5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

aaaa valla ya bak haklsin diyet basima vurdu dogru diyorsun, niye hatirlamadim ki :44::44::44::44::44: heheheeee ama gercekten diyet basima vuruyor az önce yatakodasina 4kere gittim geldim gidiyorum ben neye gelmistm diyip mutvaga geri geliyorum ve hatirliyorum beyaz camasir var mi diye gitmstim diyip geri gidiyorum ve unutup dönüyorum ayy ben buna varya aksama kadar gülerim

günaydın kızlar hepinize, umarım hepiniz iyisinizdir. bende diyete devam 4. günüm bugün.. 58.8 geldim sabah inş.. 53-55 arasını görcem.... :26:

53 olursun canim insallah.. ama günde bence olmaz daha sürer cünkü vermek istedigin kilo miktari az, hani vermesen de cok göze batmaz 5kilo... verilmesi gereken oran yüksek olsa, o zaman da kisa sürede cok kilo gider ama miktar azainca yine yavaslar ayyy ben de yarin tartilcam insallah 1kilo gitmistir, cünkü yarisi su desek kalan da yag olsa süpppeeeerrrr olur ve bu gazla devam ederim..

60 la başladım kuzum yaaa nerden baksan 7 kilo az da değil aslında ama inş.. iyi olur görürüzz :))
inş. sende vermişsindir canımm verdikçe motive oluyo insan ve gaza geliyoooo devammmm

günaydın titto cum bendede bu ğün var yarım kilo eksilme 83.500 geldim ama bi ğüzel ayıptır söylemesi tuvalete çıkmıştım artık ondamı bilmiyorum bu gün normal herzamanki bilidiğim diyete geçtim az bişey peynir 4-5 zeytin iki dilim ince bol kepekli ekmek bir küçük domates bir kırmızı biber çay bunları yedim akşam üzeri yürüşümüde yaparım gün içinde yeşil çay beşibiyerde çay acıktıgımdada azda olsa yemek yogurt filan yerim salata şu bu yulaf ezmesi var evde yogurdun içine katsam yesem öglen öğünü olarak oda iyi inşallah vermeye devam ederiz.

60 la başladım kuzum yaaa nerden baksan 7 kilo az da değil aslında ama inş.. iyi olur görürüzz :))
inş. sende vermişsindir canımm verdikçe motive oluyo insan ve gaza geliyoooo devammmm

eveeeeettttttt verdikce veresin geliyor yahu ne illet bir sey bu yani bi kadinin vermekten mutlu oldugu tek sey olsa gerek :97::97::97::97::97: olsun canim birak 7kiloyu 1kilo verdigin zaman bile ne kadar rahat hissediyorsun di mi??? ve farkediyor.. düsünsene 1kilo et ne kadar onun bir de yag oldugunu düsün ki yag dokusu daha gevsektir ve daha cok yer kaplar yani verilcek her gram cok degerli.. ama bi 30kilonun yaninda da bizim 5kilocuklar pek de bir sey degil.. benim boyumdan dolayi da farketmiyor pek.. arkadasla birlikte diyet yaptik dügünden önce, ben 12kilo verdim hadi 2sine su de, 10kilo da 1beden anca inceldim, o 8kilo verdi 2beden inceldi.. bu detaylarda cok önemli aslinda.. ama olsun bu gazla biz degil 5kilo, 10kilo bile veririz kimse yilmasin kizlar diyetiniz ne olursa olsun..

ya haklıısn canım vermekten mutlu olduğumuz tek şey kilo ya fark etmezmii süper bişi ve rahatlık resmen aynaya baktım sabah açtım göbeğimi böle fark etmiş çekilmiş biraz, bide sabah tartılınca bide biraz verdiğimi görünce eşimi hemen uyandırdım kalk dedim bak bikaç gram dada gitmiş düğün zamanı ben hiçbirşey yapmadan çok inceldim yaa koşturma vs, evlendim almadım da ama 1 yıl sonunda son 3 ayda aldım işte ayak kırılması ve peşinden gelen ramazan bayram derken abur cubur... ama dediğin gibi durmak yok verene kadar birbirimize destek oluyoruzz..... sen ne kadar vercen boyun uzun sanırım ama ne güzel

Son düzenleme:

valla canim ben dügünden önce yaptim diyet.. yalana gerek yok.. benim boyum 1.75, su anki kilom da 69 felan ama bi ara 64 idim ve cok süper duruyordum :97::97::97::97: iste adet döneminden önce 72ye kadar ciktim hani o siskinlik felan ama daha önce de anlattimya adet döneminde cok kolay zayiflaniyormus.. bunu kesfettim kendimde o dönem tatli krizini bastirirsan yemegi de azaltirsan üstüne de biraz haraket ekle hemen gidiyor kilolar.. baksana ben 1hafta icinde 2kilo verdim, bir kilosu su kaybiydi sanirim cünkü tartida iki gün sonra 700gr daha fazla ciktim..onu üstüne de bu diyete basladim yarin tartilcam bakalim..
benim esim de zayif, yanyana da ben zayif olunca daha hos duruyor ya.. ben simdi yilbasinda bebek calismalarina da baslicam hamilelikte kilo almak istemiyorum, o yüzden en azindan su aldigim fazlaligi vereyim diyorum... ilk 4ayda da zaten kilo artisi olmuyor öyle cok fazla.. benim derdim bu.. varya 60 bi olsam aaah ah... senin ayagin kirilmasiydi kilo almazdin sen bence... ama bununla gecmis olsun.. bence diyet yapman cok iyi, vücudun kilolara alismadan daha rahat verirsin.. bosver ya ver gitsin oh ben de diyorum ise gitmeden 1saat önce cikayim da yürüyeyim magazalari felan.. iyi gelir.. yürüyüs yapamiyorum malum havalar..

aslında diyete uyma noktasında sıkıntım yok.şimdi koydum tencereye sebzelerim haşlanıyo mesela.listeye uyuyorum dışına çıkarsamda en fazla yediğim yoğurt,domates veya diyet bisküvi oluyo.ona rağmen kaç gündür vermedim.inan diyet yapmadan önce ben bunların 5 katını yiyodum herhalde.yediğim ekmekte cabası.şu 70 in altına bi düşsem.offffffffffff sabır sabır sabır

kızlar size bişey sölicem. Afrika mangosu bitkisel zayıflama hapı içinde Mango Meyvesi, Biberiye, Funda, Zencefil, Tarçın Kabuğu, Mate Yaprağı, Yeşil Çay, Zeyti Yaprağı, Yulav ve Siyah Çay warmış. biberiye zencefil ve yesil cayı duyunca çok etkilendim bunlar zayıflamaya yardımcı olan bitkisel ürünler. biberiyeyle ve yesil cayla zayıflayanları çok duydum bunların da afrika mangosunun içinde görünce ilgimi çekti. denemek istiyorum önerileriniz ve tavsiyelerinizi bekliyorum. :) acaba etkili olur mu

Son düzenleme:
slm lar =) bende bugun bu diyete basladm patateslerimi hasladim suan onlari tikiyorum agzima adete oldum insallah 5gunde 2 3 kilo veririm birazda hareket ohh ohh
ama et gununde et yemicem ben onun yerine yogurt yerim diye dusunuyorum bakalm o gun gelsn bi ... =)
nasil gidiyor kizlar verebildinizmi kilolari ???
#

ayy bebek çalışmaları hadi bakalım rabbim gönlüne göre versin..maşallah hatun boyluymuşsun sen ben 1:66 yım. inersin sen bu azimle 64 kiloya. bende sen gibi düşünüyorum ilerde hamile kalırsam zayıf hamile kalayım ve gereksiz fazla kilo almayayım..işe zor kalkıyorum bide yürüyüşe kalksam sabah ahh nerdeee :) havalarda artık soğudu :26: adet zamanı taktiğini denicem direncem tatlı krizini yencemmmm

slm tatlım hg :) inş.. gidecek kilolarrrr hepimizdeee

merhaba pınar sanki ben yapıyorum yapıyorum hiçbişey farketmiyo gibi.bugün 3.günüm benim dijital bi baskül alayım ben en iyisi.belki o daha net sonuç gösterince biraz da olsa gram bile versem rahatlarım en azından

evet cnm baskül cok onemli 100 gramda gitse insanin icine mutluluk doguyor =))

slm tatlım hg :) inş.. gidecek kilolarrrr hepimizdeee

öle cnm =) ben suan almanyadayim ve kasimin 11de turkiye ye gidicem kizimla birlikte esim beni bekliyor en az 5 kilo vermem lazim benim o yuzden cok heycanliyim veeeeeeeee tabiki sizler olunca daha da eglenceli oluyor bu isler =)

öle cnm =) ben suan almanyadayim ve kasimin 11de turkiye ye gidicem kizimla birlikte esim beni bekliyor en az 5 kilo vermem lazim benim o yuzden cok heycanliyim veeeeeeeee tabiki sizler olunca daha da eglenceli oluyor bu isler =)

evet o konuda haklısın beraberce daha eğlenceli me motivasyonlu oluyor :)) 11 kasıma kadar verirsin bak gör sen o 5 kiloyu eşinde görsün seni incecikkkkk :)

hayırlısı olsun cnm bende aynen bi rafadan yumurta bikaç zeytin 2 çatal peynir 2 dilim ekmek yiyemedim hee akşamdan cnm çekmişti birazda nohut yedim sabah sabahda olsa iyi geldi sabah dediğim 12:30da yaptım khvaltımı akşam yemeğimide 19:00da yedim 2 tabak yeşil mercimek ve salata şimdide yeşil çayımı içcem midem ufalmış ama motive oldu bu 3 gün bitiremesekde :13:

ayyy canim tesekür ederim umarim bebisim de olur saglikli bir sekilde.. ama sey duydum bak onu söyliiim kilo verip hamile kalirsan bebis kiz, kilo alip hamile kalirsan bebis erkek oluyormus.. ne alaka bilmiyorum ama öyle okudum ama biz önce oglumuz olsun istiyoruz ve ben ayni zamanda da kilo vermek istiyorum.. ayyy hayirlisi bakalim :26::26:

evet yaaa zayif hamile kalinca cok daha süper oluyor bir de hamileyim diye her seyi yemeyeceksin arkadas. kresteki cocuklardan birinin annesi 6aylik hamile. ve kadin inair misin halen eski pantolonlarini giyiyor.. bir de derler bebek kiz olunca annenin oras burasi genisler diye.. hiiiiiic alakasi yok.. kizi olcak ve karni var sadece ne poposu büyüdü ne de beli kalinlasti.. ama diyorki ben ilk hamileligimde bilmiyordum 25kilo aldim simdi biliyorum ne nasil olmali diyor.. benim en yakin arkadasim dogru masallah bebisi 3aylik oldu.. 12kiloyla bitirdi. bebis de 3,5kilo dogdu ama.. ve hamilelikten sadece 1kilo kaldi ona.. ama o napti hamileyken dikkat etti emziriyorum diye saldi.. üstüne 3kilo daha aldi.. hani herkes diyorya emziren zayiflar diye, tamam dogru ama tabiki ne yedigin ne kadar yedigin de önemli.. valla isimiz zor hep dikkat hep dikkat...

yahu biz bıraktık gelenler olmuş şenlenmiş burası umarım 5 günü tamamlar güzel güzel sonuçlar alırsınız kızlar

ayyy umarim herkes beklediginden daha iyi sonus aliirrr gitsin kilolar di mi ama

günayddiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn fistiklarim

ben bu sabah tartildim veeeeeeeeeeee bugün itibariyle tam tamina 2kilom daha ucmus gitmisssss
bu gazla heralde bi süre böyle giderim.. Allahim bir daha 70kilonun üstüne cikmak istemiyorum noluuurrrr.... hamilelik dönemini bilemem tabi sizlere de haber vereyim dedim ne yaparsaniz yapin, hangi diyet olursa olsun ucunu birakmayin sakin azmedince oluyor.. verelim kilolari ve sonra nasil ayni kiloda kalacagimizi konusalim.. simdiki kilom 68 ve hedefim 63-64.. tabi daha fazla da versem hayir demem 60a kadar yolu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…