5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar kahveyi içince kendime geldim:) aslında çalışmak kendime getirdi muhasebe sessiz di çıktık yukarı müşterilerle haşır neşir olunca düzeldimm allahıma şükür:)
bende 1 lt su içtim bide form çayı kahve kaçamak oldu

maşallah kızlar epey kalabalığız ::::)inşallah hepimiz güzel kilolar veririz...

selam kızlar,

sabah ve öğlen fırında baharatla pişmiş patateslerden yedim. (toplam 4 tane küçük boy)

3 litre su içtim şimdiye kadar..

sabahtan beri ev temizliği ile ilgileniyordum. ama akşam yinede yürüyüşe çıkıcam. çıkamazsam evde bantta yürüycem..

çok acıkırsam birazdan yine patates yada bi kase special k yemeyi düşünüyorum.. daha karar vermedim

Ben toplamda 5 orta boy patates yiyeceğim bugün.
Şu ana kadar 1.5 litre su içtim ve 5 mil yürüyüş yaptım.
Şimdi fırında yeni patateslerim, umarım güzel olur. Haşlanmışı yağsız tuzsuz yemek garip biraz

yarını sebze günü diye biliyordum ben ama forumda geriye dönük okuyunca istediğimiz birşeyi seçebilirmişiz onu farkettim.

siz yarın ne günü yapacaksınız?

PAZARTESİ / SALATALIK DOMATES
SALI / SİRKELİ BALLI SU / TAVUK TAVUK / SİRKE
ÇARŞAMBA / YOĞURT
PERŞEMBE / SİRKELİ BALLI SU / SALATA / SİRKE
CUMA / KARPUZ (meyve)

Ben bu şekilde ayarladım

MaT_MazeL -----> 48.3 kg

mevhibe34 ----->

larem1982 ----->

dryrgp -----> 92.5 kg

elizabeth_bath -----> 86.8 kg

mcrgozde ----->

absolut -----> 62.3 kg

mutedeyyin -----> 80 kg

elif190 -----> 64.5 kg

papyta ----->

tvins -----> 73.9 kg

servet85 -----> 93 kg

pinknymph ----->

grifinaco -----> 79.5 kg

bayyz -----> 82 kg

giser84 -----> 62.5

genic -----> 61.5 kg

yaseminm ----->61 kg

bugn patatesti yarn sebze günü yapacağım. kırmızı biberleri alıcm fırında öldürüp tuz ve sirkeyle götürcem. bide domates ve marul yicem. ondan sonraki günde alıcm tuvuğumu oohhh!! bugünü kazasız belasız atlattk sayılır kızlar ha gayret.. 5 günün sonunda daha ince olcaksak değer valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…