- Konu Sahibi incilideniz
-
- #10.901
bnde bugün başladım ama hiç kaçamak yapma hakkım yok çünkü vermem gereken çok kilo var. ve verene kadar bu diyeti uygulamayı düşünüyorumkızlar bende bugün tekrar başladm hayrlısıyla.. artık ufak kaçamaklarla da olsa bırakmadan ileriycem inşallah..
yalnız ben patatesin yanında birazda peynir yiyorum ancak öyle dayanabliyorum
bugün 68.8 ile başladım . 2-3 hafta yapmayı dşünüyorum bol spor ve su ile destekleyerek.
bugün diyete 82 kilo ile başladımm hayırlısı olsun
kızlar bende bugün tekrar başladm hayrlısıyla.. artık ufak kaçamaklarla da olsa bırakmadan ileriycem inşallah..
yalnız ben patatesin yanında birazda peynir yiyorum ancak öyle dayanabliyorum
bugün 68.8 ile başladım . 2-3 hafta yapmayı dşünüyorum bol spor ve su ile destekleyerek.
2 tane sabah uyanınca yedm . 1 tane şimdi yedm dahada yemem:)
birşey soracam nar ekşisi döktm patateslern üzerne bi zararı olurmu
iyi ozaman yarın sebze günüm. et gününde neler yapabilirim ki?
bende verdiğim kiloların 1 ini geri aldım
sabahta kahvaltı ettim ama azbu gün meyve ile devam edicem valla vermişken almak gücüme gidiyor o bir kilo bende 10 kilo pisikolojisi yaptı kilo aldım diye geziniyorum buhran buhran
akşam 1,5 saat yürümeyi düşünüyorum inşallah bebişim izin verir :26:
bu ayın 20 sine kadar 56-57 olmam lazım :26:
birde ben mayısın 17 sinde ölçmüştüm heryerimi(bacak,kalça,göbek),dün yine ölçtüm tam 5 cm incelmişim bacaklarım 61 cm ididün 56 cm geldi
devam yürüyüş ve pilatese devam diyete ...
Canım 5 günde 5 kilo verip mi 1 kilosunu aldın :26:
kızlar bu sabah okulda oldğumdan biraz kaçamak yapmak zorunda kaldım yarım tost yedim yanındada salatalık. ama devam ediyorum şimdi patlıcan yemeği ve domates salatalık yedim akşamada sebze yerim .. artık kaçamak yapsamda devamını getrmiyorum ve bozmuyorum
kızlar bu sabah okulda oldğumdan biraz kaçamak yapmak zorunda kaldım yarım tost yedim yanındada salatalık. ama devam ediyorum şimdi patlıcan yemeği ve domates salatalık yedim akşamada sebze yerim .. artık kaçamak yapsamda devamını getrmiyorum ve bozmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?