- Konu Sahibi incilideniz
-
- #12.961
evet o konuda haklısın beraberce daha eğlenceli me motivasyonlu oluyor :)) 11 kasıma kadar verirsin bak gör sen o 5 kiloyueşinde görsün seni incecikkkkk :)
ayyy canim tesekür ederimumarim bebisim de olur saglikli bir sekilde.. ama sey duydum bak onu söyliiim kilo verip hamile kalirsan bebis kiz, kilo alip hamile kalirsan bebis erkek oluyormus.. ne alaka bilmiyorum ama öyle okudum ama biz önce oglumuz olsun istiyoruz ve ben ayni zamanda da kilo vermek istiyorum.. ayyy hayirlisi bakalim :26::26:
evet yaaa zayif hamile kalinca cok daha süper oluyor bir de hamileyim diye her seyi yemeyeceksin arkadas. kresteki cocuklardan birinin annesi 6aylik hamile. ve kadin inair misin halen eski pantolonlarini giyiyor.. bir de derler bebek kiz olunca annenin oras burasi genisler diye.. hiiiiiic alakasi yok.. kizi olcak ve karni var sadece ne poposu büyüdü ne de beli kalinlasti.. ama diyorki ben ilk hamileligimde bilmiyordum 25kilo aldim simdi biliyorum ne nasil olmali diyor.. benim en yakin arkadasim dogru masallah bebisi 3aylik oldu.. 12kiloyla bitirdi. bebis de 3,5kilo dogdu ama.. ve hamilelikten sadece 1kilo kaldi ona.. ama o napti hamileyken dikkat etti emziriyorum diye saldi.. üstüne 3kilo daha aldi.. hani herkes diyorya emziren zayiflar diye, tamam dogru ama tabiki ne yedigin ne kadar yedigin de önemli.. valla isimiz zor hep dikkat hep dikkat...
ayyy umarim herkes beklediginden daha iyi sonus aliirrrgitsin kilolar di mi ama
gunaydinnnnnnn bugun benim meyve gunum bakalim nasil gidicek dun guzel di fazla zorlamadim nede olsa patates doguyurucu oldugu icin =)
aksama yazarm yine opldunuz kocamaaan
ama ama patatesten sonra sebze günü değilmiydi
evet canım sebze.ama bende yer değiştirerek yaptpıyorum meyveyi 2,güne aldım mesela bi an evvel kurtulmak için:)
değiştirme yapılabiliyormu o zaman ben 1 ay yaparım bu diyeti :))) çünkü işyerinde bazıları zor oluyor özellikle et günü
değiştirme yapılabiliyormu o zaman ben 1 ay yaparım bu diyeti :))) çünkü işyerinde bazıları zor oluyor özellikle et günü
kızlar gerçekten 5 günde 5 kg gidiyomu cevaplarsanız çok mutlu olurum yalnız ben yumurta ve et sevmem bunun yerine sebze yada meyve günü yapabilirmiyim şimdiden teşekkürler
benim bugün 4. günüm 1 kilo verdim.ama sabahalrı normal diyetlerdeki gibi kahvaltı yaptım.gerçi benim kilolar çok inatçı.elma diyetide yaptım haftada 8/9 kilo verenler vardı ben 15 günde 3,5 kiloyu ancak verebildim.sanırım bide şuanki kiloylada ilgiili vericek çok kilon varsa daha çok kilo veriyosun.yani 90 kilo olan bi kişiyle 70 kilo olan birinin verdiği kilo farklıkızlar gerçekten 5 günde 5 kg gidiyomu cevaplarsanız çok mutlu olurum yalnız ben yumurta ve et sevmem bunun yerine sebze yada meyve günü yapabilirmiyim şimdiden teşekkürler
Ben 18 yaşındayım üniversiteye başladım ve daha 1.5 ayda 3 kilo aldım ben kaç yıldır aynı kilodaydım yaKilo vermeye çalışırken almak çok kötü. Ve şimdi 3-5 kiloyu vermek isitiyorum bu diyeti gördüm, vee şuan patatesleri haşlamaya başladım Bugün başlıyorum yani hepsini günü gününe yapıcam ve başka hiçbir şeyi yemicem sizce gerçekten hiç aksatmadan yapıldığında 5 kilo verdirir mi? Bazı hanımlar kahvaltıda normal diyetlerdeki kahvaltıyı yapmış ben onu da yapmıcam bu diyette ne varsa o, bakalım ne olcak
Ertesü gün kilolar yine alınıyor 5 kilo veriyosun 6 kilo alıyorsun :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?