- Konu Sahibi incilideniz
-
- #11.421
patateslerimi koydum haşlanıyo inşlh kazasız belasız kaçamaksız atlatırım bugünü
listemi yapılıyo benide alın kızlar
71 kiloyla başlıyorum
canım biz pazartesi dahil oluruz... listeler pazartesi cuma arası.. yani geçti.. pazartesi dahil oluruz
tamam canım zaten biizmkide pazar günü bitiyo
ne kadar süre yapmayı düşünüyosun sen bu diyeti
dün başladım bende 900 gram verdim. dünden bugüne..
kilo vermem durmuştu bi şoklıyım vucudumu dedim
bakalım sağlıklı bir şekilde randıman alırsam devam ederim bırakmam.. çünkü çizelgemde gördüğün gibi çok kilo vermem lazım
oo maşallah iyi vermişsin canımcım
aynen benimde kilo vermem durdu son bir aydır bir hafta artıdayım bir hafta ekside sinirleirm bozuldu aylardır 7 li rakamlarda takıldım kaldım
vücudu şoklayalaım bakalım neler olacak
ben bunu en fazla iki kez uygulayıp sonra kabah detoksuna geçmeyi düşinüyorum
inşlh sağlıklı kilo verir almayız tabi
bir de bir şey soracağım;
ben normalde diyet yaparken sirkeli su içerdim,
ballı değil ama. sadece sirke ve su.
şimdi, bu diyetle birlikte içmeye devam etsem, kötü bir etki yaratır mı acaba.
aranızda sirkeli su içen var mı???
Slm kızlar.. Bende yarın bu diyete başlamayı düşünüyorum inşallah...
Liste falan yapılyorsa nasıl eklenecek?Ben perşembe günü başlamak istiyorum.Benide listeye eklerseniz menun olurum arkadaşlar...
Geçenlerde bi ara başladım bu diyete.. patatesler dünden haşlandıgı için hiç hosuma gitmedi amam bu sefer taza taze haslayıp yicem :))
Kilom: 81
Arkadaşlar birde listede, GÜNE NE İLE BAŞLIYORSANIZ ONUNLA BİTİRİN. diyor. Mecbur muyuz? Böyle bir koşul var mı? Karışık yesek olmaz mı? Gün içinde aynı meyve yada sebzeyi yemek bıktırabilir..
Tatlım biz pazartesi başladık cuma biticek. Önümüzdeki pazartesi bi daha başlıcaz katılabilirsin istersen.Gün içünde ne ile başlarsan devam ediceksin önemli olan zaten o canım mideye aynı gıdayla kolay hazım sağlamak
hım... ya ben perşembe başlamak istiyorum ama
o zaman beni listeye yazmayın canım. işi karıstırmayayım. :)
birde şimdi ben sabah salatayla baslarsam onlamı gidicek... mesela öğlen yagsız taze fasülye fln yiyemez miyim?
Canım ben 5 günlük diyet sürecinde bir gün içip bir gün içmeyerek devam ediyorum.İçtiğim gün sabah ve gece içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?