5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

ya bu leslie nasıl bişey ? slim in e dambılla ??? beni biraz bilgilendirebilir misin ?

Ben 5 mil yapıyorum canım yaptığım zaman. Dışarda yürümeyi sevmiyorum bir sürü insanla beraber. Evimde rahat rahat tam benlik
Slim in 6, 6 haftalık bi kardiyo programı. Yağ yakımı için ideallerden biri bence.
Dambıllarım da 1er kiloluk, youtubedan video bulup yapıyorum kollarım için.

ah bidenem.. gene buralardayım ben.. uğrarım buraya :)) pazartesi tam gaz başlamam lazım.. ramazandan önce biraz daha vermem lazım pazartesi devam edecek misin?

Ya emin değilim ama başlama ihtimalim var sanırım
Haftasonunda istediğim taze fasulyeyle bulgur pilavı ve salatayı yedikten sonra kendime gelip tekrar hazır olurum sanırım bu diyet için

MaT_MazeL -----> 48.3 kg / 2.gün 48.2 / 3.gün 48 / 4.gün 47.8 / 5.gün 48

dryrgp -----> 92.5 kg / 2.gün 92.3 / 3.gün 91.8 / 4.gün 91.5 / 5.gün 91.2

elizabeth_bath -----> 86.8 kg / 2.gün 85.6 / 3.gün 84.8 / 4.gün 84.1 / 5.gün 83.2

absolut -----> 62.3 kg / 2.gün 61.6 / 3.gün 61.1 / 4.gün 61.2 / 5.gün 62

elif190 -----> 64.5 kg / 2.gün 63.5 / 3.gün ???

papyta -----> 77.1 kg / 2.gün 76.1 / 3.gün ???

tvins -----> 73.9 kg / 2.gün 73.5 / 3.gün 72.1 / 4.gün 71.6 / 5.gün

servet85 -----> 93 kg / 2.gün 91.7 / 3.gün 91.2 / 4.gün 91 / 5.gün

grifinaco -----> 79.5 kg / 2.gün 78.4 / 3.gün 77.6 / 4.gün 76.6 / 5.gün 76.8

giser84 -----> 62.5 kg / 2.gün 62.2 / 3.gün 62.5 / 4.gün 62.4 / 5.gün 61.8

genic -----> 61.5 kg / 2.gün 61 / 3.gün 60.4 / 4.gün ??

yaseminm ----->61 kg / 2.gün 60.3 / 3.gün 59.5 / 4.gün 59.8

ashleey canım ben leslie 3 mil yapıyorum.Dengeli beslenme ve hergün 3 mile ile ayda 5 kilo vermiştim.. çok zevkli bi spor indir sende hemen...

bendeeee .d 7 de gdıorum eve zaten butun gun işte oturduum için yürüyüş gerekli bana:85:

tesekkür ederim bende en kısa zamnda leslie yapıcam

znepcim haklısı ama 7de işten çıkıp 8de evde oluyorum dısarı çıkamam ki

bende leslie yapıyorum iki gündür süper terletiyo herkes denesin mutlaka hem yorucu değil yerlerde yuvarlanmakta yok benim hoşuma gitti bakalım göbeğim ericek mi:18::18::18:

sende benim gibi yeşil fasulye + bulgur ikilisinin hayranı mısın yoksa

bende leslie yapıyorum iki gündür süper terletiyo herkes denesin mutlaka hem yorucu değil yerlerde yuvarlanmakta yok benim hoşuma gitti bakalım göbeğim ericek mi:18::18::18:

Eğer tekme, diz çekme gibi hareketlerde göbeğini tamamen sıkarsan eritir canım

sende benim gibi yeşil fasulye + bulgur ikilisinin hayranı mısın yoksa

Ay eveet. Bayılıyorummm

Bugün aldım elime bi' 650 gramlık lıght yoğurt, onu yiyorum hala.
Biterse diye yedeğini de almıştım ama dokunamıycam sanırım ona.
Midem mi küçülüyor?

matmazelcim ben yarımkı kilomu pazartesi sabah bildirebileceğim ancak, yeni arış başlayacaksa iştirak etmek isterim beni de ekle listeye

dryrgp nerdesiiiinn? Nasıl gidiyor canım?

geldim kuzum... dışardaydım 55 dkk yürüyüş yaptım..

geldim tv falan seyrettik eşim oğlumla.. şimdi geldim nete..

bakalım regl son günündeydim bugün. regl bittikten 48 saat sonra o şişlik geçiormuş. bekliyelim görelim. yarın kilo bildirimi yapıcam inşallah..

yarın son kilo bildirimini yapıcam sabah inşallah kızlar..

ve pazartesi günü yine dahil olmak istiyorum.. pazar akşamı yine bildiririm listeye girmek istediğimi.. herkes çok güzel kilolar verir inşallah..

iyi geceler ... :79:

Kızlar Pazarmı pazartesimi başlatıyım? Bi gün ara yeterli olur verilen kilolarınıza göre vakitde kaybetmeden kurtulalım derim. :81:

Çoğunluk Pazar pazartesi ne diyosunuz??

Kızlar Pazarmı pazartesimi başlatıyım? Bi gün ara yeterli olur verilen kilolarınıza göre vakitde kaybetmeden kurtulalım derim. :81:

Çoğunluk Pazar pazartesi ne diyosunuz??

Ben emin değilim canım başlayıp başlamamaya henüz, o yüzden fikir beyan etmem doğru olmaz diye düşündüm
Son güne 83.0 kilo ile giriş yaptım, dün 200 gram verdim. Sporsuz günün getirileri işte
5 gün sonunda 3.8 kg. verdim

Aaa acaba benim hala şişliğim var mıdır ki?
Umarım vardır

slm kızlar 91 de kaldım haftaya bende başlıycam ve bu defa inşallah kaçamaksız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…