5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

sınırlıda 5 porsiyon yiyorsun o günki besinlerden
sınırsızda acıktıkça doyana kadar yani hiç aç kalmadan

canım peki sen emziriyomusun bebeğini sütünü etkiledimi bnm bebeğimde 6.5 aylık ben yarın elma diyetine başlayacam onunla kilo veren çokk beyzanur ecrin istersen beraber yapalım nederin bende 98 kiloyum ve aynalarla aram yokk off bu kilolarrrrrrr

bugün Kendiliğinden 1 kilom gitmiş 82 oldum :) kilo vereceğime karşı inancım çoğaldıı ve pazartesi bu diyete başlayacam salı başlayacaktm ama pazartesi daha iyi olur sanırım :)

emziriyorum canım hem ne emzirme sürekli 1,5-2 saatte bir emer hiç birşey olmadı allaha şükür zararlı bişey yemiyorum açta kalmıyorum bol bol sıvı ve bol bol emmerse bişey olmuyor hemde kilo veriyorum

Siteyi buldum ama nasıl indiricez anlamadım ben sen nasıl indirdin ?
:26::26:
.......... olan linklere tıklıyorsun. teker teker ilkin 500ml i indir . tıkladğın zaman sağda aşağıda free user var sonra I want to wait e tıklıosn dk çıkıo bekliyorsun yükleme dosyası geliyor . ama teker teker indirmelisin biraz uzun sürüyor.

Az önce öye yaptım ama süre dolduktan sonra sorun verdi :S şimdi tekrar yaptım süreyi bekliyorum :26::26:

kızlar selam dün giremedim çok meşguldum
5 günde 2 kilo verdim
darısı isteyenlaerin başına
şümdi birazda nesfitli olandan yapıcam
hadi hayırlısı

ya kızlar bugun elbıse baktım hepsı belden olmadı sınırlerım cok ama cok bozuldu ustu ınce gogusten sonrası bır halkaa off ya moralım cok bozuk bır aydır reglde olmadım 2.aya gırdım tık yok onunda sıskınlıgı var antıbıotık kullandım ondan mıdır yoksa havadan mı bılemedım bekarım zaten baska bıseyede cekemem kı off regl olsamda bıtse su sıslık yaa cok moralım bozuk

bir an önce şişkinliğin iner umarım

arkadaşlar merhaba,

benim geçen hafta başlangıç kilom 60,2 idi. cumartesi tartıldım 59,1 kg verdim. sadece bir kilo verebilmişim. ama moralimi bozmuyorum. bugün tartıldığımda ise 59,6 ile başlıyorum bu haftaya arkadaşlar.

bir önceki hafta 2,5 verdim.geçen hafta da 1 verdim. 2 haftanın sonunda 3,5 kilo vermiş oldum. bu hafta tekrar başladım. hepimize kolay gelsin....

ya kıslar bende 75 kiloyum ama siz kilo verdiğinize eminmisiniz kas ve su kaybediyor olmayasınız drlar sağlıksız diyolar şok diyet için ama bende zayıflamak istiyorum :84::84::84:

ben verdiğimi düşünüyrum
çünkü aç kalıp kaslarımdan enerji almıyoruz
bol bol suda içiyıruz buna rağmen tartuda eksik çıkıyorsak yağlardan gitmiştir

kızlar bende bugün tekrar başladm hayrlısıyla.. artık ufak kaçamaklarla da olsa bırakmadan ileriycem inşallah..

yalnız ben patatesin yanında birazda peynir yiyorum ancak öyle dayanabliyorum

bugün 68.8 ile başladım . 2-3 hafta yapmayı dşünüyorum bol spor ve su ile destekleyerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…