• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

benim kilo tablom da şöyle oldu.
78.5***77.6***77***76.3***74.8

waaaaaawww bacım süpersin sen ya :9:

kızlar verdiğim kiloyu hala geri almadım.kalori saymaya başladım ondan sonra...geri alırsınız,sudan verirsiniz diyenlere inanmayın...hakkaten güzel ve etkili bi yöntemmiş...mute,beyaz..ikinize de başarılar diliyorum canlarım benim...

evet, çok asırıya gitmedikçe alınmaz zaten.bende bu hafta yapıp bırakıcam.. insan sıkılıyor hep yerinde saymaktan dimi? :44:

desteğin için sağol canım cım :16:

selam kızlar :16:
ben bu diyeti 2 sene önce deneyeyim demiştim,ilk gün yumurt yapayım dedim,benim haşlama yumurtaya alerjim var gibi bişey :25:
akşama doğru tüm yumurtaları çıkarttım :84:
bi dahada yapmadım.
şimdi gene başlamak istiyorum ama yumurta yerine başka bişey yemek istiyorum ben :56:
mesela diğer günler yenen bi besini yumurta günü yerine yesemde olur mu?
ya da çok az yumurta çok az da salatalık falan yesem?
bu arada yarın başlayan varsa beraber takip edelim :29:
ben yarın başlayacağım ve hedefim 5 kilo :122:

yumurta yerine yoğurt ve süt tüketebilirsin canım.. :8:

Selam kızlar ben ve arkadaşım yarın başlıyoruz bu diyete gelişmeleri size buradan yazarım ikimizinde 15kg fazlası var:37: Inşallah faydasını görürüz

yumurta günü için bi önerim var arkadaşlar.küçük bi tencerenin yarısına kadar su doldurun.kaynasın.yumurtaları yağa kırar gibi bu suya kırın.sarısını istediğiniz kadar pişirin ve delikli kepçeyle sudan tabağa alın.karabiber serpin.afiyet olsun..

yumurta günü için bi önerim var arkadaşlar.küçük bi tencerenin yarısına kadar su doldurun.kaynasın.yumurtaları yağa kırar gibi bu suya kırın.sarısını istediğiniz kadar pişirin ve delikli kepçeyle sudan tabağa alın.karabiber serpin.afiyet olsun..

bu güzel bi fikirmiş canım :28:
peki tadı nasıl oluyor denedin mi?

bugün benim ilk günüm kızlar.bu saate kadar 2 patates yedim baharatlayıp,bi bardak yeşilçay içtim uyandığımda,az evvelde elme sirkeli,ballı sıcak su içtim.bol bolda su içiyorum.
açlık hissi yok şimdilik.
bide kızlar siz sebze günlerinde ne yiyorsunuz?genelde çiğ sebze mi?
ben haşlanmışta yemek istiyorum ama taından yana kuşkuluyum,ne haşlayıp neyle tatlandırıyorsunuz?

Merhaba;ben bu diyeti geçen hafta gördüm buraya yazmadım.Ama yapmaya başladım.
İlk gün patatesleri yıkayıp kabuklarıyla fırında pişirdim.Kumpir gibi oldu.5 tane küçük patates yedim.Akşam çok az lor peyniri yedim yanında.
ikinci gün patlıcan biber domates ve soğanları fırında pişirdim onu yedim.
üçüncü gün tavuk gögüs etini kuşbaşı doğradım az su ile yağsız pişirdim.
dördüncü gün elma,üzüm,şeftali yedim akşam çok az lor peyniri ile.
bugün activya yoğurtlarda 2 kutu yedim,yumurtayla uğraşacak zamanım yoktu işe geç kalmıştım.
86.2 ile başlamıştım haftaya 83.9 'üm şuan.yarın ne olacak çok merak ediyorum.
Devam edicem.

Bende bugun başladım bu diyete ancak yumurta gününde yumurta yerine başka ne yiyebilirim diye düşünüyorum. Yumurtayla aram pek yokturda :19:

bugün benim ilk günüm kızlar.bu saate kadar 2 patates yedim baharatlayıp,bi bardak yeşilçay içtim uyandığımda,az evvelde elme sirkeli,ballı sıcak su içtim.bol bolda su içiyorum.
açlık hissi yok şimdilik.
bide kızlar siz sebze günlerinde ne yiyorsunuz?genelde çiğ sebze mi?
ben haşlanmışta yemek istiyorum ama taından yana kuşkuluyum,ne haşlayıp neyle tatlandırıyorsunuz?

Canım bugün benim sebze günü.. ben öyle haşlama felan yapmıyorum.. Domates, Salatalık, Kırmızı Biber, Maydonoz üzerlerinede kekik atıyorum bunları doğrayıp yiyorum ... sabah erkenden birer tane böyle yaptım..birde az önce de 1 er yedim.. bu şekilde gidicem ben...

Canım bugün benim sebze günü.. ben öyle haşlama felan yapmıyorum.. Domates, Salatalık, Kırmızı Biber, Maydonoz üzerlerinede kekik atıyorum bunları doğrayıp yiyorum ... sabah erkenden birer tane böyle yaptım..birde az önce de 1 er yedim.. bu şekilde gidicem ben...

aslında bende öyle yapmayı düşünüyorum ama farklı tarifler varsa onuda deneyebilirim.
gerçi salatada en mantıklısı :97:

kızlar ben sadece 2 kilo verebildim ya :(( nerde yanlış yaptım acaba sadece ilk gun kaçamağım hergun spor yaptım en az 2 lt su içtim bünyeden bünyeye değiiyo belkide pazartesi bidaha başlayabilirim yarın 2gunluk detox deneyecem :56:

Back
X