5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

bende bugün başladım...daha önce bu diyetle 4.400 gr vermiştim...5 günde ufak tefek kaçamaklara rağmen...bakalım bu sefer ne olcek...tatil dönüşü biraz saldım...cuma günü kardeşimin nişanı var...biraz toparlanmam lazım...bu arada geçen sefer bıraktığım kilomdayım hala...bu kadar tıkınmaya rağmen almadım...
geçen sefer başlangıç kilom:77.000
sonuç:72.600
bugün başlangıç kilom:72.500
hergün yazarım gelişmeleri kıslar...bugünü yumurta günü ilan ediyom...havada çok sıcak ama ne yapalım

bugun benım ilk gunum olmasından dolayı patatesle başladım.öglen yemegı olarak 2 adet ufak haşlanmıs patatesi yedim şimdi
bakalım insallah verecegız kıloları

ya bu arada şu kilo tablosunu nasıl yapıyorduk.bilen var mı?

Son düzenleme:
Patateslerim haşlanıyoooooooo

Kızlar bugün başlayanlar tekrar söylese, beraber başladık takip edebilelim kilolarınızı söyleyin ekliyim ben olurmu?(pazartesi-cuma arası kimler varsa)

Bu saate kadar İki patates yedim
üç dilim karpuz yedim.
Bir buçuk litre su içtim.
Bi saat sonra patatesimi yicem bidahada patates görmek istemiyorum

ben bugün baya kaçamak yaptım önceki haftayla kıyasladığımda en çok kaçamağı bu patates gününde yapıyorum tiksindim artık patates yemiycem onun yerine başka bişey koyacam belki 2 gün meyve veya et günü yapabilirim ama patates asla :26: unutmadan yürüyüşte yaptım bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…