5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

etlerimi yiyorum suyumu içiyorum inşallah bu emeğimizin karşılığını alırız kızlar

ayyy bende başlasam acaba faydasını görür müyüm? bırakınca pat diye alır mıyım? 77küsür oldum çok mutsuzum kilolarımdan dolayı

ayyy bende başlasam acaba faydasını görür müyüm? bırakınca pat diye alır mıyım? 77küsür oldum çok mutsuzum kilolarımdan dolayı

Denemekte fayda var

biz arkadaşlar bu hafta başladık ve c.tesi sabah ilk sonuçlarımızı göreceğiz :))))

merhaba kızlar;
17 temmuzda düğünüm var.. 63 kiloyum ama kilo vermek istiyorum ne yicez ne içcez analamadım dikkat etmek istiyorum. bana bi diet programı yapsak ya hepberaber noluurrrr. yardım istiyorum

merhaba kızlar son gün yumurta günü ama bugünü light süt veya yoğurtla geçirebilirsiniz bi arkadaş bugünü light peynirlede geçirebilirsiniz demişti ben light peynirle başladım açık çayla iyi oldu valla kahvaltı yapmayı özlemiştim tabi sadece peynir ve çay benim kahvaltım bugün öyle gidecek bakalım

merhaba kızlar;
17 temmuzda düğünüm var.. 63 kiloyum ama kilo vermek istiyorum ne yicez ne içcez analamadım dikkat etmek istiyorum. bana bi diet programı yapsak ya hepberaber noluurrrr. yardım istiyorum
benim de düğün tarihim 16 temmuzdu.6 yıl önce:) Allah mesud etsin.
1.sayfada ne yiyip içeceğimiz var.katıl bize

dünden bu yana 500 gr vermişim.5 kg vermiş olmayacağım yani 5 günde..en çok 3 kg la tamamlarım sanırım.bugünü bir atlatsam..yumurta günü...zor olacak belli:)

bugun meyva gunum doymuyorum koca meyveler yedim canim tuz cekiyor ama yemicem bisey =D herkes yumurta gununden korkuyor valla nedenki ben cok severim doyuruyor birde biranonce yarin olsunda yumurtalarimi yiyim ama annem dediki cok yersem yaz gunu rahatsiz edermis migdemi

bi önceki sayfada yazdım yumurta şart değil light süt,yoğurt veya light peynir yiyebilirsiniz ben light peynirle başladım yaz günü mümkün değil yumurta yemek bugün dondurma kaçamağı yaptım öldüm kaç gün yiyemedim ya 5 gündür kaçamaksız yapamadım napıyım

evet annemde yaz gunu o kdr yumurtayi nasil yiceksin dedi... anlamadim yaz gunu yumurta yiyince ne oluyor? ve bende 5 gun kacamaksiz duramadim en buyuk pismanligim bir kase cikolatali misir gevregi yemem oldu..

en başta yumurta kokar biliyosun artı sıcakta o kadar yersen vücudunda kaşıntı olabilir midende bulanabilir ama bana bişey olmaz diyorsan ye tabi

evet annemde oyle dedi bakalim yiyim bisey olmazsa devam ederim olursa keser light peynr yerim bnde D: tesekkurler bilgilendirme icin birde bisi sorucak bugun meyve gunum ama hic doymuyorum sizede boylemi olmustu ne yapmam lazim??

dünde benim meyve günümdü kiraz ve az kayısı yedim kiraz daha tok tuttu gibi ama tabi ekmek gibi olamaz şaka maka ekmek yemeyi unuttum kaçamak yapıyoruz ama ekmeğe dokunmadım

bende ekmek agzima surmediim pazar gunu adam akilli kahvalti yapicam tabi once sabah tartilip yazicam kilomu ben bir gun gec baslamistim ondan pazar ama cumartesi herkesin kilosunu cok merak ediyorum dogrusu bakalim ne kadar verilmis cmt sabahi kalkan su dahi icmesin tartilsin hemeen!

yarından hiç umudum yok..sabah 3 yumurta,öğle 3 yumurta yedim.ve sünnet düğününden geliyorum.kebap,salata,1 baklava,çok az da pasta yedim:)

yarından hiç umudum yok..sabah 3 yumurta,öğle 3 yumurta yedim.ve sünnet düğününden geliyorum.kebap,salata,1 baklava,çok az da pasta yedim:)

vosss sen cmt pazari istedigini yeme gunu olarak gecirme bence dengelenir ozaman =) ben umutluyum cok fazla ve merak ediyorum kac kilo vermis forum arkadslarim..

öfff
daha dün bu diyete başlayacaktım
sabah uyandım unutmusum dıyet falan bi güzel yedim
yarın başlıycam artık
5 güncük ya bşi kaybetmem

slm hanımlar bu gün son yarın bayrammmm ne güzel 2 günlük aradan sonra tekrar başlamıycam ben güzel verdiriyo ama çok halsiz oluyorum ben 3 kilo verdim gibi bu sabah ki tartıya göre yarın tekrar yazıcam kilomu

ya kızlar herşey çok guzel de ben işim gereği bi hafta oteldeyim bu diyete nasıl başlayacam anlamadım ki
düğünüm de var offfff şöle 3-4 kilo versem de balayına gittiğim de bikininleri rahat rahat giyebilsem keşke.....

vosss sen cmt pazari istedigini yeme gunu olarak gecirme bence dengelenir ozaman =) ben umutluyum cok fazla ve merak ediyorum kac kilo vermis forum arkadslarim..

benim zaten önümüzdeki iki ay özellikle istediğimi yeme lüksüm olmayacak.bu iki ayda 10 kg vermek hedefim.bu diyetle değil ama..bu diyet motive olmak içindi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…