- Konu Sahibi incilideniz
- #12.621
Busabah 62.1 Kg yim.. Nerdeyse 1 kg gitti 1 günde
Sebze gününe başlıyorum...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim kilo tablom da şöyle oldu.
78.5***77.6***77***76.3***74.8
kızlar verdiğim kiloyu hala geri almadım.kalori saymaya başladım ondan sonra...geri alırsınız,sudan verirsiniz diyenlere inanmayın...hakkaten güzel ve etkili bi yöntemmiş...mute,beyaz..ikinize de başarılar diliyorum canlarım benim...
selam kızlar
ben bu diyeti 2 sene önce deneyeyim demiştim,ilk gün yumurt yapayım dedim,benim haşlama yumurtaya alerjim var gibi bişey
akşama doğru tüm yumurtaları çıkarttım :84:
bi dahada yapmadım.
şimdi gene başlamak istiyorum ama yumurta yerine başka bişey yemek istiyorum ben
mesela diğer günler yenen bi besini yumurta günü yerine yesemde olur mu?
ya da çok az yumurta çok az da salatalık falan yesem?
bu arada yarın başlayan varsa beraber takip edelim
ben yarın başlayacağım ve hedefim 5 kilo :122:
Busabah 62.1 Kg yim.. Nerdeyse 1 kg gitti 1 gündeSebze gününe başlıyorum...
Ben dün çok dikkat edemedim, annemlerdeydim. Ama ona rağmen yinede gitti
bende yumurta gününe başladım bugün :))
En merak ettiğimde bu yumurta günü..baya bir zor gibi geliyor..hep yumurta..haşlama olur heralde...
ölesine gezinirken gördüm yani bu diyeti yapmıyorumama söyliyim.yumurta yerine süt veya yoğurtta yiyebilirsin.ilk sayfada yazıyordu sanırım
![]()
yumurta günü için bi önerim var arkadaşlar.küçük bi tencerenin yarısına kadar su doldurun.kaynasın.yumurtaları yağa kırar gibi bu suya kırın.sarısını istediğiniz kadar pişirin ve delikli kepçeyle sudan tabağa alın.karabiber serpin.afiyet olsun..
bugün benim ilk günüm kızlar.bu saate kadar 2 patates yedim baharatlayıp,bi bardak yeşilçay içtim uyandığımda,az evvelde elme sirkeli,ballı sıcak su içtim.bol bolda su içiyorum.
açlık hissi yok şimdilik.
bide kızlar siz sebze günlerinde ne yiyorsunuz?genelde çiğ sebze mi?
ben haşlanmışta yemek istiyorum ama taından yana kuşkuluyum,ne haşlayıp neyle tatlandırıyorsunuz?
Bende bugun başladım bu diyete ancak yumurta gününde yumurta yerine başka ne yiyebilirim diye düşünüyorum. Yumurtayla aram pek yokturda![]()
bende başlıyorum kızlar benide yazarmısınız 63 kiloyum hedef 55 kg :) yarın sabah başlıyorum
ve bol su içicem
yumurta yerine yağsız süt ve light yoğurtta olabiliyor...
Canım bugün benim sebze günü.. ben öyle haşlama felan yapmıyorum.. Domates, Salatalık, Kırmızı Biber, Maydonoz üzerlerinede kekik atıyorum bunları doğrayıp yiyorum ... sabah erkenden birer tane böyle yaptım..birde az önce de 1 er yedim.. bu şekilde gidicem ben...