5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

ben de kilo vermek istiyorum bugün bu diyete başladım 62,9 ile bakalım ne olacak spora da gidiyorum 52 olmak istiyorum irademe sahip olmalıyım beni de alın aranıza lütfen bu kiloların gitmesi gerek

kızlar mrb öncelikle sunıta beni listeden çıkarır mısın bu hafta diyet yapmıyorum sınavım var haftaya inş ama yürüyüş yapıyorum zayıflarım inş size iyi kilo vermeler

Selam arkadaşlar, ben de bu diyete dün başladım...
Başlangıç kilosu : 55 kg , Hedefim : 50 kg
1. gün sonundaki kilom : 54,2 ( haşlanmış patates yedim )
2. gün sebze yedim. Sabah tartılıp sonucu buraya yazacağım.
İnşallah 5 gün diyete devam edeceğim...

Sizlere patates ile ilgili bir önerim var.Patatesleri soyarak ve 4 e bölerek haşladığınızda, hiç bir baharat atmadan bile zevkle yenilebiliyor... Kabuklarıyla haşlanmış ve soğumuş patates hiç yenmiyor...
Ben 3 öğün bu şekilde haşladım ve sıcakken yedim, hem tok tuttu,hem de lezzetliydi...

merhaba bende bugün başladım diyete dün akşam patates haşlayamadığım için sebze günüyle başladım diyete sabah domates salatalık marul limon ve birazcık tuzla salata yaptım işyerinde öğlen ve akşamda salata yicem artık akşama haşlarım patatesleri peki ne kadar yiyoruz bunlardan sınırsız mı ben onu anlayamadım 64,4 le başladım umarım 2 kilo veririm çook mutsuzum göbeğim çok var

Başlangıç kilosu : 55 kg , Hedef : 50 kg

1. gün sonundaki kilom : 54,2 ( haşlanmış patates yedim )
2. gün sonundaki kilom : 53,8 ( sebze günüm : domates ,salatalık, havuç , marul ve dereotu yedim )

canım , tuz yasak bu diyette ve sınırsız yeniliyor her şey... İnşallah kilolarını verirsin en kısa zamanda...

canım , tuz yasak bu diyette ve sınırsız yeniliyor her şey... İnşallah kilolarını verirsin en kısa zamanda...
tamam canım o zaman öğlen atmam ne güzel sen 400 gram vermişsin 1 günde pekii sabah öğlen akşam mı yiceksin salatayı ara ögün gibi bişey var mı birde dün patatesi ne kadar yedin bide daha önce yaptın mı diyeti diyim :) ne kadar çok soru sordum dimi

8 günde 5.800 verdim 72,800 gr şuan:) ve şimdi patates diyeti yapıorum.tatile gitmeme 37 gün kaldı işallah evlenmeden önceki kiloma düşücem:) 61 kilo idim tam 9 ayda 17 kg aldım ewlendikten sonra(

8 günde 5.800 verdim 72,800 gr şuan:) ve şimdi patates diyeti yapıorum.tatile gitmeme 37 gün kaldı işallah evlenmeden önceki kiloma düşücem:) 61 kilo idim tam 9 ayda 17 kg aldım ewlendikten sonra(

mrb kızlar uzun zamandır takip ediyorum sizi
benimde tatile gitmeme 1 ay var
bişi sormak istiyorum 5 kiloyu bu diyetle mi verdin yoksa başka bi diyetmi yaptın

merhaba kızlar sorularıma cevap verdiğiniz için teşekkür ederim ben dayanamadım bu sabah tartıldım ve 400 gram eksik çıkrım 64.400 le başladım 64 kilo çıktım bugün de meyve günüm var bakalım sonuçlar ne olucak evden kavun ve ananas getirdim acaba daha şekersiz meyveler mi yeseydim ne yseydim bilemedim inşallah veririm

ben geldimmmmmm

diyete 57.1le başlamıştım 1 hafta yapıpı 2 hafta ara verip tekrar yapmıştım ilk hafta kaççamaksız 2.de biraz kaçamaklı 53 olmuştum. 10günlük tatilin ardından ve her öğün bol bol yemek yiyip içerek kesin fazla fazla almışımdır diye düşünürken sadece 1 kilo geri almışım inanın o kadar yemeye gerçkten çok iyi almışım şuanda diyet yapasım yok ama buraya girince dyete başlayasım geliyo artık 1,2 hafta sonra 1 kere daha daparım sonra zaten ramazan geliyo ramazanda inşlh zayıflarım hedef 50 gerçi pilates başlasm süper olur zayıflamaktan öte benim sıkılaşmam gerek

boy:1,61
02 haziran 2010 74
09 haziran 2010 71,5(diyetisyene gittim malum gelin olucaktım)
10 Ekim 2010 61 kilo idim
29 Haziran 2011 78,6 idim(patates diyeti ayrıca iki adet şok diyet)
08Temmuz 2011 71,2 kiloyum
İşallah
13 ağustosta tatile giderken 58 olucam:))))))

Son düzenleme:
mrb kızlar uzun zamandır takip ediyorum sizi
benimde tatile gitmeme 1 ay var
bişi sormak istiyorum 5 kiloyu bu diyetle mi verdin yoksa başka bi diyetmi yaptın

4 gün boyunca
Sabah : Meyve veya meyve suyu
Öğle : 1 porsiyon sebze yemeği, 1 kase salata, 1 kase yoğurt
İkindi: 1 meyve
Akşam : 1 porsiyon et yemeği, salata, 1 ince dilim ekmek

2 gün boyunca
sabah elma yoğurt
öğlen sebze
akşam et yemeği

Ardından 3 gün sabah 2 patates haşlaması
öğlen 2 patates haşlaması
akşam 3 patates haşlaması
ve hergün 2 lt su içtim.

sonuç 78,4 den 71,2 düştüm...

Son düzenleme:
Merhaba..Geçen yaz ben bu diyeti uygulamıştım evet kilo verdim ama, bir hafta içinde eski kiloma geri döndüm.Dikkat etmek lazım!!Yarın tekrar başlayacağım..Bakalım:):)

Merabaa kızlarr bugün başlıyorum bende:80: kilom 50 hedefim 45 . Bakalım işe yarıcakmı merak ediyorum. Patatesin haşlanmışda olsa fazla tüketilmesinin kilo yaptığını biliyorum diyetisyenden ama olcak artık o kadar sanırım aşırıya kaçmamak lazım.

Pazartesi başlıyan varmı benim gibi?

bende bugun başlıyorum.daha önce bu diyeti yapıp 1.5 kilo vermiştim.ama çok dikkatsiz davrandığım için birde üst üste dogumgunu partılerı vs atlatınca kıloları yenıden aldım.bu sefer hatamı bıldıgım ıcın daha dıkkatlı olacagım.bu sabah tartıldım 59.5 kıloyum.asıl hedefım 55-54 olmak.bu kıloların hepsını verene kadar ugrasmak istiyorum.bakalım ne kadar zaman alacak?hergun olabıldıgınce yazacagım.herkese bol sans

merhaba kızlar 64,4 le başladım rejime 63,00 le bitirdim bu arada sadede 3 gün yapabildim devam etseydim en az3 lilo verirdim çok güzel bi diyet 1,5 kilo verdiğime bile seviniyorum uzun zamandır kıramamıştım kilomu rejime devamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…