5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Çok sevindim tek olmadıgıma inş tamamlarım şu diyeti dogru duzgun evet sıcakta bısey pek yenılmıyo ama benım sagım solum bellı olmuyo pek

kendini öyyle zayıf görünce kıyamazsın kilo almaya

ben işe başlıca 15 gün sonra orda hep kahvalı ediyolar ama ben etmicem eylü ayın kadar 55-53 arası olmak istiyorum inşallah

tam bende başlıyorum yarın diyorum kahvaltıya biri geliyor ama bende başlıyorm yarn kızlar yarn olmazsa en kötü pazar ama başlacacağım..

Ne kebabı dondurması yaa hazır iştahım pek yokken ve sevdiceğimle tatil söz konusuyken ağzıma bana + kilo olarak dönecek hiçbişii sokmam İstediğim günden başlamam bişe değiştirmiyor degil mi ? Çünkü okula gidiyorum süt ve yogurdun oldugu gün okulda zor geçer onları okula gitmediğim gün yemek daha iyi olcakda benim için :26:

kızlar ben ilk haftadaki gibi tam olarak yapmadığım halde yarım kilo farketmişim üsütüne bide regl oldum umarım bitiminde 1-1.5 kilo farkederim sanırım 6 lı rakamları görmeme az kaldıyani umduğum gibi olursa 2 haftada 6.500 kilo vermüş olacem ama bu hafat bayağı bir astım p.tesiden sonra ilk haftadaki gibi işin üstüne düşmeyi umuyorum...bide yürüyüşün çok etkisi var kızlar her akşam yürüyorum ben 30 dk....30 dk da spor aletleriyle takılıyorum:81:
bide size sıralama hakıında bi ufak dip not ben ilk hafta bu şekilde yaptım ve bu şekilde açlığımı bayağı bir dengeledim
1.gün yumurta
2.gün sebze
3.gün patates
4.gün meyve
5.gün yoğurt yani bi gün daha çok doyuyosunuz,ertesi gün daha zorlayıcı,tam öldüm açlıktan derken ertesi gün biraz daha durumu toparlıyosunuz bu şekilde...amma yazmışım bee

sağol inşallah sizide biz bekleriz benim oğlum 4 aylık daha teyzesi bu arada biz belki altınoluka gideriz orda mısın

daha çok küçükmüş emzirmiyormusun:26:
bence çok fazla diyet yapma çünkü sütünün kalitesi düşer canım
ben doğum kilolarını 2 senede yavaş yavaş verdim

merhaba herkese. ben yazın cuma gruplarındaydım. 79 kiloya kadar falan düşsem de yine geri aldım hepsini. şimdi yeniden niyetlendim.geçen ay spor salonuna gitsem de bi gram oynamadım beslenmemi düzenleyemediğim için. boyum 1.60, kilom 85,5 falan. hatta az önce tartıldım 87 küsür çıktım.acilen diyete girmeliyim dedim. reglimin üçüncü günündeyim ve saat 12 herhalde o yüzden bu kadar çok çıktım diyorum. yarından itibaren ben de bu rejime başlamak istiyorum. yalnız pzartesi günü ablamın mezuniyeti var orda biraz bozabilirim. 3 kg bile versem yeter. ayy heyecanlandım toplamda vermek istediğim kilo 20 kilo.

anlayamadığım bi şey var. sınırlı sınırsız olayı nedir??

Son düzenleme:

inşallah verirsin canım acele etme bence yavaş yavaş
eğer bu diyete başlıycaksan önce sınırsızı yap
diğeri baya zor
kolay gelsin

slm kızlar ben de geldim yine ben yapmıstım bu diyeti verdim 6 kilo bırakmıstım sonra 2 kilo aldım yaz geldi vermem gerekiyor kiloları yine başlıyorum pazartesi başlıcm listeniz varsa eklersiniz bu arada 58 kilo ile başlıyorum

günaydın kızlar. kurt gibi açım şimdi patates yemek zor geliyor sabah sabah ama ne yapalım. patates salatası yapıp yiycem bütün gün.

şimdi yürüyüşten geldim bu gün izin verdim kendime ölçülü ama... bol yeşillikli domatesli biberli yumurtalı soslu bi kahvaltı hazırladım maydonoz sapı kaynattım yanınada içecek amaaaa gel görki oğlum acıktı onu emzirmeye oturdum açlığımı erteledim bi 10 dk daha

bu arada ben tartıldım 60.5

Son düzenleme:

canım nekadar zamandaa verdin 6 kilonu tebrikler vallahi bide arada kaçamak yaptın mı hiç

Selamlar bnde bu diyeti salı günü uygulamaya başlayacam .. 83 kiloyum 1.63 boyundayım .19 yaşındaym ve artk zayıflamak istiyorum

senin yaşın küçük metabolizma hızlıdır hadi sıkı tut şu diyeti 55 olman lazı

benimde boyum aynı ama yaşım 30 o yüzden saadece diyet yetmiyor tabana kuvvet birazda

kızlar hadi tartılan yok mu

ben 2 hafta bu diyetle (kaçamaklı) yaptım 3.9 kilo vermişim

kaçamak yapmasaydım ne güzel olurdu ben yürüyüş yapıyorum diye arada cıvıtıyorum

3. haftada yapıcam 55 olana kadar

Son düzenleme:
mrb ard arda 2 bebek ve sezeryan sonuç 90 kilo boyum 1.65 ve yaşım daha 24 eylüle kadar en az 10 15 kilo vermek istiyorum verebilirmiyim bebeğim daha 6 aylık ama ben aynalara bakamaz oldum iice tuz katabiliriz demi limon herşey yasakmı yada kilo verdikten sonra ne olcak normal yemeklere dönünce sorun oluyor mu cvp lütfen zaman daralıyır

yürüyüş yap önce bence sonra diyete başla bebeğin 6 aylık geç bile kalmışsın

benim bebek 4 aylık ben 1 buçuk aydır diyet ve yürüyüşle 8 kilo verdim sonrasına gelince zayıfladığını gördükçe ağzına birşey alırken 2 kere düşünüyorsun yiyemiyorsun zaten sonrası daha koaya

tuz yağ şeker hamur işi yasak

bol su içmek ve az yemek var ve akşam yemeğini kaldır öğününden ve ekmek yok

sonrasında gitsin kilolarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…