- 1 Ağustos 2010
- 5.374
- 205
- 163
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #13.801
günaydın arkadaslarım. mükemmel sayımız cok artmış. ilk basladıgımda winston bven ve 1 2 arkadas vardık. çok mutlu oldum suan. suan reghl oldum. bu diyete gecen ay baslamıştım ve yine regliminm ilk günüydü. ilk 5 günde 3900vermiştim. hadi bakalım. muzaffer kuşhan bana kilo aldırdı. alışmış bünye ac kalmaya adaın dediklerini yiyince ,1,5 kg aldım. tabi reglnin etkiside olabilir. bu sabaha 5e merhaba dierekbaslıyorum. suan 98im. bakalım neolacak
nasıl gidiyor kızlar bugün tavuk yedim
yarın meyve günüm yuppi 2 gün kaldı umarım güzel sonuçlar alırız
kızlar havuç meyvemi sebzemi:18:
winstonlıght nerelerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn korudunmu verdiğin kiloyuuuuuuuuuuu
valla meyveyle pek aram yok ama olsun katlanacağızMeyve yemek iyi olacak, ben çok seviyorum tadını.. :)
hımm sağol bilgiler için.. havuç eklemedim sabah havuç yemedim devamındada yememBen sebze gününde yiyorum ama meyve de de yenir bence, sonuçta kabuğu soyulduğu gibi hemen tüketilen şeylere meyve deniyor genellikle. Yalnız içinde nişasta var, pişirilince açığa çıkıyor o yüzden çiğ tüketmekte fayda var
ben tuzsuz yiyemedim attım ama ben patatesi haşlamadım mikrodalgada 5 dakikada 2 patates pişiyor... kabuğunu soymadan tüm atın kızlar haşlamadan lezetli oluyor..Merhaba arkadaslar bende yaklaşık 1 haftadır takip ediyorum sizi
bu hafta başladım diyete malum benimde tavuk günümdü bugün
pazartesi çok zorlandım kış ayı patateslerin tadı hiç güzel değil
tuzsuz yemek çok zordu nerdeyse çğnemeden yuttu aç gezdim o gün resmen
akşama dğru tuz yerine çok az peynir yedim bende
salı ve çarşamba tam olarak uydum kaldı 2 gün
günaydın kızlar naptınız verebıldınızmı bıraz bende pazartesimi başlasam napsam ki bende 83 kıloyum 2. bebek istiyoruz ama henuz yapamam bu kılonun uzerine olmaz yani
hadi bakalım inş veririsniz bende pazartesi başlayımcanım 3 günde çok güzel verdim bugün 4. günümdeyim... diyeti tamamladığımda sonucumu cumartesi sabah paylaşacağım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?