- Konu Sahibi incilideniz
-
- #13.521
sebzeye göre fırınlanabilirde.ben haşlamayı düşünüyorum tabi bol yağlı sebze yemeklerine benzemez ama ..
gulcine canim tost makinesinde patatesi nasil yapiyosun tarif edermisin? bu arada bende iyi gidiyor sayilirim sadece aksam üstü bir dilim kepek ekmegi yedim ve salatalik tursusu regl dönemimdeyim canim herseyi cekiyor hele tatli oofff resmen krizdeyimsebzeleri nasil pisirsek yarin ben haslama pek sevmiyorum yiyemiyorum yanii alternatif ne önerirsiniz
Kizlar nasil bir diyet bu ?
Gercekten ise yariyorsa bende yapmak istiyorum ama son gun yumurta diyor benim yumurtayla aram yok o gun baska birsey yiyebilirmiyim acaba
bugün başladım güya ama lafta ....sabah biraz patates yedim sonra yememem gereken herşeyi yedim...çok iradesizim çok ...oysaki sadece vermem gereken 5 kg var yapıştı bu kilolar 59-60 kg arası gidip geliyorum 55 olsam yeter...53 en ideali benim için ama...hele bir 55 i göreyim gerisi kolay...2,5 yaşında oğlum var...hamileliğimde 30 kg aldım...85 ile doğuma girdim...doğumdan sonra dedimki bu kiloları 1 yılda atıp eski kiloma dönücem dedim...nitekim öylede yaptım..oğlumu 17 ay bol bol emzirdim ve tam 1 yıl sonra 53 kg a düştüm...ama bir şeyi unuttum okadar kolay kilo verdimki emzirirken sandımki memeden kesincede hemen veririm...çok kişinin de uyarmasına rağmen dikkat etmedim ve emzirmeyi kesince direkt 3 kg aldım sonra 2 daha derken şimdi tartıda 60 ı gördüm...çok kızıyorum kendime çok okadar kiloyu veripte korumadığım için kızıyorum
şimdide gitmiyolar yapıştılar...destek vericek birilerine ihtiyacım var bende sizinle beraberim..bugün uymadım patates yemeye..ama yarın sebze gününde bozmıycam sebzelerimide aldım...1 ay boyunca düzenli yapıcam inş kurtulana kadar...hepimize kolay gelsin ........
bende mi biraz ekmek yesem ki
sebze hiç güzel değil
aslında sebze yemekleri favorimdir ama
salata yemeksiz gitmiyor
aslında keşke domates soslu sebze falan pişirseydim hiç aklıma gelmedi kiiii
bende bilmiyorum sebzemi salatami yesem.ama tatsiz tuzsuz haslamadansa salatayi tercih ederim..yarim dilim ekmekten bisey olmaz bence ama sen bilirsin sonra pisman olma:)
simdilik hic ekmek yemedim ama migdem cok bulaniyo ben oglene evdeki tum sebzeleri tencere koyacam ve sarimsak sogan da sarimsak cok guzel oluyo
salcali su yla pisirecem sicak gitsin migdeme aradada havuc yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?