- Konu Sahibi incilideniz
-
- #13.661
ben çok fena hastayım nezle girp üst üste (= çok şükr ki bugün meyve günü portakal mandalina elma ayva armut ne varsa yiyorum bakın hastayım ama yılmıyorummm
ben çok fena hastayım nezle girp üst üste (= çok şükr ki bugün meyve günü portakal mandalina elma ayva armut ne varsa yiyorum bakın hastayım ama yılmıyorummm
Canım yumurta yerine süt ve yoğurt demiş ama peynir dememiş ama sen çok azda olsa ye istersen gün boyu süt ve yoğurtlarda biraz sıkıntı olur yani benim için çok büyük sıkıntı olur sütten nefret ediyorum yoğurduda ekmekle yiyorum en iyisi benim için yumurta yine çok haslayacam cayla yiyecem belki birazda rafadan yapıp az kepek ekmegiyle yemeyi düşünüyorum ama sütte yoğurtta ikiside tok tutucu seyler keske bende süt icebilseydim
çok saol cnm sizde benim kadar zayıfladıktan sonra beni anlıcaksınız zayıflamanın nekadar müthiş bişey olduğunu ve sizde daha ok kararlı olucaksınız hele bi insalrdan olumlu yorumları alın geri su gibi akıcak inşallahGecmis olsun canım valla sende iyi kararlı çıktın kilon fazla olmamasına rağmen kizlar neslihani ornek alalım onun fazlası 5 bizim fazlamiz ortalama alırsak 25 siz duşunun artık
kızlar ben yumurta yemeyi düşünmüyorum
ben yumurtanın beyazını zaten hiç yemem sarısınıda ayda belki 1 defaa sevmiyorum
ben yarın süt yoğurt günü yapacağım
peynirde olur mu ki?
bencede 1-2 kilo değişken zaten yediğinle içtiğinle değişir önemli olan fazlayı verebilmemiz
İyi iste sen söylüyorsun senin vücut alışmış diyete buna rağmen 3gunde 1.1 gitmiş bu benim ilk diyetim ve benden giden 1.2 bence seninki gayet normal benimki anormal yanlismi düşünüyorum
bu kaçıncı haftan kaçıncı diyetin kaçtın kaç oldun elif
vücut bazen duraklama dönemleri yaşıyo her insanda oluyo bu öncesinde beş kilo vermişsin
boru değil vazgeçme buraya kadar dayanmışsın 1.5 bile gitse svin bende öyle derken verdim kilolarımı
Haklisin insallah verdigimiz geri gelmez
çok haklısınız kızlar hepimiz profösör gibiyiz maaaşşaalllaaahhhm
çok saol cnm sizde benim kadar zayıfladıktan sonra beni anlıcaksınız zayıflamanın nekadar müthiş bişey olduğunu ve sizde daha ok kararlı olucaksınız hele bi insalrdan olumlu yorumları alın geri su gibi akıcak inşallah
peynir olurmu bilmem ama olsaydı yazarlardı bide şey dikkatimi çekti benim yumurta veya süt veya yoğurt demiş arkadaş süt v yoğurt dememiş aradi "veya" kelimesi kafamı karıştrmadı değil ama ben ikisinide yicem..benim tek yaptığım kaçamaklar bir iki tane kuru kayısı ve çok az meyve suyu içmiştim kilo bildirimlerini sabırsızlıkla bekliorum bakalım 49u görücekmiyim
Merhabalar,
Ben de geldim.Geçen ay 22 gün yapmıştım aralıksız.Tekrar bir 22 güne merhaba dedim (22de var bir keramet demekki)
Bugün 1. gün, gün be gün yazacağım gene eskisi gibi.
Sabah yarım patates yedim, yağsız, tuzsuz yanında da bir koca kupa yeşil çay.
Sıkı bir spor programı hazırlayacağım kendime ve her gün ajandama da notlar alıp,günü öyle tamamlayacağım.
2 litre de su içeceğim.
Bu iş ya olacak ya olacak, kimse pes etmesin.
Bu yağlar demir değilki erimesin, elbet eriyecekler, sporla da kendimizi daha sıkılaştırıp, beden olarak da inceleceğiz.
Herkese hafif ve iradeli bir gün dilerim.
Meyve gununde kuru kaysi olur bence degilmi bende bugun hem kuru hurma birde su buyuk yas hurma diyorlar ondan yedim
Canim 49 mu boyun kac ben battim valla 50 kilodakiler diyet yapiyor ben hayal bile edemiyorum ama 49 da az valla insan kus gibi olur ben 70 oluyum bisey istemem daha
Merhabalar,
Ben de geldim.Geçen ay 22 gün yapmıştım aralıksız.Tekrar bir 22 güne merhaba dedim (22de var bir keramet demekki)
Bugün 1. gün, gün be gün yazacağım gene eskisi gibi.
Sabah yarım patates yedim, yağsız, tuzsuz yanında da bir koca kupa yeşil çay.
Sıkı bir spor programı hazırlayacağım kendime ve her gün ajandama da notlar alıp,günü öyle tamamlayacağım.
2 litre de su içeceğim.
Bu iş ya olacak ya olacak, kimse pes etmesin.
Bu yağlar demir değilki erimesin, elbet eriyecekler, sporla da kendimizi daha sıkılaştırıp, beden olarak da inceleceğiz.
Herkese hafif ve iradeli bir gün dilerim.
yaptığımız yorumları okurken okadar ani ruh değişimi yaşıyorumki şaşaıyorum kendime bize
aslında herkesin yaşadıklarıı aynı hissetiklerimizde bi yandan üzülüyorum hatta acıyorum şu halimize bi yandan sinirleniyorum çünkü biz yaptık hani bi laf vardırya insanın kendine yaptığını kimse yapmaz diye
ama artık gayret ediyoruz ve gerçekten isityoruzki hepimiz bu araştırmay çabay girmişiz
başlamak başarmanın yarısıdır demmeişler ya boşuna hadi kalın belli hatunlar yılmak yok tam gaz devam
merhaba arkadaslar. winstoncugum nasılsın kaybettik birbirimizi. isveç tutmadı ya. aslında kilo verdim ama 2 kilo.96,4oldum sabah baktıgımda. yarın muzaffer kuşhanın su 2 haftalık diyetini yapoacam. ondan sonra yine 5güne baslayacagım. aslında rekorumuz iyi. 1 ayda 9 10 kilo mükemmmel. herkes bnbelin incelmiş popon gitmiş diyor. ama gözüm doymuyor daha ince demeliyim.80ni bi göreyim bakalım ne olacak. heyecan bastı. haydin kızlar hepberaber gelelim su kiloların hakkından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?