5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Kizlar dayanamadık yok dayanacaz hepberaber bence ilk dört gün hiç kaçamak yapmayalım ki kaçamak hakkımızı yumurta gunüne çok çok azda olsa yumurtaya saklayalım çünkü benim düşündüğüm tek sey yumurta ekmeksiz nasıl olacak ama iste olacak başka yolu yok. C cxxvxcccbhhghbbvbhgvhhf. Frig. Gb kizlar bunuda 1.5 yaşındaki oğlum yazdı size ben tercümesini yapayım diyoki yemeyin zayıflayın

ben çok fena hastayım nezle girp üst üste (= çok şükr ki bugün meyve günü portakal mandalina elma ayva armut ne varsa yiyorum bakın hastayım ama yılmıyorummm

Gecmis olsun canım valla sende iyi kararlı çıktın kilon fazla olmamasına rağmen kizlar neslihani ornek alalım onun fazlası 5 bizim fazlamiz ortalama alırsak 25 siz duşunun artık

kızlar ben yumurta yemeyi düşünmüyorum
ben yumurtanın beyazını zaten hiç yemem sarısınıda ayda belki 1 defaa sevmiyorum
ben yarın süt yoğurt günü yapacağım
peynirde olur mu ki?

Canım yumurta yerine süt ve yoğurt demiş ama peynir dememiş ama sen çok azda olsa ye istersen gün boyu süt ve yoğurtlarda biraz sıkıntı olur yani benim için çok büyük sıkıntı olur sütten nefret ediyorum yoğurduda ekmekle yiyorum en iyisi benim için yumurta yine çok haslayacam cayla yiyecem belki birazda rafadan yapıp az kepek ekmegiyle yemeyi düşünüyorum ama sütte yoğurtta ikiside tok tutucu seyler keske bende süt icebilseydim

süt içmeyide sevmem aslında ama katlanacağım
tarçınla güzel olr diye düşünüyorummm

Gecmis olsun canım valla sende iyi kararlı çıktın kilon fazla olmamasına rağmen kizlar neslihani ornek alalım onun fazlası 5 bizim fazlamiz ortalama alırsak 25 siz duşunun artık
çok saol cnm sizde benim kadar zayıfladıktan sonra beni anlıcaksınız zayıflamanın nekadar müthiş bişey olduğunu ve sizde daha ok kararlı olucaksınız hele bi insalrdan olumlu yorumları alın geri su gibi akıcak inşallah
kızlar ben yumurta yemeyi düşünmüyorum
ben yumurtanın beyazını zaten hiç yemem sarısınıda ayda belki 1 defaa sevmiyorum
ben yarın süt yoğurt günü yapacağım
peynirde olur mu ki?

peynir olurmu bilmem ama olsaydı yazarlardı bide şey dikkatimi çekti benim yumurta veya süt veya yoğurt demiş arkadaş süt v yoğurt dememiş aradi "veya" kelimesi kafamı karıştrmadı değil ama ben ikisinide yicem..benim tek yaptığım kaçamaklar bir iki tane kuru kayısı ve çok az meyve suyu içmiştim kilo bildirimlerini sabırsızlıkla bekliorum bakalım 49u görücekmiyim

Merhabalar,

Ben de geldim.Geçen ay 22 gün yapmıştım aralıksız.Tekrar bir 22 güne merhaba dedim (22de var bir keramet demekki )
Bugün 1. gün, gün be gün yazacağım gene eskisi gibi.

Sabah yarım patates yedim, yağsız, tuzsuz yanında da bir koca kupa yeşil çay.
Sıkı bir spor programı hazırlayacağım kendime ve her gün ajandama da notlar alıp,günü öyle tamamlayacağım.
2 litre de su içeceğim.

Bu iş ya olacak ya olacak, kimse pes etmesin.
Bu yağlar demir değilki erimesin, elbet eriyecekler, sporla da kendimizi daha sıkılaştırıp, beden olarak da inceleceğiz.
Herkese hafif ve iradeli bir gün dilerim.

bencede 1-2 kilo değişken zaten yediğinle içtiğinle değişir önemli olan fazlayı verebilmemiz

İyi iste sen söylüyorsun senin vücut alışmış diyete buna rağmen 3gunde 1.1 gitmiş bu benim ilk diyetim ve benden giden 1.2 bence seninki gayet normal benimki anormal yanlismi düşünüyorum

Insanin kilosu cok olunca normal gibi gelmiyor

bu kaçıncı haftan kaçıncı diyetin kaçtın kaç oldun elif

Canim bu diyeti ilk defa yapiyorum aslinda ikiaydir dikkat ediyorum gecen hafta kacamaksiz diyet yaptim bir kilo verdim bu hafta buna basladim onceden diyete baslardim bir ayda 6 kilo verirdim ama artik olmuyor simdi 104 kiloyum 6 yil once bu kiloya yine dusmusdum 117 kilodan ama kararliyim verecem bu kilolari evlenmeden once 75 dim ama uc cocuk annesiyim on yasinda cocugum yasimda 28

Meyve gununde kuru kaysi olur bence degilmi bende bugun hem kuru hurma birde su buyuk yas hurma diyorlar ondan yedim
Canim 49 mu boyun kac ben battim valla 50 kilodakiler diyet yapiyor ben hayal bile edemiyorum ama 49 da az valla insan kus gibi olur ben 70 oluyum bisey istemem daha

süperr umarım bi an önce kurtulursun o bıngıllardan..zor ama imkansız değil..hatta kilo vermeye başladıktan sonra kolay bile geliyo insanabu zamana kadar niye bunlarla yaşamışım diyosunuz..ben merdivenlerden inerken alt katta eniştem kapıyı açıp "aaa senmiydin bende akrep nalan sanmıştım" diyodu şimdi hatırlatıyorum o günleri onlara..resmen kendime özgüvenim geldi..bi ortamda kilo konusu açıldığında ezlip büzülmüyorum artık..arabaya kalabalık biniceğimiz zamanlarda arkaya oturduğum zaman sırf dalga geçilmesin diye elimden geldiğince sıkıyodum kendimi kapıya yapışıyodum adeta..şişman şakalarına dahil değilim artık..açta kaldım spor yaparkende zorlandım sabah yürüyüşe giderken sıcacık yatağımdan çıkmakta zor geldi ama hepsine değer..bazı haftalar kilo veremiyodum ama yılmıyordum vardır bi hayır diyererek yoluma devam ediyodum..iyiki zayıflamışım amaç 0 beden olmak değil amaç vücudumu en güzel hale getirmekti..ben tatlı hastası abur cubur delisi bir kızken ben bile zayıfladıysam herkes zayıflar hee bu arada dip not ben bide sigarayıda bırakmıştım ona rağmen kilo almadım aksine verdim..HERKES ÖNCE İNANSIN YAPICAM DESİN OLUCAK DESİN..gerisi tevekkül

ben 70 kiloyla diyete başladım ama herkesin yapısı farklı biraz göbek bölgem yağlı onla boğuşuyorum..sen bi 70 kiloya gel bi 60 olayım bişey istemem diceksin bak gör (= meyve gününde kuru kayısı olur hurmada olur hurma zaten 15 kalori

Canım gecen ay 22 günde kaç kilo verdin birde başka diyet denedin mı ben bir hafta daha bu diyeti yaptıktan sonra başka bir diyete gecmek istiyorum sonra tabi yine bu diyete çünkü su ana kadar gördüğüm en iyi diyet bu ben yemek çok seçen biriyim çok sebze yiyemem kabak pirasa mantar gibi cogu diyet listelerindede hep bunlar var ondan bu diyet daha mantıklı geldi bu arada kizlar son durumum 1.5 kilo bence 3 gün icinde gayet iyi 5 günede rahatlıkla 2 kiloyu görürüm Buda bana hem yeter hemde daha sağlıklı olur zaten bu diyete baslarkende 5 günde 5 kilo veremeyeceğimi biliyordum

Yaptığımız yorumları okurken okadar ani ruh değişimi yaşıyorumki şaşaıyorum kendime bize
aslında herkesin yaşadıklarıı aynı hissetiklerimizde bi yandan üzülüyorum hatta acıyorum şu halimize bi yandan sinirleniyorum çünkü biz yaptık hani bi laf vardırya insanın kendine yaptığını kimse yapmaz diye
ama artık gayret ediyoruz ve gerçekten isityoruzki hepimiz bu araştırmay çabay girmişiz
başlamak başarmanın yarısıdır demmeişler ya boşuna hadi kalın belli hatunlar yılmak yok tam gaz devam

bu arada ben 28,5 yaşında :) tavan kilom 87 olup her yaz 2 aylık açlık grevleriyle 20 kilo verip yaz sonu yıllarca beraber yaşadığım yağlarımı 20 kilo fazlamı yarı yolda bırakmadan zayıf kalmayı başaramadığım bi üçüncü ayı aşmadan hemen alan ben akılının önde gideniyim şuan 81 im

merhaba arkadaslar. winstoncugum nasılsın kaybettik birbirimizi. isveç tutmadı ya. aslında kilo verdim ama 2 kilo.96,4oldum sabah baktıgımda. yarın muzaffer kuşhanın su 2 haftalık diyetini yapoacam. ondan sonra yine 5güne baslayacagım. aslında rekorumuz iyi. 1 ayda 9 10 kilo mükemmmel. herkes bnbelin incelmiş popon gitmiş diyor. ama gözüm doymuyor daha ince demeliyim.80ni bi göreyim bakalım ne olacak. heyecan bastı. haydin kızlar hepberaber gelelim su kiloların hakkından

muzaffer kuşhanın diyetini yazar mısın canım

ilk iki gün patates ve sebze günüm gayet iyi gitmişti hatta et günümde iyi gidiyodu 2 kilo kadarda eksilmiştim ama
misafir gelince bütün dengem alt üst oldu irade falan kalmadı ondan da bundan da derken benim diyetin son iki günü yalan oldu
siz nasıl yapıyosunuz misafir gelince şimdi tekrar baştan başlamayı düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…