- Konu Sahibi incilideniz
-
- #12.921
merhaba kızlar bende geldim aranızabugün 3. günüm diyete gireli inş veririm bende şu kiloları..
evleneli 1 yıl oldu öle kilo artışım olmadı ama son 3 aydır aldım başımı gittim bide yazın ayağım kırıldı oturmaktan şiştim sonrası ayak iyileşince boğazım homini gırtlak ama abur cuburdan tabi biliyorum
60.00 kg ile başladım pazartesi sabahı, bu sabah tartıldım 59.4 geldim-600 gr verebilmişim... 53-55 arası benim için ideal inş.. ha gayret diyorum..
hepinize sevgiler...
bnm 3. günüm ben bu diyeti lisedede denediğimde hep 3. gün patlamıştım :) bu arada istanbuldayım kilo 65ay sen?
gecmis olsun canim.. evde oturmanin büyük zarari var bu kilo artisi üzerinde haklisin heleki senin bir de rahatsizligin olmus.. senin de amacin ortalama 5-7kilo arasi.. benim de aynen öyle 7kilo hedefliyorum, hatta 9-10 olsa da fena olmaz, insallah bi yerde kopmazsam tabiiizaten 1-2kilo vüsudun tekrar su toplamasiyla geri geliyor.. umarim veririz su kilolari ben bu diyeti denedim simdi kalori sayiyorum.. bugün 2.günüm benim de ciddi baslayali.. aslinda ben diyet ürünü kullaniyorum 3gün sadece sivi türleri tüketcem dayanabilirsem 5gün yapmak istiyorum.. sonra bi ögün normal yiyecegim...sen ne diyeti yapiyorsun?? bu 5günlük diyet mi yoksa baska bir sey mi??
hadi bakalım canım inş.. beraberce veririz kiloları ama dediğin gibi 9-10 olsada feba olmaz.. :) ben karatay diyet kitabını okudum ama aynısı yapmıyorum hergün 2 yumurta asla yiyemem ben sabahzaten neyin kilo aldırıp ne yapmamız gerektiğini biliyoruz.. ben sana ilk 3 günümü yazayım hemen...
1. gün:
sabah: 1 kase kelogs light süt ile + 3 ceviz + 1 bardak yeşil çay
öğlen : 1 yeşil ekşi elma
akşam : 1 tabak z.yağlı kereviz + 1 elma tabi gün içinde 2,5 litre su içmişim...
2. gün:
sabah : yine ilk gün ile aynı
öğlen : 1 yeşil elma + tavuklu yağsız salata sadece limon sıktım
akşam : ilk akşamın aynısı fazla yaptım bitiremedimve tabi bol su + yeşil çay
3. gün yani bugün :
sabah: 1 haşlanmış yumurta + 4 dilim domates salatalık ve göbek marul + 1 dilim beyaz peynir ve açık 1 fincan çay
öğlene gelince salata yerim. çalışınca herşey istediğin gibi hazırlayamıyoruzki..
kayısı çayının iyi olsuğunu söylüyorlar zayıflatıyormuş acaba ne kadar doğru?
ye ye oh oh afiyet olsun şekerim kan şekerin düşmüştür sen zaten hata yapıyorsun çocugun emmeyi bıraksın öyle başla diyete ..yav benm d ebi garip bugün,ama sabah 65 çıktım,500 gr. vermiş yani.ayyy sizin niye öyle olduuu.ama simdi 66 çıkıyoo.sebzeler midemi karıstırdı iyice.sormayın yaaoğlum sabaha kadar toplam 2,5 saat uyudu nerdeyse.sinirrrr sinirrrrr sinirrrrr mahvoldum sabah bitkinim yorgunum,eşim biraz baktı çocuğa ama,yine bana muhtac.bide bi halsizlik baş dönüyor.amaaaan dedim diyetine de sanada sekerim düştü herhalde lokum bisküvi yedim 2 tane.kendme geldim.ben zaten sizin kadar dikkatli değilim sütüm için.ama yinede kararlıyım bayrama kadar
dikkat et canım saglık daha önemli kilodan sonra hasta olma ben ayran içitim dünden beri iki üç sefer tansiyon düşüyor galiba açlıktan tuz girmeyince bide vucuda bende bildigimiz yavaş verilen ama daha saglıklı olan diyete başlıcam bu pazar tesi gene bence öyle daha iyi gibi..walla kızlar bende bi halsizlik bi mide yanması var zorda olsa bu haftayı tamamlıcam ama hani 2-3 hafta daha yapcam diodum ya
belkide yapmam bilemiorum normal bi diyet uygulayabilirim tabiki hepimiz hızlı soçlunar almak istioruz ama kısmet diğer diyetlerde haf adat1 -1.5 kilo anca gidio uzun vadede yani pofffff havada kasvetli bugün iyi değilim anlıcanız
demek sabahları kahve iştah kesiyor bende ille siyah çay içerim onu içmezsem başım agrıyor alışmışım birkere ..kizlar size bir sey dicem.. bu benim kendimde kesfettigim bir sey... sabahlari biraz sütlü sicacik bi kahve ictigim zaman bütün gün istahimi kesiyor.. simdi de yaptim icicem kahvemisizde de ise yarar belki diye söylemek istedim.. hadi bakalim gitsin kilocuuklar
sabahları aç karnına tartında ne gösterirse o dogru akşam tartılırsan gün boyu yediğinin içtiğinin agırlı nere gidiyor ondan bir iki kilo fazla gösterir birde üstün çok kalın olursa tartılırken bi kaç kilo fazla gösterir hergün aynı kıyafetle en azından hafif kıyafetle birde aç karnına tartılan dogrudur ..heheheheeeben de yapiyorum aynisini adetim bittiginden beri, bilirsin kirmizilar gidince vücut hafifliyor ve bi-iki gün icinde tekrar su topluyor vs... ben de biter bitmez tartildim o arada da kilo vermisim zaten.. varya nasil sevindim nasil sevindim.. ama ertesi gün biraz daha fazla sonra biraz daha fazla derken bi kilo yine fazla cikti o bir kilo oynamayi önemsemeyin bence..
gül gül bakarsın bizde sana güleriz canım hiç belli olmaz napalım artık ne verirsek kardan 2 kğ da gitse razıyım aslında bende oldu suç dün biraz yürüyüşe gitmedim uyudum onun yerine kendimi iyi hissetmiyordum birde ayran filan içtim kaçamakların sonucu oldu bence ..
eveeettttt ben de tam öyle yapiyorum mesela sabah aynen böyle tam kiyafetlerimi degistirirken tartiliyorum gecenlerde bir de öylesine tartilayim dedim aksam... yani söyle oldum aynen3,5 kilo fazla cikti... ben de senin bu anlattigin yöntemi rahmetli anneannemden görürdüm hep.. o zaman gülerdim iyice soyunup tartiliyor diye ama ne dogru yapiyormus meger... diyetisyen de arkadasima öyle demis zaten.. esim de aksamlari tartilir cok cikior ya hani.. ne kötü ya okilo almaya calisiyor ben vermeye öyle de hiiiiccc iyi olmuyor
walla kızlar bende bi halsizlik bi mide yanması var zorda olsa bu haftayı tamamlıcam ama hani 2-3 hafta daha yapcam diodum ya
belkide yapmam bilemiorum normal bi diyet uygulayabilirim tabiki hepimiz hızlı soçlunar almak istioruz ama kısmet diğer diyetlerde haf adat1 -1.5 kilo anca gidio uzun vadede yani pofffff havada kasvetli bugün iyi değilim anlıcanız
canm diyet basına mı vurdu aa :))) sen değilmisin bana sütümle ilgili arkadasım söyle yaptı diyen.çocuğm olmasa nasıl sütüm olur :)) evet dogru diyon d a ben daha adet olmadımay masallahhhh tütütütüüüne tatlidir o simdi.. kiz mi erkek mi bebisin??? ay biz de bi oglumuz olsun istiyoruz ama Allah bilir orasini.. insallah dualarimizi kabul eder.. ben de kreste calisiyorum 5ayliktan 3yasa kadar cocuklarimiz var.. ayyy ben de bu ay koruncam sonra birakiyorum.. insallah aralikta hemencik benim de olur bi tane.. o yüzden su gecen sene aldigim kilolari vermek istiyorum.. yani 1aydan az bi fazla zamanim var.. bir de sana sunu söyliiim o zaman.. simdi biliyorsundur belki.. adet zamanlarinda vücut daha cok enerji yakar iste ben gectigimiz hafta sonu atlattim kirmizilari.. iste gelmeden 1hafta öncesinde felan vücut calismaya baslarya, iste o dönemde ben cok yürüdüm yememi de epeyce azaltmistim.. 2kiloya yakin verdim bu sayede... tabi bunun 1kiloya yakini su kaybi desek, 1hafta dolmadan 1kilo vermisim hem de cok kasmadan sen de adet dönemlerini iyi degerlendir, yakinda bebesinin sütten baska seyler de yemeye baslar isin kolaylasir o zaman.. mesela ben dügünden önce bu dönemde sadece sivi tüketerek her ay 2kiloya yakin verdim ve almadadim geri ((su kaybi haric )) ama tabiki ay boyunca dikkat ettim ve 10 ay icerisinde 12kilo felan verdim.. iste kendi evime cikip rahata erince 5-6kilo geri aldim
ye ye oh oh afiyet olsun şekerim kan şekerin düşmüştür sen zaten hata yapıyorsun çocugun emmeyi bıraksın öyle başla diyete ..
dikkat et canım saglık daha önemli kilodan sonra hasta olma ben ayran içitim dünden beri iki üç sefer tansiyon düşüyor galiba açlıktan tuz girmeyince bide vucuda bende bildigimiz yavaş verilen ama daha saglıklı olan diyete başlıcam bu pazar tesi gene bence öyle daha iyi gibi..
demek sabahları kahve iştah kesiyor bende ille siyah çay içerim onu içmezsem başım agrıyor alışmışım birkere ..
sabahları aç karnına tartında ne gösterirse o dogru akşam tartılırsan gün boyu yediğinin içtiğinin agırlı nere gidiyor ondan bir iki kilo fazla gösterir birde üstün çok kalın olursa tartılırken bi kaç kilo fazla gösterir hergün aynı kıyafetle en azından hafif kıyafetle birde aç karnına tartılan dogrudur ..
geçmiş olsun canım hep aynıyız bende yavaş yavaş normale dönüyorum galiba az yiyip sık yemek spor yapıp diyedisyenlerin önerdiği ğibi kilo vermek tabi yavaşta olsa daha saglıklı 3 gün yaptık işte denemiş olduk amann kilosu çıksın bazı insanlar dünyanın herşeyinide yeseler kilo almıyorlar buda şansmıdır nedir yavv ..walla kendimi çok halsiz hissediorum dün geceden beri bacaklarım bilem ağrıo tam buğday ekmee aldım zaten normaldede beyaz ekmek zorda kalmadan yemem akşam yemeklerindede ekmek hiç yemem ama yarın sabah adam gibi bi kahvaltı edecem sorada gün içinde ne zaman acıkırsam o zaman ölçülü bi şekilde yicem normal bi insana 2 öğün yetio zaten sporumuda yapcam yine eski usule döncem ben bu şekilde 70den 60 kiloya inmiştim ama aralarda kaçırıodum 2 kilo verdim şımarıodum 4 kilo verdim 3 kilo verdim öle öle yani aralıklarla bi seneye yakın sürdü yaza kadar vaktim var
evet ya seninki ğerçekten hata çocugunu düşün sen her gıdadan alıcaksınki onada gerekli minareller vitaminler geçsin illaki zayıflamak istiyosan herşey ye az ye bu diyette tuz yok yag yok uygun degil sütlü insana çocugu vitaminsiz koyarsın ..canm diyet basına mı vurdu aa :))) sen değilmisin bana sütümle ilgili arkadasım söyle yaptı diyen.çocuğm olmasa nasıl sütüm olur :)) evet dogru diyon d a ben daha adet olmadım
haklısn canım yaaa,benmki bastn hata aslında.ama olsun ben kendmce bi diyet yapıyomşimdi mesela herseyi fazla ymiyom sebzede olsa.yanlız bi sıkıntı var yaaa afedersinz bne hiç büyük abdest yapmadım yaaa(( hep katı olunca herhalde yenenler.ama su d aiçiyom.neyse ben zaten diyeti az bozdum
hayırlısıyla arkadaşım bünyeni en iyi sen bilirsin.zaten aşırı bi kilon yok dolayısıyla yağ oranında fazla değildir.yavaş yavaş kasmadan kendini devam et.ama ayrılma aramızdan:)walla kendimi çok halsiz hissediorum dün geceden beri bacaklarım bilem ağrıo tam buğday ekmee aldım zaten normaldede beyaz ekmek zorda kalmadan yemem akşam yemeklerindede ekmek hiç yemem ama yarın sabah adam gibi bi kahvaltı edecem sorada gün içinde ne zaman acıkırsam o zaman ölçülü bi şekilde yicem normal bi insana 2 öğün yetio zaten sporumuda yapcam yine eski usule döncem ben bu şekilde 70den 60 kiloya inmiştim ama aralarda kaçırıodum 2 kilo verdim şımarıodum 4 kilo verdim 3 kilo verdim öle öle yani aralıklarla bi seneye yakın sürdü yaza kadar vaktim var
bugün 3 . günüm vermedim gibi geliyo daha sabah tartılmadım sinirim bozuluyo çünkü.bugün sebze günüm olcak benim.meyveyi dün atlattım çok şükür.zaten bununla da veremezsem diyetisyene gidicem.erkek kardeşim istanbulda gürkan kubilaya gidiyo.ama onun kilosu çok fazla.günaydın kızlar
dün akşam yemek yemedim dediğim gibi yiyesim yktu ama tansiyondan sanırım cnm tuzlu bişiler istiodu paso çekirdek çitledim sabah kesin 64 çıkarım diodum ama 64-65 arası bişe çıktım yani bu 3 gün bana 1.5 kilo verdirdi geri gelmezse sizlerde ne var ne yok?
bugün 3 . günüm vermedim gibi geliyo daha sabah tartılmadım sinirim bozuluyo çünkü.bugün sebze günüm olcak benim.meyveyi dün atlattım çok şükür.zaten bununla da veremezsem diyetisyene gidicem.erkek kardeşim istanbulda gürkan kubilaya gidiyo.ama onun kilosu çok fazla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?