- Konu Sahibi incilideniz
-
- #12.901
günaydın kızlar bu sabah fark yok malesefgramda varsa bilmem dijital diil bnm tartım çünkü aynaya bakınca incelmişim gibi görünüo
sizde nasıl ?
benim bugün 2. günüm.bende tartılmama kararı aldım.benim baskülde dijital değil sabah çıkıyom başka akşam çıkıyom başka sinirim bozuldu iyice en azından bitene kadar tartılmıcam nasıl olsa verince kıyafetlerden hemen anlaşılıyo değil mi.banada görüntüde incelmişim gibi geliyo hatta 42 beden pantolonum olmuyodu denedim şimdi hafif sıksada belimi oluyo.1 ay önce kapanmıyodu bile.bu arada 10/12 gün kadar elma diyeti yaptım ilk hafta yaklaşık 4 kilo verdim.şu an 74 de çakılı kaldım.inşallah bu diyet çözer metabolizmamı.arkadaş ne metabolizmaymış mübarek kaplumbağa:)
günaydın kızlar bu sabah fark yok malesefgramda varsa bilmem dijital diil bnm tartım çünkü aynaya bakınca incelmişim gibi görünüo
sizde nasıl ?
gü
naydın titto kızlar bende aynı çıktım bugün malesef benim tartı dijital 84.0 dünde öyleydi dün 1 kğ eksik olunca sevindik büğün popomuzun üstüne oturduk nazar ettik kendimize galiba..
eğer hala kilonda değişiklik olmazsa bi gün öküzleme dal yiceklerebende takılmıştım napsam veremiodum sonunda amaaannn dedim nasılsa veremiom bugün sal gitsin öyle bi gün ne istiosam aç tok yedim içtim sora yine dikkat etmeye başladım ve tekrar vermeye başladım
sabah ve akşam her zaman farklı çıkar bebem o yüzden sabahlar aç karnına ve wc ye çıktıktan sora tartılıp ölçülmeni tavsiye ederim o kilonu baz al kendine
eğer hala kilonda değişiklik olmazsa bi gün öküzleme dal yiceklerebende takılmıştım napsam veremiodum sonunda amaaannn dedim nasılsa veremiom bugün sal gitsin öyle bi gün ne istiosam aç tok yedim içtim sora yine dikkat etmeye başladım ve tekrar vermeye başladım
sabah ve akşam her zaman farklı çıkar bebem o yüzden sabahlar aç karnına ve wc ye çıktıktan sora tartılıp ölçülmeni tavsiye ederim o kilonu baz al kendine
kizlar size bir sey dicem.. bu benim kendimde kesfettigim bir sey... sabahlari biraz sütlü sicacik bi kahve ictigim zaman bütün gün istahimi kesiyor.. simdi de yaptim icicem kahvemisizde de ise yarar belki diye söylemek istedim.. hadi bakalim gitsin kilocuuklar
bende halizlik yok çok şükür.bide benim sebze günüm ama ben meyve günü yaptım bişey olurmu.meyve gününü zor geçireceğimi düşündüğüm için bir an evvel kurtulayım dedim.hangi şehirdesin? kilo kaç canımwalla kızlar bende bi halsizlik bi mide yanması var zorda olsa bu haftayı tamamlıcam ama hani 2-3 hafta daha yapcam diodum ya
belkide yapmam bilemiorum normal bi diyet uygulayabilirim tabiki hepimiz hızlı soçlunar almak istioruz ama kısmet diğer diyetlerde haf adat1 -1.5 kilo anca gidio uzun vadede yani pofffff havada kasvetli bugün iyi değilim anlıcanız
nescafemi canım.şekersiz herhalde.kahvaltıdan önce mi?
inşallah canım bende denerim.valla bulduğum her yönteme balıklama atlıyorum.3 ü 1 arada bende içmiyorum artık yağ oranı çok fazlaymışevet canim kalkar kalkmaz yapip iciyorum hem cabuk da uyaniyorum öyle, ben genelde filtre kahve iciyorum, sonra kahvalti yapmayi bile unutuyorum diyebilirim.. yani söyle yapiyorum; filtre kahve+istegime göre az yagli süt+tatlandirici.. yani makinede yapiyorum kahveyi su 3ü1arada icmiyorum.. hem de kahve kabizliga iyi geliyormus, malesef böyle bi sorunum var benim.. bir de süttozu dedigimiz sey yarya iste o sütün tozu felan degilmis, hele masum hic degilmis... almanlar cok kahve iciyorlar ya biri anlatmisti bana, ben de buraya gelince ögrendim ayiptir söylemesi iste sen sade kahveye süt ekle hem süt sagliklidir yani.. seker nerdeyse hic kullanmiyorum canim yaa... bazen cikolata krizim tutunca zaten yeterince yiyorum zaten simdi arka plana da koymuslar cikolatalari ama yemicem insallah sende de ise yarar yaa valla ben bunu nasil oldu da daha önce kesfedemedim diye kiziyorum kendime ama bi arkadasimda bendeki kadar etkili olmadi insallah sende bendekinden daha da etkili olur
yaaa pes etmeyiiin.kurbana kadar bari devam lütfen.benm de sebze günü berbt geçiyor..acıktım yine
inşallah canım bende denerim.valla bulduğum her yönteme balıklama atlıyorum.3 ü 1 arada bende içmiyorum artık yağ oranı çok fazlaymış
bende halizlik yok çok şükür.bide benim sebze günüm ama ben meyve günü yaptım bişey olurmu.meyve gününü zor geçireceğimi düşündüğüm için bir an evvel kurtulayım dedim.hangi şehirdesin? kilo kaç canım
bebeğim 5,5 aylık regen :) bayrmadna benm d easlınd a10 kilo hedefim ama acelem yok yavaş yavaş gdiyorux işte.su kurbana biraz verebilsem amacım o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?