5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

bnde de wc problemı war 3. gunum ama hıc cıkmadım daha kılo super gıdıo bnde memnunum yanı bakalım nolck sebze gunyle meywe gununun yerını deıstrdım ben sebze gunnde domates salatlık bıber yemeyı dusunuorum

kahvesizliğe dayanamayıp 1 tane içtim öğrelnde tavuklu salata yedm zerre yag tuz yok çok kötydü,mide küçülüceği için çok sorun olmaz gibime geliyo 1 haftada değilde varsın 1 ayda gitsin :)

Hezooo nasıl gidiyor? Kengo da buradaymış, eskiler geri dönüyor bir bir Valla burası kürkçü dükkanı gibi oldu, başka diyetlere gidip tekrar buraya geliniyor
Ben de geri dönüşteydim ama vazgeçtim Bu aralar çorba diyeti yapıyorum (o ne deme, kendim uydurdum ) 90lardan 80lere geldim, şimdide 80lerden 70lere adım attım.60ları gördüğüm an bu eziyet inşallah bitecek
Allah tüm diyet yapanlara bol irade ve motivasyon versin, şu kilolardan hep birlikte tez zamanda kurtulalım inşallah.

geçen hafta uygulamıştım... sonuç süper 4 kg gitti bu hafta uygulamadım sadece 1 kilosunu geri aldım... ocak 2 de tekrar başlayacağım nasip olursa şimdi 73,5kg geliyorum 2 sine kadar kilo almazsam çok mutlu olacağım... şimdilik hoşcakalın hepinize bol irade ve başarı isteği ile kolay gelsin inş....

Arkadaşlar benim bebeğim henüz 7 aylık, çok yorucu açlık bi de çekilmiyor ama yinede bırakmıyorum, sizde bırakmayın lütfen !!!

Ne olursa olsun ben eski kıyafetlerimi giymek istiyorum ayrıca eşimin yanında çok güzel durmak istiyorum. Ama eşim için değil kendim için istiyorum bunu.. Çünkü şu an kendimi kötü hissediyorum.

Dün alışverişe çıktım kendime harika bir iç çamaşırı aldım Çok seksi
Fakat 80 olmadan hayatta olmaz ama yinede aldım. Onun içine girene kadar durmak yok yola devam.
Beynim hadi bak şundan 2 lokma ye diye araya girince hemen aklıma çamaşırı getiriyorum bir de her sabah ve her akşam yatmadan bakacağım ona.. O benim zayıflama kodum. Böyle size olmayan bi kıyafet falan seçin sizde, öyle bi kodlama yapın. Belki işe yarar..

nasıl gidiyor kızlar bugün tavuk yedim
yarın meyve günüm yuppi 2 gün kaldı umarım güzel sonuçlar alırız

Merhaba arkadaslar bende yaklaşık 1 haftadır takip ediyorum sizi

bu hafta başladım diyete malum benimde tavuk günümdü bugün

pazartesi çok zorlandım kış ayı patateslerin tadı hiç güzel değil

tuzsuz yemek çok zordu nerdeyse çğnemeden yuttu aç gezdim o gün resmen

akşama dğru tuz yerine çok az peynir yedim bende

salı ve çarşamba tam olarak uydum kaldı 2 gün

günaydın kızlar naptınız verebıldınızmı bıraz bende pazartesimi başlasam napsam ki bende 83 kıloyum 2. bebek istiyoruz ama henuz yapamam bu kılonun uzerine olmaz yani

Son düzenleme:
winstonlıght nerelerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn korudunmu verdiğin kiloyuuuuuuuuuuu

Buradayım, burada Henüz koruma modunda değilim canım, hala vermekle uğraşıyorum
90dan, 80lere, 80lerden de 70lere nihayet inebildim
5-6 kilo kaldıi onu vereyim sonrası isterse varsın bir ömür yavaş yavaş gitsin
Senin diyet durumu nasıl gidiyor?
Arada bakıyorum, hala buna devam mı?
Kilo verimin nasıl?

Meyve yemek iyi olacak, ben çok seviyorum tadını.. :)
valla meyveyle pek aram yok ama olsun katlanacağız

hımm sağol bilgiler için.. havuç eklemedim sabah havuç yemedim devamındada yemem
bugün sabah:1 armut 1 elma 2 mandalina ile meyve tabağımı yaptım ve yedim

ben tuzsuz yiyemedim attım ama ben patatesi haşlamadım mikrodalgada 5 dakikada 2 patates pişiyor... kabuğunu soymadan tüm atın kızlar haşlamadan lezetli oluyor..
ben patatesleri bimden alıyorum bizim burdaki bime gelen patatesler güzel ve lezzetli oluyor.. sizin oralardaki bimi bilemem..

pazartesi 75 kiloyla bende başladım büyük bi hevesle bu diyete şimdiye kadar ki halimden de memnunum:)
ufak bi kaç kaçamağın dışında hiç uymamazlık yapmadım. dün biraz zorlandım ama sonunda bugüne ulaştım
bugün sabah tartıldığımda 72.7 gördüm çok mutlu oldum :)))

günaydın kızlar naptınız verebıldınızmı bıraz bende pazartesimi başlasam napsam ki bende 83 kıloyum 2. bebek istiyoruz ama henuz yapamam bu kılonun uzerine olmaz yani

canım 3 günde çok güzel verdim bugün 4. günümdeyim... diyeti tamamladığımda sonucumu cumartesi sabah paylaşacağım..

ooooo neoluyor gene. yılmak yok. olumsuz söz yok. 100gram bile olsa vereceğiz. yedik yedik löp löp iki aç kalınca totomuz sıkışmayacak. winstoncugum regl olmama ragmen bu sabah 1300vermişim. 3 günde. bakalım cumartesi sabah kesin sonuç çıkacak. 8li rakamlara az kaldı . 105.4 ten geldik 95.200e hayırölısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…