5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Canım bende burdan birinde okumuştum tost makinasında yaptım diye bı deneyeyim dedim çok güzel oldu ben patateslere hiçbir şey eklemeden dilimledim ve makineye dizdim kapadım ama biraz ince yapmisim herhalde kenarları yandı yinde çok güzeldi .kizlar herkese iyigeceler yarin bol sebzeli günlerde buluşmak üzere rüyanızda bol bol tatlı yemeniz dileğiyle

Kizlar nasil bir diyet bu ?
Gercekten ise yariyorsa bende yapmak istiyorum ama son gun yumurta diyor benim yumurtayla aram yok o gun baska birsey yiyebilirmiyim acaba

Günaydın kizlar gunün ilk salatalığı su an elimde yerken sizede bir günaydın diyeyim dedim içimden bir ses bugününde dün gibi çok güzel geçeceğini söylüyor

Kizlar nasil bir diyet bu ?
Gercekten ise yariyorsa bende yapmak istiyorum ama son gun yumurta diyor benim yumurtayla aram yok o gun baska birsey yiyebilirmiyim acaba

Bu diyet gercekten ise yarıyor en azından ben öyle hissediyorum ihtiyacın varsa başla derim ben yumurtaya gelince o gunün gelmesini hiçbirimiz istemiyoruz ben yumurtayı çok seven biri olarak bütün gün nasıl yumurta yiyecem diye düşünüyorum

Bende az bisey salatalikla migdemi basirdim canim bisey istemiyor biraz sonra hazirlarim biseyler ama ben su sabah ne yersen geri zaman onu yemelisin ya ona katilmiyacam birde cok az mantar aldim olurmu acaba dayanamadim tartildim henuz giden yarim kilo ama hafta surmez regl olacam

günaydın kızlarrr
işe yeni geldim
dün patates günü tamamdı
sayıoyla 3 yudum ekmek yedim akşam

bugün 2 havucu rendeledim 2 domates 2 salatalık mor lahana 1 kutu konserve mısır karıştırdım işe getirdim bütün gün bunu yiyeceğim kısmetse
yanındada 2 fincan biberiye 2 fincan civanperçemi çayı içiyorum bakalım cumayı bekliyorum

günaydınnnnnn
hemen raporumu vereyim

dün koşuşturmadan patateslerimi bile zor yedim
eşim haşlanmasını bekleyemedği için o yumurta günü yaptı
ama akşam gelince kendime ayırdığım bir tabak patatesi hüpletmiş
bugün ona patates bana salata günü ama patateslerini almadan gitmiş
bu arada eşimin ortağıda bizim diyete dün dahil oldu
oda tersten başlıyor dün yumurta yedi bugünde meyva günü olacak
ben patates gününde gram oynatamıyordum ama dün fazla yiyemeyeceğin sabah hafif kalktım
gerçi regl döneminde sağlıklı bir kilo verişi olmayacak
herkese kolay gelsin

Canım ben de doğum sonrası 57 kiloya düşmüştüm ,doğuma girmeden 70 dim.Emzirirken çok kilo gitti ama doğum öncesi 53 kiloidim, ondan sonra 53 e hiç düşemedim.Dedim bu diyeti yapıyım beilki veririm,61 ile başladım diyete ilk hafta 3 kilo gitti,2.hafta 1 kilo gitti sonra da durdu. yani şimdi 57-58 arası gidip geliyorum bu hafta yapmadım ama haftaya spor ile birlikte yapacağım inşallah 55 e düşerim. inşallah sen de düşersin kolay gelsin.

günaydin arkadaslar ben bu sabah tartildim,dün sabah 115.6 iken bu sabah 114.5kg 1.100 kg vermisim:)) cok mutlu oldum
ama aksam canim sucuklu yumurta cekti cok aciktim acliktan basim agridi yinede yemedim bende bu sabah sucuklu tost yaptim 1 tane:)))ilerleyen saatlerde sebze yicem ben birde aksam 5-6 dan sonra hic bisey yemiyorum daha öncede kendi kendime böyle diyet yaparak 20 kilo vermistim. ama ne fayda hamilelikte 40 kilo aldim.. neyse devam

bende mi biraz ekmek yesem ki
sebze hiç güzel değil
aslında sebze yemekleri favorimdir ama
salata yemeksiz gitmiyor
aslında keşke domates soslu sebze falan pişirseydim hiç aklıma gelmedi kiiii

bende mi biraz ekmek yesem ki
sebze hiç güzel değil
aslında sebze yemekleri favorimdir ama
salata yemeksiz gitmiyor
aslında keşke domates soslu sebze falan pişirseydim hiç aklıma gelmedi kiiii

bende bilmiyorum sebzemi salatami yesem.ama tatsiz tuzsuz haslamadansa salatayi tercih ederim..yarim dilim ekmekten bisey olmaz bence ama sen bilirsin sonra pisman olma:)

Simdilik hic ekmek yemedim ama migdem cok bulaniyo ben oglene evdeki tum sebzeleri tencere koyacam ve sarimsak sogan da sarimsak cok guzel oluyo
Salcali su yla pisirecem sicak gitsin migdeme aradada havuc yerim

Kizlar ekmek yemeyin mademi bu ısı yapacaksınız hakkıyla yapinki sonra vijdan yapmayın kendinize beş gün dediğin nedirki gelir gecer bende zorlanıyorum ama yemeyecem dün karşımda fındık tabağı vardı alayım dedim 1tane sonra vazgeçtim yok dedim 1 fındık için değmez ben o gunün menüsü dısında midemize gidecek en ufak seyin bile dengeyi bozacagina inanıyorum et diyeti diye bişeyler var bimem biliyormusunuz 1 hafta sadece et yumurta vb seyler yiyorsunuz ve yediğiniz bir maydanoz parçası bile diyetinizi bozuyor diye duymuştum buna dayanarak bizimde menumuzun dışındaki hersey diyetimizi bozar gibi geliyor ben bir ogünde 1ekmek yiyen biriyim ve dayanmak için kendimle savaş halindeyim gerçi suana kadar canım çok asırı istemedi ekmegi ama bundan sonrada dayanacam hadi kizlar çektiğimize değsin bari kendimizi bişeyler olmaz diye kandırmayalım ve bu ısı başaralım

kızlar bu sabah tartıldım 700 gram vermişim
bakalım bugün nasıl geçicek...ben fırına patlıcan domates soğan biber atıcam... herkese kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…