5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar ne alemdesiniz ben grip oldum boğazlarımda trafik felç durumda (= patates midemi bulandırdı ama gayret edicem..yılmayın

yarım güm bitti bile kızlar vazgeçmeyinkolay olsa herkes zayıf kalırdı zoru başarıcazbenmde midem iyice bayıldı direnicez

merhabalar bende bugün başladım bu diyete inş. hep beraber pes etmeden istediğimiz inceliğe kavuşuruz bana kalırsa çok basit bir diyet açda kalmayacaksın sadece kapitalizme dur diyeceğiz ... ben şuan 168 boyunda 76 kiloyum son bir senede aldım bu kiloyu eski 53 kiloya düşmeden bu diyeti bırakmak istemiyorum...kortizon kullanan varsa hala benim gibi bulanmaz bir diyet şeker ve tuz yok bir bakıma gerekli benim için çünkü beni bu hale getiren kortizonlu iğneler ve bişey olmaz diyipde tuzu ve şekeri bol bol yememden olduu... herkese hayallerinin gerçekleşmesini diliyorum... bugün başlayan varsa arkadaşlar beraber düşüncelerimizi iletip birbirimize destek olalım...
:)

4 tane patates yedım valla su anda cok tok hıssedıyorum bakalım vereckmıyım sadece ıcıne kekık kattım okadar . ya bıde yogurt doksek bı sakıncası olurmu kı. ama baya kısı olmusuz bayıldım valla ınsallah destekle gıder sunlar...

kızlar hepinize başarılar dilerim bu diyettte bende geçen hafta yaptım ama dayanamadım baya baya kaçamakklarım oldu ama ona rağmen 3 kiloya yakın vedim burda bi arkadaşımız vardı oda 20 günde 8 kilo verdi ama hiç ara vermeden umarım sizdede işe yarar bu diyet

kızlar beni motive edin.... bu patates benim içimi baydı... kaçamak yapmak istemiyorum

merhaba arkadaslar benimde bugün ilk günüm patates haslama yedim 4tane ama benide baydi olsun pes etmicem devam edicemde su yumurta günü hic gelmesin istiyorm(( aksama kadar yumurta yenirmiki:18:

bu arada baslangic kilom 115.6 kg :18:

Kızlar nasıl gidiyor patatesi farklı yapanlar varmi ben sabah tost makinasına koydum şimdide fırına attım baharat az salça ve birazcık tuz ile (tuzu azda olsa kullanıyorum)varsa başka tarif paylaşalım sadece haslama yenilmez

ben sabah haşlama yedim birazdan tost makinasında yapıcam... bide çorba şeklinde yapılabilir...

& Başlangıç tarihi 19/12/2011

gırgırına .81 kg

osaygiguden .81 kg

tugkay2000 .73 kg

lavanta84 .59,5 kg

pnrgl .56 kg

neslihanbursa .52 kg

srplyldrm .55 kg

alaca .69,6 kg

gulcine .72 kg

canavar .78 kg

canavarın eşi .90 kg

karem .57,9 kg

elifsevde .105 kg

nergizmir .73kg

diyetkolik .107kg

xhüzünx .115.6kg

böyle olduk
varsa daha söyleyin yazabilirim :)

Kızlar bunu diyet gibi değilde sanki oruç tutuyormuşuz gibi düşünelim ama çay sigara patates ve su serbest böyle düşünürsek daha rahat gecer bu arada yumurtayı çok severim günde bes yumurta yesem banamisin demem ama ekmek ve bol tuz ile yumurta gunünün gelmesini bende istemiyorum neyseki son güne denk geliyor son güne kadar verdigimiz kilolar bizi daha motive eder ve son Günü'de atlatiriz

Merhaba diyette 4. Gunum meyve gunü güzel gidiyor.bir ayda 8kilo verdikten sonra bünyem yavaşladığı için bu diyeti denedim.ama gercekden zorlu bir diyet .suana kadar 2,5 kilo verdim.badem kaçağı yapmasaydım belki dahada olabilirdi .kabizlik problemi için hep pul biberle baharatlandirdim sebze patates ve eti .bügünde kayısı kaynattim.tavsiyem sebze gunünde bol çeşit bulundurmanız .(marul,semizotu,brokoli,domates,salata,kirmizi biberli bir salataydi benimli tuz kullanmadim.her patatesten sonra su içmeyi ihmal etmeyin.ben bol su ve rezene tuketiyorum .koly gelsin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…