5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın kızlar bu sabah fark yok malesef gramda varsa bilmem dijital diil bnm tartım çünkü aynaya bakınca incelmişim gibi görünüo
sizde nasıl ?

benim bugün 2. günüm.bende tartılmama kararı aldım.benim baskülde dijital değil sabah çıkıyom başka akşam çıkıyom başka sinirim bozuldu iyice en azından bitene kadar tartılmıcam nasıl olsa verince kıyafetlerden hemen anlaşılıyo değil mi.banada görüntüde incelmişim gibi geliyo hatta 42 beden pantolonum olmuyodu denedim şimdi hafif sıksada belimi oluyo.1 ay önce kapanmıyodu bile.bu arada 10/12 gün kadar elma diyeti yaptım ilk hafta yaklaşık 4 kilo verdim.şu an 74 de çakılı kaldım.inşallah bu diyet çözer metabolizmamı.arkadaş ne metabolizmaymış mübarek kaplumbağa:)

eğer hala kilonda değişiklik olmazsa bi gün öküzleme dal yiceklere bende takılmıştım napsam veremiodum sonunda amaaannn dedim nasılsa veremiom bugün sal gitsin öyle bi gün ne istiosam aç tok yedim içtim sora yine dikkat etmeye başladım ve tekrar vermeye başladım
sabah ve akşam her zaman farklı çıkar bebem o yüzden sabahlar aç karnına ve wc ye çıktıktan sora tartılıp ölçülmeni tavsiye ederim o kilonu baz al kendine

günaydın kızlar bu sabah fark yok malesef gramda varsa bilmem dijital diil bnm tartım çünkü aynaya bakınca incelmişim gibi görünüo
sizde nasıl ?

naydın titto kızlar bende aynı çıktım bugün malesef benim tartı dijital 84.0 dünde öyleydi dün 1 kğ eksik olunca sevindik büğün popomuzun üstüne oturduk nazar ettik kendimize galiba..

kizlar size bir sey dicem.. bu benim kendimde kesfettigim bir sey... sabahlari biraz sütlü sicacik bi kahve ictigim zaman bütün gün istahimi kesiyor.. simdi de yaptim icicem kahvemi sizde de ise yarar belki diye söylemek istedim.. hadi bakalim gitsin kilocuuklar

naydın titto kızlar bende aynı çıktım bugün malesef benim tartı dijital 84.0 dünde öyleydi dün 1 kğ eksik olunca sevindik büğün popomuzun üstüne oturduk nazar ettik kendimize galiba..

heheheheee ben de yapiyorum aynisini adetim bittiginden beri, bilirsin kirmizilar gidince vücut hafifliyor ve bi-iki gün icinde tekrar su topluyor vs... ben de biter bitmez tartildim o arada da kilo vermisim zaten.. varya nasil sevindim nasil sevindim.. ama ertesi gün biraz daha fazla sonra biraz daha fazla derken bi kilo yine fazla cikti o bir kilo oynamayi önemsemeyin bence..

eveeettttt ben de tam öyle yapiyorum mesela sabah aynen böyle tam kiyafetlerimi degistirirken tartiliyorum gecenlerde bir de öylesine tartilayim dedim aksam... yani söyle oldum aynen 3,5 kilo fazla cikti... ben de senin bu anlattigin yöntemi rahmetli anneannemden görürdüm hep.. o zaman gülerdim iyice soyunup tartiliyor diye ama ne dogru yapiyormus meger... diyetisyen de arkadasima öyle demis zaten.. esim de aksamlari tartilir cok cikior ya hani.. ne kötü ya okilo almaya calisiyor ben vermeye öyle de hiiiiccc iyi olmuyor

tamam canım bunu bi bitireyim olmazsa bi de öle denicem ama bitene kadar tartılmıcam.paranoyak oldum ya şunu yesemmi ay bu kaç kaloriydi filan düşün dur. 60 lı rakamlara bi inseydim hayırlısıyla........

nescafemi canım.şekersiz herhalde.kahvaltıdan önce mi?

yav benm d ebi garip bugün,ama sabah 65 çıktım,500 gr. vermiş yani.ayyy sizin niye öyle olduuu.ama simdi 66 çıkıyoo.sebzeler midemi karıstırdı iyice.sormayın yaaoğlum sabaha kadar toplam 2,5 saat uyudu nerdeyse.sinirrrr sinirrrrr sinirrrrr mahvoldum sabah bitkinim yorgunum,eşim biraz baktı çocuğa ama,yine bana muhtac.bide bi halsizlik baş dönüyor.amaaaan dedim diyetine de sanada sekerim düştü herhalde lokum bisküvi yedim 2 tane.kendme geldim.ben zaten sizin kadar dikkatli değilim sütüm için.ama yinede kararlıyım bayrama kadar

walla kızlar bende bi halsizlik bi mide yanması var zorda olsa bu haftayı tamamlıcam ama hani 2-3 hafta daha yapcam diodum ya
belkide yapmam bilemiorum normal bi diyet uygulayabilirim tabiki hepimiz hızlı soçlunar almak istioruz ama kısmet diğer diyetlerde haf adat1 -1.5 kilo anca gidio uzun vadede yani pofffff havada kasvetli bugün iyi değilim anlıcanız

Son düzenleme:
bende halizlik yok çok şükür.bide benim sebze günüm ama ben meyve günü yaptım bişey olurmu.meyve gününü zor geçireceğimi düşündüğüm için bir an evvel kurtulayım dedim.hangi şehirdesin? kilo kaç canım

nescafemi canım.şekersiz herhalde.kahvaltıdan önce mi?

evet canim kalkar kalkmaz yapip iciyorum hem cabuk da uyaniyorum öyle, ben genelde filtre kahve iciyorum, sonra kahvalti yapmayi bile unutuyorum diyebilirim.. yani söyle yapiyorum; filtre kahve+istegime göre az yagli süt+tatlandirici.. yani makinede yapiyorum kahveyi su 3ü1arada icmiyorum.. hem de kahve kabizliga iyi geliyormus, malesef böyle bi sorunum var benim .. bir de süttozu dedigimiz sey yarya iste o sütün tozu felan degilmis, hele masum hic degilmis... almanlar cok kahve iciyorlar ya biri anlatmisti bana, ben de buraya gelince ögrendim ayiptir söylemesi iste sen sade kahveye süt ekle hem süt sagliklidir yani.. seker nerdeyse hic kullanmiyorum canim yaa... bazen cikolata krizim tutunca zaten yeterince yiyorum zaten simdi arka plana da koymuslar cikolatalari ama yemicem insallah sende de ise yarar yaa valla ben bunu nasil oldu da daha önce kesfedemedim diye kiziyorum kendime ama bi arkadasimda bendeki kadar etkili olmadi insallah sende bendekinden daha da etkili olur

inşallah canım bende denerim.valla bulduğum her yönteme balıklama atlıyorum.3 ü 1 arada bende içmiyorum artık yağ oranı çok fazlaymış

yaaa pes etmeyiiin.kurbana kadar bari devam lütfen.benm de sebze günü berbt geçiyor..acıktım yine

yokk kimseler pes etmesin.. vallahi bakin 1kilo verdi mi insan deli gibi devam ediyor ama ucunu birakinca geliyor kilolar.. ben mesela 5kilo vermek istiyorum zaten zor olan da o yaa... verilcek kilo az olunca sürec de uzuyor ve yavasliyor ama kendime 7kilo hedefledim cünkü su kaybi denen olay, diyet bitince geri geliyor ve en azindan 1kilo aliyormus gibi oluyoruz.. o zaman da moraller bozuluyor ve birakiyoruz nasilsa aldiyorum geri diye.. bunu unutmayalim hep birlikte, su kaybi geri geliyor bu da bünyeye göre 1-2kilo demek...

canim bu arada senin bebegin mi oldu?????

inşallah canım bende denerim.valla bulduğum her yönteme balıklama atlıyorum.3 ü 1 arada bende içmiyorum artık yağ oranı çok fazlaymış

evet iste o da o süt tozundan kaynaklaniyor.. biz süt tozu diyoruz ama burdakiler kahve beyazlatici diyor ve tamamen yapaymis, sütle uzaktan yakindan alakasi yokmus o yüzden genelde böyle yagli süt gibi bir sey var, onu kullaniyorlar kahvelere, süttozunu kullanan cok az gördüm ben.. genelede de zaten 3ü1arada tarzi iceceklerin icinde var.. hizli ve tasinmasi kolay oldugu icin... ben de diyordum bu tozunu sütten nasil yapiyorlar diye :44::44::44::44:

bebeğim 5,5 aylık regen :) bayrmadna benm d easlınd a10 kilo hedefim ama acelem yok yavaş yavaş gdiyorux işte.su kurbana biraz verebilsem amacım o

bebeğim 5,5 aylık regen :) bayrmadna benm d easlınd a10 kilo hedefim ama acelem yok yavaş yavaş gdiyorux işte.su kurbana biraz verebilsem amacım o

bnm 3. günüm ben bu diyeti lisedede denediğimde hep 3. gün patlamıştım :) bu arada istanbuldayım kilo 65ay sen?

Son düzenleme:

ay masallahhhh tütütütüüü ne tatlidir o simdi.. kiz mi erkek mi bebisin??? ay biz de bi oglumuz olsun istiyoruz ama Allah bilir orasini.. insallah dualarimizi kabul eder.. ben de kreste calisiyorum 5ayliktan 3yasa kadar cocuklarimiz var.. ayyy ben de bu ay koruncam sonra birakiyorum.. insallah aralikta hemencik benim de olur bi tane.. o yüzden su gecen sene aldigim kilolari vermek istiyorum.. yani 1aydan az bi fazla zamanim var.. bir de sana sunu söyliiim o zaman.. simdi biliyorsundur belki.. adet zamanlarinda vücut daha cok enerji yakar iste ben gectigimiz hafta sonu atlattim kirmizilari.. iste gelmeden 1hafta öncesinde felan vücut calismaya baslarya, iste o dönemde ben cok yürüdüm yememi de epeyce azaltmistim.. 2kiloya yakin verdim bu sayede... tabi bunun 1kiloya yakini su kaybi desek, 1hafta dolmadan 1kilo vermisim hem de cok kasmadan sen de adet dönemlerini iyi degerlendir, yakinda bebesinin sütten baska seyler de yemeye baslar isin kolaylasir o zaman.. mesela ben dügünden önce bu dönemde sadece sivi tüketerek her ay 2kiloya yakin verdim ve almadadim geri ((su kaybi haric )) ama tabiki ay boyunca dikkat ettim ve 10 ay icerisinde 12kilo felan verdim.. iste kendi evime cikip rahata erince 5-6kilo geri aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…