- Konu Sahibi incilideniz
-
- #13.501
& başlangıç tarihi 19/12/2011
gırgırına .81 kg
osaygiguden .81 kg
tugkay2000 .73 kg
lavanta84 .59,5 kg
pnrgl .56 kg
neslihanbursa .52 kg
srplyldrm .55 kg
alaca .69,6 kg
gulcine .72 kg
canavar .78 kg
canavarın eşi .90 kg
karem .57,9 kg
elifsevde .105 kg
nergizmir .73kg
diyetkolik .107kg
xhüzünx .115.6kg
exelon .67kg
eklendin canım.
Inşallah bukadar acıktığımıza bari değer :)
Haklısın o kadar giden su değildir.
Kendimden örnek vereyim diyete ve spora 87.2 kg olarak başladım. Bu diyete ise 81.4 ile yani eğer su atılmışsa çoktan atmışım demektir.
Ayrıca günde 2 litre civarı su içerseniz ve tuz kullanmazsanız vücut su toplamaz. Doğal olarakta yakılan yağdır.
Heee ne kadar sağlıklıdır onu bilemem.
bugün başladım güya ama lafta ....sabah biraz patates yedim sonra yememem gereken herşeyi yedim...çok iradesizim çok ...oysaki sadece vermem gereken 5 kg var yapıştı bu kilolar 59-60 kg arası gidip geliyorum 55 olsam yeter...53 en ideali benim için ama...hele bir 55 i göreyim gerisi kolay...2,5 yaşında oğlum var...hamileliğimde 30 kg aldım...85 ile doğuma girdim...doğumdan sonra dedimki bu kiloları 1 yılda atıp eski kiloma dönücem dedim...nitekim öylede yaptım..oğlumu 17 ay bol bol emzirdim ve tam 1 yıl sonra 53 kg a düştüm...ama bir şeyi unuttum okadar kolay kilo verdimki emzirirken sandımki memeden kesincede hemen veririm...çok kişinin de uyarmasına rağmen dikkat etmedim ve emzirmeyi kesince direkt 3 kg aldım sonra 2 daha derken şimdi tartıda 60 ı gördüm...çok kızıyorum kendime çok okadar kiloyu veripte korumadığım için kızıyorum
şimdide gitmiyolar yapıştılar...destek vericek birilerine ihtiyacım var bende sizinle beraberim..bugün uymadım patates yemeye..ama yarın sebze gününde bozmıycam sebzelerimide aldım...1 ay boyunca düzenli yapıcam inş kurtulana kadar...hepimize kolay gelsin ........
Canım sen bugün patates Yemen gerekirken yememissin istersen yarin yine patatesle başla ve bu sefer bozma kızlar bu arada ben bugünün bu kadar kolay geçeceğini hiç bilmedim hiç acıkmadım halada tıka basa doluyum sanki ben fazlamı abarttim bu patates olayını ama patatese çok az tuz haricinde hiç bozmadım diyeti umarım yarın sebze gunundede böyle rahat gecer
Kızlar nasıl gidiyor patatesi farklı yapanlar varmi ben sabah tost makinasına koydum şimdide fırına attım baharat az salça ve birazcık tuz ile (tuzu azda olsa kullanıyorum)varsa başka tarif paylaşalım sadece haslama yenilmez
canım sen bukadar çok kilo verdikten sonra 5 kiloyu rahat verirsin dikkat etsen bile yeter gerçi benmde 3-4 kilo fazlam var ama dile kolay işte..yarın patatesle başla..sırayı atlama yani..sen cumartesi günü bitirirsin
ben tam tersi okadar acıktımki ve hala açım zor dayandım..en son patatesi saat 8de yedim..kayınvalidemle eltim geldi onlara poğaça kek kurabiye falan çıkarttım ama resmen ağzım sulandı ama çok şükür irademe sahip çıktım..dediğin gibi bakalım inşallah yarın iyi geçer (=
gulcine canim tost makinesinde patatesi nasil yapiyosun tarif edermisin? bu arada bende iyi gidiyor sayilirim sadece aksam üstü bir dilim kepek ekmegi yedim ve salatalik tursusu regl dönemimdeyim canim herseyi cekiyor hele tatli oofff resmen krizdeyimsebzeleri nasil pisirsek yarin ben haslama pek sevmiyorum yiyemiyorum yanii alternatif ne önerirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?