5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Aaaaaaa ben korkuyodum valla ilk msj atınca tek basıma diyet yaparsam beceremem diye sagolun kızlar valla beni yalnız bırakmadığınız icin şimdi daha kararliyim boşuna dememişler birlikten kuvvet doğar ama şimdiye kadar hiç diyet yapmamış biri olarak yinede korkuyorum dayanamayip beceremezsem diye ama bu iki uç gün sonra başlamakta iyi oldu kendimi bu fikre daha çabuk alıştırıyorum Pazartesi diyete başlayacam diye

Canım bence o yağları şimdiden başla bu diyetinde çünkü o yağların etkisini göstermesi icin düzenli 3hafta kullanman gerekiyormuş en az erteleme bence tabi yine sen bilirsin bende basliyacam diyetle birlikte yağlara kremlere

benide ekleyinnnn boy 1.60 kilo 52..pazartesi başlıyayım bende çarşamba gnüde arkadaşa gidicez orda napıcam diye düşünüyorum :s

bende başladım bugün bu diyete.... ilk günüm.... bakalım beş gün sonra ne olacak... bi üç kilo versem bari

benide ekleyinnnn boy 1.60 kilo 52..pazartesi başlıyayım bende çarşamba gnüde arkadaşa gidicez orda napıcam diye düşünüyorum :s
Canım erteleyebiliyorsan ertele çünkü gidersen kesin bozArsin sonra moralin Bozulur orda herkes sana bu kadarciktan bisey olmaz diyecektir birde o gün et gunü pek bilgim yok ama oluyorsa et gunüne başka bir gunün yerini değiş arkadaşına söyle sana uygun bişeyler hazırlasın sende hazırlayıp goturebirsin evden ama ne kadar uygun kaçar bilmem ama mesela o gün meyve gunü yap orda bol bol meyve yersin sende tabi yine söylüyorum günlerin değişmesinde bir sakınca varmı bilmiyorum önceki yorumlarda bir bak kesin yazmislardir gerçi senin kilo nerde ben onuda anlamadım boyuna göre gayet iyi kilon belki sadece 2 kilo

tarih değişti kızlar haziranın 16 sına kadar en az 10 kg vermem lazım 6 ayda veririm herhalde yazdım ama tekrar yazayım 73 kg'yum herkese başarılar diliyorum inş başarırız kızlar çok heyecanlandım :)))

Bugün bir bayandan duydum diyet ve sporla 6ayda 30 kilo vermiş süper bence veririz inşallah bizde

kızlar sabah tekrar tartıldım 59.5 yine, bi değişiklik olmamış. ikinci haftaya bu kiloyla başlayacağım. ilk haftamda 2.5 kg vermiş oldum fakat diyete bşladığım gün regl oldum yani fazla kilo veremememin nedeni bu olabilir. bakalım inşallah ikinci haftamda daha fazla veririm. gerçi haftada 5 kilo da biraz abartı zaten, 2-2.5 kg normal ve daha sağlıklı gibi duruyor. Durmak yok, yola devam kızlar, '' Hayaldi, Gerçek Oldu'' olsun bizimki de :))))

günaydııııııııııınnnnnnn kalın belli kızlar
1-gırgırına
2-efeegeerol
3-elifsevde
4-nergizmir
5-tazz
6-lavanta84
7-minik06
8-mevhide34
9-merys
10-canavar
11-canavarın eşi :)
12-mevhide34
13-tugkay2000
14-osaygiguden
15-srplyldrm
16-minik06
17-neslihanbursa
18-karem
19-nergizmir
20-hava

kızlar listeye herkes kilosunu yazsın yada eklenmek isteyen arkadaşlar varsa bildirin pazartesi başlıyoruz kilolarınızı pazar günü akşam en son listede belirtelim daha 2 gün var kilo alan olabilir kilo veren olabilir tartılma işlemini açıkcası 5 gün sonra derim ben sizind efikirlerinizi alıyım
listenin uzunluğuna aldanmayın pazar akşamı kim başlangıç kilosunu yazarsa onlarla başlayacağız sanırım 10 a düşer

kızlae bu diet daha çok verdiriyormuş bilginize geçmiş yorumlardan buldum sizi zahmete sokmıyım dedim

sabah sabh et nasıl yicem diyenler uygulayabilir

mantıık hepsinde aynı besin gurupları ayrıldığında demekki yağ yakıyor vücut ama diyete uyulmalı kaçamaklar aynı besin gurubundan yapılmalı bilginize kalın belli hatunlar

Ay kızlar kafam karıştı ya bu çorbalı diyetemi tam olarak uysak yoksa bizim diyetemi gerçi çorbada pek benim içeceğim tarzda değil ama ne bileyim ise yarayacaksada zorda olsa içilir

valla ben lhana corbası ıle 3 gunde 2 kılo verdım ama taı ıgrenc yanı ıcemedım doktum.. bna patates dıyetı daha ıyı gelıyo.. kızlar ıntenetım bozuk o yuzden ablamdan gırıyorum sımdı pazartesi bende varım bugunden kılomu yazayım 73 basarılar sımdıden

arkadaşlar bişey sormak istiyorum bu diyete dün başladım fırında ve haşlanmış patates yedim bugünde marul roka domates havuç karışık bi salata yaptım nar ekşisi ve limon ekledim bi sakıncası olur mu bi de meyve gününde sadede tek çeşit meyve mi olacak yoksa meyve salatası gibi olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…