5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

bu arada dedıgım gıbı dun 59.5 ıdım.bu sabah dayanamayıp tartıldım 58.9kılo cıktım.insallah kalıcı verılen kılolardır.

evt 2.gün sebze günü salatalık yedim uyandığımdan beri ama midem biraz tuhaf bugünüde atlatırsam gerisi kolay...kızlar ben geçen sefer sıralamamı şu şekilde yapmıştım ve çok başarılı olmuştum
1.gün yumurta
2.gün sebze
3.gün patates
4.gün meyve
5.gün yoğurt
yumurta,patates ve yoğurt daha tok tuttuğu için daha iyi oluyo...ben o yüzden sebze ve meyveyi aralara ekledim yumurta gün toksunuz arkasından sebze gününde içiniz kıyılıyo,derken arkasından patates yetişiyo..tam tok bigün geçirdim derken ertesi gün meyve günüdede içiniz kıyılıyo arkasındanda yoğurt gelince vücut ne olduğunu anlamadan 3-4 kilo gidiyo...ve unutmadan bu diyetin en iyi sonucu kilo vermenin dışında mideniz inanılmaz ufalıyo diyet bitince öyle hayal ettiğiniz gibi şu kadar yiycem şunu yiycem dseneiz bile iştah miştah kalmıyo...

Dün patates günümdü. Bugün yoğurt yiyorum. Yarın sebze yicem onuda domates salatalıkla geçiştiricem son gün karpuz yicemm bitcek ama belki bi hafta daha yaparım 5veremezsem devam ederiz kızlar 2-3 bile versek pes etmek yok :79:

benım sebze gunum bugun.sabah salata yaptım.sabah salatanın bırkısmını yemıstım.sımdı kalanını işte yıyecegım.ama daha sımdıden mıdem cok gurulduyor.acaba dıyorum öğlen yagsız bır sebze yemegı yeyıp bu salatayı aksama dogru mu yesem??
yoksa kacırmıs mı olurum??

kızlar hepinize merhaba,
ben uzun zamandır takip ediyorum sizi,
açık konuşayım tüm yazılanları okuyamadım ( o kadar çok ki)
dün itibariyle bende başlamış oluyorum bu diyete,
daha önce bildiremedim fırsat bulupta
dün tüm gün haşlanmış patates,akşamda fırında patates yedim,
bugün sebze günüm,domates,patates.patlıcan ve biberi baharatlarla fırınladım,
ve domates salatalık,açlık hissetikçe domates veya salatalık yiyorum,yemeğimde var
ohh ne güzel,tek sıkıntım bu sıcaklarda meyve yiyememek mesela buz gibi karpuz,
ama dayanacağım,kararlıyım,
ben tüm denemelerime rağmen kilo veremiyorum,
birde spor yapamama gibi bi özrüm var,kondüsyon bisikleti aldım ama
odayı işgal etmekten başka işe yaramıyor,
neyse ben 70 kg ile başladım,bugün ikinci günüm,
bakalım bende nasıl bi etkisi olacak bu diyetin.
kilo veren bütün arkadaşları tebrik ediyorum
veremiyenlerede sabır diliyorum

Tatlım dün başladıysan ekliyim listeye senide istermisin

birde kızlar ben et yemiyorum onun yerine yoğurtmu yiyosunuz
sebze gününde mesela domates salatalık yesem kabağı teflonda pişirip yesem olurmu

kızlar selam.. bende 13.cuma grubundayım...

bende bugün itibariyle başladım.. patates ile.
yarın sebze günü olacak.

listeye eklermisiniz bilmiyorum. ama başlangıç kilomu yazayım bende..

94,6 kilom bu sabah itibari ile.

Tatlım 5gün sonunda tekrar başlıcaz beraber başlarız olurmu biz pazartesi başladık çünkü.Önümüzdeki pazartesi bekliyorum senide mutlaka:81:

bugun benım 3. gunum. et gunum. dün sebze gunumde kacamaklarım oldu.mesela sabah salata yaptım.oglen 5-6 kasık zeytınyaglı barbunya yemegı yedım
(salata yemeyı planlıyordum oysakı)aksam salata ve yanında yıne 5-6 kasık cok az yagla yapılmıs patlıcan yemegı yedım.yatmadan oncede dayanamayıp 2 avuc beyaz leblebılerden yedım

pazartesi sabah 59.5
salı sabah 58.9
carsamba sabah 58.7
bakalım yarın sabah neler olacak bugun nasıl gececek??
herkese bol sans ve sabır.

Tatlım 5gün sonunda tekrar başlıcaz beraber başlarız olurmu biz pazartesi başladık çünkü.Önümüzdeki pazartesi bekliyorum senide mutlaka:81:

tamam canım teşkr ederim.. pazartesi yine başlıcam zaten.. bugün tartıldım 93.700 kg çıktım.. 900 gram vermişim yani çok mutlu oldum cumaya kadar şaşmadan devam edicem. p.tesi birlikte başlarız yine.. Allah herkese sabır ve kolaylık versin..

patateslerimi koydum haşlanıyo inşlh kazasız belasız kaçamaksız atlatırım bugünü
listemi yapılıyo benide alın kızlar
71 kiloyla başlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…