5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

gunaydinnnnnnn bugun benim meyve gunum bakalim nasil gidicek dun guzel di fazla zorlamadim nede olsa patates doguyurucu oldugu icin =)
aksama yazarm yine opldunuz kocamaaan

ayyy ne güzel yaa devam edin lütfen bırakmayın.benm güya son günüm ama maalesef eşim bozdurdu diyeti.bu sabh da 2 dilim ekmek yedim.sütüme çok iyi gelmedi.ama yinede çok mutluyum.çünkü bu sayede abur cubur herseyi atıstırıp durmıcam.ve ortalama 1 1,5 kilo zayıfladım.bu diyet iyi geldi.bi başlangıc oldu.regene katılıyorum,azim oldukca gerçekten çok kilo verilir onu gördüm.sabır ve azim arkadaslar.diyeti tam uygulamasam da dikkatli olcam inşaallah yedklerimde hep....

ay ne güzel yazmışsın aynen katılıyorum canım... benim çevremde de var cnm 4 kuzenimde doğum yaptı 2 si saldı gitti kendini ve doğum yaptılar hala öleler, diğer ikisi hamilelik boyunca dikkat ettiler ve doğum yaptılar maşallahları var kilo falan kalmadı :) inş.. rabbim sağlıklı olanı versin sanada

değiştirme yapılabiliyormu o zaman ben 1 ay yaparım bu diyeti :))) çünkü işyerinde bazıları zor oluyor özellikle et günü

ben iptal etmedim canım ama yerlerini değiştirdim et gününü evde olduğun güne denk getirebilirsin sanırım.bi sakıncası olacağına dair bişey yazmamışlar şu ana kadar.bende öğleyin tavuk şiş söledim sadece tavukları ve közlenmiş biber ve domatesini yedim.akşamada evde kızarmış tavuğum var derisiz göğüs kısmından yerim ama salatada yaparım yanına yağsız tuzsuz.

değiştirme yapılabiliyormu o zaman ben 1 ay yaparım bu diyeti :))) çünkü işyerinde bazıları zor oluyor özellikle et günü

bu arada 74 den 73 e düşmüşüm.malum benim kilo vermem kaplumbağa hızında. bugün 4. günüm.yarın kolay yumurta severim zaten.sabah haşlayıp yerim.öğle veakşamada domatesle biberi teflonda yğsız soteleyip yumurtayı üstüne kırarım.zaten kahvaltılarda uymadım normal domates peynir 3/4 zeytin 3/4 diyet bisküviyle yaptım.çünkü kendimi biliyorum sabah eti veya meyveyi yersem vazgeçme ihtimalim yüksekti:)

hihi =) ben hic farkinda degilim meyve gunu zanediyorum bugun meger sebze gunuymus neise ama et gununu ben yapmicam :S cunku eti sevmiyorum onun yerine yine sebze gunu yaparim umarim bisi olmaz azim azim azimmmmmmmmmmmmmmmm

kızlar gerçekten 5 günde 5 kg gidiyomu cevaplarsanız çok mutlu olurum yalnız ben yumurta ve et sevmem bunun yerine sebze yada meyve günü yapabilirmiyim şimdiden teşekkürler

kızlar gerçekten 5 günde 5 kg gidiyomu cevaplarsanız çok mutlu olurum yalnız ben yumurta ve et sevmem bunun yerine sebze yada meyve günü yapabilirmiyim şimdiden teşekkürler

bir arkadaş hepsini gününde atlamadan yiyin yazmış.protein karbonhidrat meselesi.vücüdun yağ yakabilmesi için her gruptan yiyecek tüketmek gerekiyomuş.

benim bugün 4. günüm 1 kilo verdim.ama sabahalrı normal diyetlerdeki gibi kahvaltı yaptım.gerçi benim kilolar çok inatçı.elma diyetide yaptım haftada 8/9 kilo verenler vardı ben 15 günde 3,5 kiloyu ancak verebildim.sanırım bide şuanki kiloylada ilgiili vericek çok kilon varsa daha çok kilo veriyosun.yani 90 kilo olan bi kişiyle 70 kilo olan birinin verdiği kilo farklı

Ben 18 yaşındayım üniversiteye başladım ve daha 1.5 ayda 3 kilo aldım ben kaç yıldır aynı kilodaydım ya Kilo vermeye çalışırken almak çok kötü. Ve şimdi 3-5 kiloyu vermek isitiyorum bu diyeti gördüm, vee şuan patatesleri haşlamaya başladım Bugün başlıyorum yani hepsini günü gününe yapıcam ve başka hiçbir şeyi yemicem sizce gerçekten hiç aksatmadan yapıldığında 5 kilo verdirir mi? Bazı hanımlar kahvaltıda normal diyetlerdeki kahvaltıyı yapmış ben onu da yapmıcam bu diyette ne varsa o, bakalım ne olcak

Bir de tuz atabiliyoduk dimi :18: yani az atarım tamam ama atabiliyorum dimii :18:

hadi bakalım merve...çok gençsin başarırsın inşallah.vermen gereken kiloda az zaten kolay gelsin

Ertesü gün kilolar yine alınıyor 5 kilo veriyosun 6 kilo alıyorsun :)))

uzun süre kilolu yaşayanlar için zaten diyet bitti hopppp ben yine normal yiyim diye bi kavram yok .istediğimiz kiloya ulaşınca sürekli kontrollü ve dengeli beslenmemiz lazım.kzıartmalara ve hamur işlerine gömülürsek bu çabamız amacını yitirmiş olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…