5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

selam kızlar... diyeti cok ilginc buldum ama yararını görenler oldukca fazla.. bende denemek istiyorum ama bugunden gecti artık cünkü kahvaltımı yaptımm.. yarın baslıcam bende insallah.. umarım vücudumuza bi zararı olmaz :26:

& Başlangıç tarihi 19/12/2011

gırgırına .81 kg

osaygiguden .81 kg

tugkay2000 .73 kg

lavanta84 .59,5 kg

pnrgl .56 kg

neslihanbursa .52 kg

srplyldrm .55 kg

alaca .69,6 kg

gulcine .72 kg

canavar .78 kg

canavarın eşi .90 kg

karem .57,9 kg

elifsevde .105 kg

nergizmir .73kg

diyetkolik .107kg

xhüzünx .115.6kg

exelon .67kg

eklendin canım.
İnşallah bukadar acıktığımıza bari değer :)

teşekkür ederim
5 gün diye kendimi motive ediyorum
hafta sonu geldiğinde bitmiş ve ben kilolarımdan kurtulmuş olacağım ihşallah tabiii hepimizde

& Başlangıç tarihi 19/12/2011

1-gırgırına .81 kg

2-osaygiguden .81 kg

3-tugkay2000 .73 kg

4-lavanta84 .59,5 kg

5-pnrgl .56 kg

6-neslihanbursa .52 kg

7-srplyldrm .55 kg

8-alaca .69,6 kg

9-gulcine .72 kg

10-canavar .78 kg

11-canavarın eşi .90 kg

12-karem .57,9 kg

13-elifsevde .105 kg

14-nergizmir .73kg

15-diyetkolik .107kg

16-xhüzünx .115.6kg

17-exelon .67kg

18-izisiyam.76 kg

Simdilik iyi gidiyor ama benim gobegimin sag va sol tarafi yumurtaliklarin oldu yerde sancim var artik nicin oldu bilmiyorum su dda iciyorum ama suzuzmu kaldim ne bugun daha cok wc ye gidiyorum

kızllarr merhabaaa =)

hep takip ettim bu topiği ama bugün başlamaya karar veridğim için şimdi yazıyorumm

sabah tartılmayı unuttum ama

boyum 1.70

şu anda kilom 74.00 %50 su %31 yağ gösteriyor tartımm

ama sanırım daha da ama çünkü su çok fazla içtim ve oranda çok yüksek yarın sabah tartılıp tekrar verirrim bilgilerimi =)

ayrıca sabah baharatlı haşlanmış patates öğlen tost makinasında baharatlı patates akşama ya kısmet =)

aralarda da iki şekersiz yeşil çay ve bol suu

hepimizii kolayy gelsinnn

ben tuzdan vazgeçemedim tuzlayıp tuzlayıp yiyiorum (= birazda zeytinyağı gezdirdim üzerine kekik tuz fırına verdim iyi geldi haşlama midemi baymıştı sabah..nyse bugün bitti sayılır kızlar yarın sebzemi meyvemi yapıoruz bi sıralaması var mı

kızlar bugün bitti sayılır gerçekten. sabah, öğlen iki tane haşlanmış patates. akşam 2 tane fırında baharatlı patates.50 dk spor. hedefim 3 kilo inşallah veririm.

kız canavarr sen baya kilo vermişsinde niye biz eyaptıklarını anlatmıyon heeeeeeeeeeeeeeeee

fena açım bu saate kadar dayandım 4 saat daha dayanıcam ama aç uyucam resmenyarın sebze yapmayı planlıyorum ve daha kolay geçiceğini düşünüyorum böyle tek patatesle insan tatmin olmuyo sonra çeşit fazlalığı iyi gelicek inşallah

bugün başladım güya ama lafta ....sabah biraz patates yedim sonra yememem gereken herşeyi yedim...çok iradesizim çok ...oysaki sadece vermem gereken 5 kg var yapıştı bu kilolar 59-60 kg arası gidip geliyorum 55 olsam yeter...53 en ideali benim için ama...hele bir 55 i göreyim gerisi kolay...2,5 yaşında oğlum var...hamileliğimde 30 kg aldım...85 ile doğuma girdim...doğumdan sonra dedimki bu kiloları 1 yılda atıp eski kiloma dönücem dedim...nitekim öylede yaptım..oğlumu 17 ay bol bol emzirdim ve tam 1 yıl sonra 53 kg a düştüm...ama bir şeyi unuttum okadar kolay kilo verdimki emzirirken sandımki memeden kesincede hemen veririm...çok kişinin de uyarmasına rağmen dikkat etmedim ve emzirmeyi kesince direkt 3 kg aldım sonra 2 daha derken şimdi tartıda 60 ı gördüm...çok kızıyorum kendime çok okadar kiloyu veripte korumadığım için kızıyorum
şimdide gitmiyolar yapıştılar...destek vericek birilerine ihtiyacım var bende sizinle beraberim..bugün uymadım patates yemeye..ama yarın sebze gününde bozmıycam sebzelerimide aldım...1 ay boyunca düzenli yapıcam inş kurtulana kadar...hepimize kolay gelsin ........

Canım sen bugün patates Yemen gerekirken yememissin istersen yarin yine patatesle başla ve bu sefer bozma kızlar bu arada ben bugünün bu kadar kolay geçeceğini hiç bilmedim hiç acıkmadım halada tıka basa doluyum sanki ben fazlamı abarttim bu patates olayını ama patatese çok az tuz haricinde hiç bozmadım diyeti umarım yarın sebze gunundede böyle rahat gecer

canım sen bukadar çok kilo verdikten sonra 5 kiloyu rahat verirsin dikkat etsen bile yeter gerçi benmde 3-4 kilo fazlam var ama dile kolay işte.. yarın patatesle başla..sırayı atlama yani..sen cumartesi günü bitirirsin

ben tam tersi okadar acıktımki ve hala açım zor dayandım..en son patatesi saat 8de yedim..kayınvalidemle eltim geldi onlara poğaça kek kurabiye falan çıkarttım ama resmen ağzım sulandı ama çok şükür irademe sahip çıktım..dediğin gibi bakalım inşallah yarın iyi geçer (=

gulcine canim tost makinesinde patatesi nasil yapiyosun tarif edermisin? bu arada bende iyi gidiyor sayilirim sadece aksam üstü bir dilim kepek ekmegi yedim ve salatalik tursusu regl dönemimdeyim canim herseyi cekiyor hele tatli oofff resmen krizdeyim sebzeleri nasil pisirsek yarin ben haslama pek sevmiyorum yiyemiyorum yanii alternatif ne önerirsiniz

benimde yazini okuyunca agzim sulandim simdi :18:

sebzeye göre fırınlanabilirde.ben haşlamayı düşünüyorum tabi bol yağlı sebze yemeklerine benzemez ama ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…