- 28 Ocak 2010
- 7.509
- 434
- 398
- 37
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #10.921
arkadaşlar merhaba,
ben regl dönemindeyim ama önceki şikinliği hissetmiyorum bu sefer. kendimi gayet iyi hissediyorum.sebze günü gayet güzel devam ediyor. bugünü atlattıktan sonra yarın ufak bir kaçamak yapıp dondurma yemeği planlıyorum. aramızda sır.
tatlım sen 83 ten 62 ye ne kadar sürede nasıl düştün:26:
canım ya o kadar kiloyu nasıl verdin.. benimde vermem lazım 3 ay kaldı dügünüme ve 20 kilo vermem gerekiyo
günaydın kızlar bende tavuk alamya çıkamadım malesef bugün meyve günü yaptım kendime :)
sabah 1 şeftali yedim şimdi suyumu içiyorum
bu arada pazartesi 68.8 ile başlamıştım
bugün tam 66.7 yim haberinz olsun canlarım :)
2 kilo süper,tebrik ederim
ben diyete başladığım gün tartılmadım haftasonu fazla yemiştim pazartesi günüde tartılmaya korktum malum dönemde olduğum için
kilo verdiğimi hissediyorum ama 2 kilo değildir ,ancak 1 kilo vermişimdir 2 günde
Merhaba kızlar bende kilo vermek isteyenlerdenim.
Kararımı verdim ve bugün başladım bu diyete.
İnşallah başarabilirim...
hepimize kolay gelsin.
birde bir sorum olacak,bu diyetin yanında spor yapılıyor mu?
spor herzaman gerekli canım . ama sen blirsin . yaparsan daha çok verirsin bence :) vücudun şekillenir aynı zamanda sarkma olmaz :)
teşekkür ederim cevabın için.
Normalde de sporumu yapıyorum arada aksattığım oluyor herkes gibi.
Bazı diyetlerin olmazsa olmazıdır ya onun için sordum.
SLM kızlar ,
ben dün 1.günümü yumurtayla tamamladım ve hiç kaçamak yok tabi ara öğünlerde içtiğim ayranı sütü saymazsak ara öğün olmadan duramıyom :) ama akşam en son 5 te yedim veee sonuç tartıda 1 kg eksik çıktım 78.8 kiloyla başladım bu sabah 77.8 kg çıktım hadi bakalım 5 günün sonucu ne olacak bu günde et günü ilan ettim yarın sebze yapıcam
verdiğim kilo su kaybı biliorum ama yinede motive edici bu diyeti 2 defa yapıcam sonra normal diyete geçicem sporla birlikte
süperrr 1 günde 1 kilo gibi
5 günde 5 kilo senin garanti o zaman
slm kizlar 72kg la basladim bugun 3 gun 69 kg yim cokda keyifli geciyor aclik yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?