- 8 Ekim 2008
- 2.093
- 1.377
- 698
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #13.461
& Başlangıç tarihi 19/12/2011
gırgırına .81 kg
osaygiguden .81 kg
tugkay2000 .73 kg
lavanta84 .59,5 kg
pnrgl .56 kg
neslihanbursa .52 kg
srplyldrm .55 kg
alaca .69,6 kg
gulcine .72 kg
canavar .78 kg
canavarın eşi .90 kg
karem .57,9 kg
elifsevde .105 kg
nergizmir .73kg
aman unutmayalım:)
böyle olduk :)
hadi bakalım kalın belli kızlar yarın Allahın izniyle başlıyoruz herkese bol irade inanç azim diliyorum
(ben boydan bi resim çekilip telfonumun ekranına koydum bozmak istedikçe bakıp resmime şu halime bak diyip iradeyi devreye sokuyorum )
ahahah Allah senigüzelmiş bundan iyi motive edici birşey olamaz heralde hemen bende uyguluyorum senin taktiği
sen 55 kilosun fıstık benim 6 aylık hamile gibi duran şu halimin ( bu arad ben bekarım da :) ) yanında senin resmin pekte motive edici olurmu bilemedim ben şimdi :)
canımcım konuyla alakasız ama; kullanıcı ismını nasıl değiştrdn beceremıyrm :S :S
Canım erteleyebiliyorsan ertele çünkü gidersen kesin bozArsin sonra moralin Bozulur orda herkes sana bu kadarciktan bisey olmaz diyecektir birde o gün et gunü pek bilgim yok ama oluyorsa et gunüne başka bir gunün yerini değiş arkadaşına söyle sana uygun bişeyler hazırlasın sende hazırlayıp goturebirsin evden ama ne kadar uygun kaçar bilmem ama mesela o gün meyve gunü yap orda bol bol meyve yersin sende tabi yine söylüyorum günlerin değişmesinde bir sakınca varmı bilmiyorum önceki yorumlarda bir bak kesin yazmislardir gerçi senin kilo nerde ben onuda anlamadım boyuna göre gayet iyi kilon belki sadece 2 kilo
göbek bölgem yağlı bide kalın duruyorum ya ne bileim beğenmiorum kendimi..nisanda düğünüm fit olmak istiyorum (=
Kızlar herkese günaydın ilk gunümüz başladı herkese hayırlı olsun bir arkadasımız tost makinasında pişirmişti patatesleri bende koydum şimdi makinaya bakalım tuzsuz nasıl olacak birazdanda dudukluye koyacam patatesleri varsa patates tarifleri alalım ve yiyelim herkese bol patatesi günler diliyorum
tavuklarım çok güzel olmuşlar şimdi yicem afiyetle sabahtan beri bol su ve bir bardak yeşil çay içtim
karnım çok aç değil ama biraz yicem çünkü acıkınca gözüm hiçbişeyi görmüyo :)
Sen bu diyeti bir hafta yapsan yeter sana bizim gibi degilsin bizim önümüzde daha çok uzun bir yol var :))))) canım problem sadece gobekteyse düzenli mekik cek Nisan'a incelik belli fıstık gibi bir gelin olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?