- Konu Sahibi incilideniz
-
- #10.861
Çok sevindim tek olmadıgıma inş tamamlarım şu diyeti dogru duzgun evet sıcakta bısey pek yenılmıyo ama benım sagım solum bellı olmuyo pek
sabah nasıl başladıysan öyle devam etmen lazım ...
yani sabah 2 çeşit yedin gün boyu o 2 çeşitle devam..sen en iyisi bizim gibi meyve salatası yap kendine nekadar çeşidin varsa akşama kadar o salatayı yersin
tatil gelince o sıcakta hiç bişey yiyemezsin meyve ve salatadan başka o yüzden kaygılanma bence ha ama sen yok ben kebapları dondurmaları köklücem diyorsan bilmem
sağol inşallah sizide biz bekleriz benim oğlum 4 aylık daha teyzesi bu arada biz belki altınoluka gideriz orda mısın
merhaba herkese. ben yazın cuma gruplarındaydım. 79 kiloya kadar falan düşsem de yine geri aldım hepsini. şimdi yeniden niyetlendim.geçen ay spor salonuna gitsem de bi gram oynamadım beslenmemi düzenleyemediğim için. boyum 1.60, kilom 85,5 falan. hatta az önce tartıldım 87 küsür çıktım.acilen diyete girmeliyim dedim. reglimin üçüncü günündeyim ve saat 12 herhalde o yüzden bu kadar çok çıktım diyorum. yarından itibaren ben de bu rejime başlamak istiyorum. yalnız pzartesi günü ablamın mezuniyeti var orda biraz bozabilirim. 3 kg bile versem yeter. ayy heyecanlandımtoplamda vermek istediğim kilo 20 kilo.
inşallah verirsin canım acele etme bence yavaş yavaş
eğer bu diyete başlıycaksan önce sınırsızı yap
diğeri baya zor
kolay gelsin
slm kızlar ben de geldim yine ben yapmıstım bu diyeti verdim 6 kilo bırakmıstım sonra 2 kilo aldım yaz geldi vermem gerekiyor kiloları yine başlıyorum pazartesi başlıcm listeniz varsa eklersinizbu arada 58 kilo ile başlıyorum
Selamlar bnde bu diyeti salı günü uygulamaya başlayacam .. 83 kiloyum 1.63 boyundayım .19 yaşındaym ve artk zayıflamak istiyorum
senin yaşın küçük metabolizma hızlıdır hadi sıkı tut şu diyeti 55 olman lazı
benimde boyum aynı ama yaşım 30 o yüzden saadece diyet yetmiyor tabana kuvvet birazda
evet hızlı kilo verebiliom , lessie sansone ile hergn 3 mil yada 5 mil yapıom . 55 olcm inş:)
mrb ard arda 2 bebek ve sezeryan sonuç 90 kilo boyum 1.65 ve yaşım daha 24 eylüle kadar en az 10 15 kilo vermek istiyorum verebilirmiyim bebeğim daha 6 aylık ama ben aynalara bakamaz oldum iice tuz katabiliriz demi limon herşey yasakmı yada kilo verdikten sonra ne olcak normal yemeklere dönünce sorun oluyor mu cvp lütfen zaman daralıyır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?