- Konu Sahibi incilideniz
-
- #10.881
merhaba herkese. ben yazın cuma gruplarındaydım. 79 kiloya kadar falan düşsem de yine geri aldım hepsini. şimdi yeniden niyetlendim.geçen ay spor salonuna gitsem de bi gram oynamadım beslenmemi düzenleyemediğim için. boyum 1.60, kilom 85,5 falan. hatta az önce tartıldım 87 küsür çıktım.acilen diyete girmeliyim dedim. reglimin üçüncü günündeyim ve saat 12 herhalde o yüzden bu kadar çok çıktım diyorum. yarından itibaren ben de bu rejime başlamak istiyorum. yalnız pzartesi günü ablamın mezuniyeti var orda biraz bozabilirim. 3 kg bile versem yeter. ayy heyecanlandımtoplamda vermek istediğim kilo 20 kilo.
anlayamadığım bi şey var. sınırlı sınırsız olayı nedir??
yürüyüş yap önce bence sonra diyete başla bebeğin 6 aylık geç bile kalmışsın
benim bebek 4 aylık ben 1 buçuk aydır diyet ve yürüyüşle 8 kilo verdim sonrasına gelince zayıfladığını gördükçe ağzına birşey alırken 2 kere düşünüyorsun yiyemiyorsun zaten sonrası daha koaya
tuz yağ şeker hamur işi yasak
bol su içmek ve az yemek var ve akşam yemeğini kaldır öğününden ve ekmek yok
sonrasında gitsin kilolarrr
ben indiremedim leslie yi nerden indirdin banada söyle özel mesajla oda çok etkiliymiş duydum
özel mesaj atamıyorm googleden leslie sansone küçültülmüş tek linkler yaz ilk çıkan 500 mil 1 mil 2 mil 3 mil 4 mil 5 mil var
canım peki sen emziriyomusun bebeğini sütünü etkiledimi bnm bebeğimde 6.5 aylık ben yarın elma diyetine başlayacam onunla kilo veren çokk beyzanur ecrin istersen beraber yapalım nederin bende 98 kiloyum ve aynalarla aram yokk off bu kilolarrrrrrr
.......... olan linklere tıklıyorsun. teker teker ilkin 500ml i indir . tıkladğın zaman sağda aşağıda free user var sonra I want to wait e tıklıosn dk çıkıo bekliyorsun yükleme dosyası geliyor . ama teker teker indirmelisin biraz uzun sürüyor.Siteyi buldum ama nasıl indiricez anlamadım ben sen nasıl indirdin ?
:26::26:
.......... olan linklere tıklıyorsun. teker teker ilkin 500ml i indir . tıkladğın zaman sağda aşağıda free user var sonra I want to wait e tıklıosn dk çıkıo bekliyorsun yükleme dosyası geliyor . ama teker teker indirmelisin biraz uzun sürüyor.
bende biraz zor indrmiştm ama süre yüüznden teker teker indir kaydet sonra diğerne geç
ya kızlar bugun elbıse baktım hepsı belden olmadı sınırlerım cok ama cok bozuldu ustu ınce gogusten sonrası bır halkaa off ya moralım cok bozuk bır aydır reglde olmadım 2.aya gırdım tık yok onunda sıskınlıgı var antıbıotık kullandım ondan mıdır yoksa havadan mı bılemedım bekarım zaten baska bıseyede cekemem kı off regl olsamda bıtse su sıslık yaa cok moralım bozuk
bir an önce şişkinliğin iner umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?