5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

hadi bakalım kalın belli kızlar yarın Allahın izniyle başlıyoruz herkese bol irade inanç azim diliyorum
(ben boydan bi resim çekilip telfonumun ekranına koydum bozmak istedikçe bakıp resmime şu halime bak diyip iradeyi devreye sokuyorum )

ahahah Allah seni güzelmiş bundan iyi motive edici birşey olamaz heralde hemen bende uyguluyorum senin taktiği

ahahah Allah seni güzelmiş bundan iyi motive edici birşey olamaz heralde hemen bende uyguluyorum senin taktiği

sen 55 kilosun fıstık benim 6 aylık hamile gibi duran şu halimin ( bu arad ben bekarım da :) ) yanında senin resmin pekte motive edici olurmu bilemedim ben şimdi :)

sen 55 kilosun fıstık benim 6 aylık hamile gibi duran şu halimin ( bu arad ben bekarım da :) ) yanında senin resmin pekte motive edici olurmu bilemedim ben şimdi :)

ben biraz iri yapılı bir bayanım hemde vucudum sıkı değil kilolar öyle biryere toplandıki armut gibiyim inan kemikler iri olunca birde kilo olunca gerçekten kötü duruyor.benimle aynı kilo olan arkadaşlarıma baktığımda benden kat kat zayıf duruyorlar.biraz zayıflayıp sporlada sıkılaşsam daha ne isterim.hadi hayırlısı bakalım start vericez yarın :)

göbek bölgem yağlı bide kalın duruyorum ya ne bileim beğenmiorum kendimi..nisanda düğünüm fit olmak istiyorum (=

göbek bölgem yağlı bide kalın duruyorum ya ne bileim beğenmiorum kendimi..nisanda düğünüm fit olmak istiyorum (=

Sen bu diyeti bir hafta yapsan yeter sana bizim gibi degilsin bizim önümüzde daha çok uzun bir yol var :))))) canım problem sadece gobekteyse düzenli mekik cek Nisan'a incelik belli fıstık gibi bir gelin olursun

Kızlar herkese günaydın ilk gunümüz başladı herkese hayırlı olsun bir arkadasımız tost makinasında pişirmişti patatesleri bende koydum şimdi makinaya bakalım tuzsuz nasıl olacak birazdanda dudukluye koyacam patatesleri varsa patates tarifleri alalım ve yiyelim herkese bol patatesi günler diliyorum

Gunaydin
İlk gun basladi simdi patetesleri nasil yapsam diye dusunuyorum benim tost makinem baska silex diyorlar en iyisi ona atiyim bakalim nasil olacak gerci annem bu diyete cok karsi ama faydasini gorursem ayda bir yapacam

Ben en cok firinda seviyorum kuruyana kadar
Annemde bazen kup dilimler baharatlar tavada biraz su ve yag ama biz yag koymadanda yapariz
Baska bilmiyorum bilenler paylassin

kızlar bugün benimde ilk günüm
işteyim
akşam patatesleri haşladım bir kısmınıda baharatla harmanlayıp fırına attım
ikisinide saklama kaplarında yanımda getirdim
1 bardak çayla 1 haşlanmış patates yedim
zaten 5 kilo fazlam var
ihşallah veririm

benimde bugün et günüm tavukları biraz su koyup fırına verdim pişiyolar bakalım nasıl olacak
ben ençok akşamları zorlanıyorum çayın yanında bişeyler yemeye alışmışım zor tutuyorum kendimi

tavuklarım çok güzel olmuşlar şimdi yicem afiyetle sabahtan beri bol su ve bir bardak yeşil çay içtim
karnım çok aç değil ama biraz yicem çünkü acıkınca gözüm hiçbişeyi görmüyo :)

slm kızlar bugün başlıyoruz sabahtan beri internet sorunumla uğraşıyorum nihayet bağlandım şimdi patateslerimi haşlıcam ve diyete başlayacağım.kg verdiğimi görebilecekmiyim acaba???

bende başladım bugün kızlar ben 5 tane patates haşladım onları yiycem baharatla tatlandırıp yemeyi düşünüyorum..herkese kolay gelsin cancağazlarım [/B

Sen bu diyeti bir hafta yapsan yeter sana bizim gibi degilsin bizim önümüzde daha çok uzun bir yol var :))))) canım problem sadece gobekteyse düzenli mekik cek Nisan'a incelik belli fıstık gibi bir gelin olursun

canım bende bi iki hafta yapmayı düşünüyorum..denemek amaçlı..düğüne zaten daha 4 ay var..olmadı son bi iki aydada yaparım bişiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…