5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

bnde bugün başladım ama hiç kaçamak yapma hakkım yok çünkü vermem gereken çok kilo var. ve verene kadar bu diyeti uygulamayı düşünüyorum

bugün diyete 82 kilo ile başladımm hayırlısı olsun

bende bu gün başaldım bu diyete daha önce yapmıştım kaçamaklı 2.5 kilo vermiştim 4 günde

bu günde biraz kaçamaklı yaptım ama olsun devamedicem

ya ben yine başlıcam bu dietede şey biri bana msj atablrmi yada burdan işte biri sölesn ..
ben patates gününü es geçip sebezdn başlasam :86:
hayır patates ilk gün die yapasım gelmior

Ben bu diyetle 5 günde 3 kilo vermiştim ama sonra tamamen kendi dikkatsizliğimden geri aldım ama insan gibi yemedim yani kilo almak isteyenlere tiyolar verebilirim neyse bugün yine başladım ama yumurtayla başladım günlerin çok önemi olduğunu düşünmüyorum ben bu defa istediğim şeyden başladım hadi bağalım ne kadan vercem:26:

ben 4 günde 2.5 kilo verdim biraz dikkat ettim geri almadım

akşam dondurucuda bamya vardı onu pişirdim
bu gün bamya,domates ,salatalık,kıvırcık,dereotu var menümde

sanırım öğlende kaçamak yapıcam

ben de bu gün başlıyorum
sabah normal kahvaltı yaptım ama olsun okadarcktan bişi olmaz...

bende verdiğim kiloların 1 ini geri aldım

sabahta kahvaltı ettim ama az bu gün meyve ile devam edicem valla vermişken almak gücüme gidiyor o bir kilo bende 10 kilo pisikolojisi yaptı kilo aldım diye geziniyorum buhran buhran

akşam 1,5 saat yürümeyi düşünüyorum inşallah bebişim izin verir :26:

bu ayın 20 sine kadar 56-57 olmam lazım :26:

birde ben mayısın 17 sinde ölçmüştüm heryerimi(bacak,kalça,göbek),dün yine ölçtüm tam 5 cm incelmişim bacaklarım 61 cm idi dün 56 cm geldi

devam yürüyüş ve pilatese devam diyete ...

Canım 5 günde 5 kilo verip mi 1 kilosunu aldın :26:

kızlar bu sabah okulda oldğumdan biraz kaçamak yapmak zorunda kaldım yarım tost yedim yanındada salatalık. ama devam ediyorum şimdi patlıcan yemeği ve domates salatalık yedim akşamada sebze yerim .. artık kaçamak yapsamda devamını getrmiyorum ve bozmuyorum

tatlım sen 83 ten 62 ye ne kadar sürede nasıl düştün:26:

ben öğlen yemeğinde kaçamak yapmadım

eşim benim yediğim yağsız tuzsuz bamya yemeğinden 1 çatal aldı lavaboya zor yetişti
nasıl yiyosun bunu sana kıyamam ben hazırlan akşama iskender ısmarlıycam sana diyo:84:
of çok zor işimiz ama ne yapalım diyete devam

arkadaşlar merhaba,

ben regl dönemindeyim ama önceki şikinliği hissetmiyorum bu sefer. kendimi gayet iyi hissediyorum.sebze günü gayet güzel devam ediyor. bugünü atlattıktan sonra yarın ufak bir kaçamak yapıp dondurma yemeği planlıyorum. aramızda sır.

canım ya o kadar kiloyu nasıl verdin.. benimde vermem lazım 3 ay kaldı dügünüme ve 20 kilo vermem gerekiyo

ilk günümü 3 patates yiyerek atlattm sebze günmdeym sadece salata yedm hafif baş ağrısı var ama su az içtim ondan olsa gerek bakalım sonç ne olck:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…