tartılmadın mı hiç

bravoo pazartesi kaçtın

Yok tatlım tutuyorum kendimi totem yapıyorum 68,5'tum pazartesi günü inşallah 65i görürüm bu hafta...

süpersiniz valla bende pazar ara vermeyi düşünüyorum saadece eşler evde doya doya bi pazar geçirmek istiyorum ama ben cumarteside hafif yapcam canım börek istedi

ben de sabah bir elma ve bir kaç tane çilek yedim. ama portakal asitli olduğu için belki mideme dokunabilir diye yemedim. :))) saat 10:30 gibi de bir elma daha yedim. öğlen içinde yine birkaç tane çilek, erik ve yeni dünya yemeği düşünüyorum. aslında karpuz yemek istiyordum ama şekerli gelebilir diye ondan da vazgeçtim. :))))

Elma benim içimi kıyıyor diye yanında kavun yiyecektim ama bozulmuş o yüzden portakal yedim ben de

Kızlar birşey soracağım; ben 2 gündür acayip terliyorum. Bildiğiniz oturduğum yerde sırılsıklam oluyorum. 3 litre su içiyorum salı gününden beri o yüzden mi acaba?

Normalde hiç terlemezdim ama 2-3 günde sadece 1 bardak su içerdim O yüzden çok su içmeye yoruyorum bu terlemeyi. Sizce başka sebebi var mıdır???

diyete başlarken umutlu değildim zor diye düşünüyordum
salı günü başladım diyete ve bugün sabah dayanamadım
tartıldım ve 2,5 kilo vermişim ve devam etmeyi düşünüyorum
bünye alıştı ve artık zor gelmiyor

sekerhamuru olabilir fazla su tükettiğin için bu iyi birşey ama terlemen.

yyaasemin seni de terik ederim.

aç karnına portakal yemek veya suyunu içmek yorgunluk hissi veriyormuş çocuklarınıza kahvaltıda içirmeyin demişti İbrahim SARAÇOLU

benim anlamadigim kimse 5kilo verememismi 3,5tan oteye gidilmiyor galiba

Son düzenleyen: Moderatör:
O da bişey ama... Hiç verememekten iyidir bence...

tabiki tatlim haklisinda 5kiloyu duyunca daha cazip geliyor ama inanki irade istek olduktan sonra kimse tutamaz bizi ben dogum oncesi iki ay icinde tam 10 kilo verdimya inanamiyorum kendime 50 kiloydum ve iki sene icinde 6kilosunu geri aldim oda tedaviden oldu cunki yememe dikkat ediyordum midem baya kuculmustu kekmis cikolataymis aklima bile gelmez olmustu yok bacim pazartesi hem adetim bitiyor hemde artik zamani geldi baslamam sart

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…