5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

tamam canım zaten biizmkide pazar günü bitiyo
ne kadar süre yapmayı düşünüyosun sen bu diyeti

dün başladım bende 900 gram verdim. dünden bugüne..

kilo vermem durmuştu bi şoklıyım vucudumu dedim
bakalım sağlıklı bir şekilde randıman alırsam devam ederim bırakmam.. çünkü çizelgemde gördüğün gibi çok kilo vermem lazım

oo maşallah iyi vermişsin canımcım
aynen benimde kilo vermem durdu son bir aydır bir hafta artıdayım bir hafta ekside sinirleirm bozuldu aylardır 7 li rakamlarda takıldım kaldım
vücudu şoklayalaım bakalım neler olacak
ben bunu en fazla iki kez uygulayıp sonra kabah detoksuna geçmeyi düşinüyorum
inşlh sağlıklı kilo verir almayız tabi

İnş. cnm sağlıklı verir geri almayız.. Allah kolaylık versin sanada..

yaa benim 3. günüm e günümdeyim,
ama herhalde galiba sanırsam hiç kilo vermedim,
benim baskülüm dijital değil gerçi dün akşam tartılmıştım aynıydı kilom bu sabah tartılamadım ama aceleden,
yaaa bu diyeti uygulayıpta hiç kilo veremiyen varmı,
heee birde regl dönemim bugün yarın başlar yani,onun da olumsuz etkisi olurmu sizce

arkadaşlar merhaba,
ben de bir ara bu diyete niyetlenmiştim ama, araya bir şeyler girdi yapamadım.

gezme, tatil falan derken acayip kilo almışım,
bu arada iş arıyorum, bulursam kıyafet sıkıntısı yaşayacağım.
tabi bir de ramazan geliyor, ben ozaman da kilo alıyorum.

buyüzden, bugün itibariyle diyetteyim.
patateslerimi haşladım,
sabah 1saat yürüyüş yaptım,
şimdilik sıkıntı yok.

hepimize kolay gelsin.

bir de bir şey soracağım;
ben normalde diyet yaparken sirkeli su içerdim,
ballı değil ama. sadece sirke ve su.

şimdi, bu diyetle birlikte içmeye devam etsem, kötü bir etki yaratır mı acaba.

aranızda sirkeli su içen var mı???

Slm kızlar.. Bende yarın bu diyete başlamayı düşünüyorum inşallah...
Liste falan yapılyorsa nasıl eklenecek?Ben perşembe günü başlamak istiyorum.Benide listeye eklerseniz menun olurum arkadaşlar...

Geçenlerde bi ara başladım bu diyete.. patatesler dünden haşlandıgı için hiç hosuma gitmedi amam bu sefer taza taze haslayıp yicem :))

Kilom: 81

Arkadaşlar birde listede, GÜNE NE İLE BAŞLIYORSANIZ ONUNLA BİTİRİN. diyor. Mecbur muyuz? Böyle bir koşul var mı? Karışık yesek olmaz mı? Gün içinde aynı meyve yada sebzeyi yemek bıktırabilir..

Son düzenleme:
bugün itibariyle başladım diyete.ayyy ne fenaymış patates yemek 2 günlük pirinç lapasından sonra bu diyet beni çok zorlayacak.neyse artık dayanırım inşallah.patateslerim haşlanıyor şimdi öğle yemeğim için.

Canım ben 5 günlük diyet sürecinde bir gün içip bir gün içmeyerek devam ediyorum.İçtiğim gün sabah ve gece içiyorum

Tatlım biz pazartesi başladık cuma biticek. Önümüzdeki pazartesi bi daha başlıcaz katılabilirsin istersen.Gün içünde ne ile başlarsan devam ediceksin önemli olan zaten o canım mideye aynı gıdayla kolay hazım sağlamak

Son düzenleme:

hım... ya ben perşembe başlamak istiyorum ama
o zaman beni listeye yazmayın canım. işi karıstırmayayım. :)
birde şimdi ben sabah salatayla baslarsam onlamı gidicek... mesela öğlen yagsız taze fasülye fln yiyemez miyim?

Canım zorlama kendini kötü hissetceksen mecbur kaçamak yaparsın ama ben bugün tüm gün domates salatalık günüm başka çorba bile içmiyorum mesela sadık kalmaya çalışıyorum öğüne elinden geldiğince sende uymaya çalış.Fasulyeden bişi olmaz elbette ama biz uymaya çalışyoruz tatlım tutupta yağlılar tuzlular tatlılar hamur işi ekmek makarna pilav yapma ama olurmu

Son düzenleme:
Canım ben 5 günlük diyet sürecinde bir gün içip bir gün içmeyerek devam ediyorum.İçtiğim gün sabah ve gece içiyorum

teşekkür ederim cvpın için.
ben de sabah gece içiyorum.
devam edeyim ozaman.

şu saate kadar 4 patates yedim, su içiyorum.
inşallah başaracağım.

Bir salatalık yedim sadece bir saatte bitirdim sevmiyorum pek. Su içiyorum zaten sıcak canım bişi yemek istemiyor. üçüncü gün ve kolay geçiyor hepinizi öptmm

kızlar ben de baslıycm 62 kılo oldum sınava hazırlanıyım derken tam 5 kılo hatta 7 kılom var ama ılk etapğta su 5 kıloyu verrsem cok rahatlıycm boyum 168 bu hafta baslayamıyorum cunku hafta sonu esım evde o yaptrmaz bana haftaya pazartesı baslayıp cuma btrcm bu ısı ınsallah

bır de kım kac kılo vedı toplu olarak yok mu gorsek motıve olsak:)

patates görmek bile istemiyorum artık
5 patates yedim ufagından ama sonuncuyu yerken acayip midem bulandı 2 kaşık yoğurt yedim
birde kaçamağım 3 1 arada kahveyi yarım paket koyup çay bardağıyla içtim
kahvesiz bir hayat ne zaormuş

kıslar 3.günü tamamladım bugün patates günümdü...diğer günlere göre nispeten daha iyiydi...yarın ertesi gün daha kolay olur artık...iyi kilo vermeler...tombikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…